Dodaj do ulubionych

stara Leżakownia

• Gość: jarek Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.12, 02:38
      Witajcie po sobotniej imprezie w Leżakowni sobotę straciłam wiarę ludzi czy ochrona to niema na kim się wyżyć tylko na biednym bezdomnym czyli widziałem jak bezdomnemu walneli gazem po oczach który sobie siedział w ogródku i nikogo nie zaczepiał i nic nierobił czy niemogli mu powiedzieć żeby poszedł sobie tylko biednego człowieka zaatakowali ,szok
      • Gość: kibic Re: stara Leżakownia IP: *.ip.netia.com.pl 30.07.12, 08:09
        O ile dobrze widziałem w środę to Lezakownia udostępniła im ujęcie wody do mycia i picia. Możliwe ,że poczuli się jak w domu.
    • Gość: Kuba Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.11.12, 17:41
      Coś niedobrego dzieje się w leżakowni ????
    • Gość: xyz Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 01:10
      Leżakownia to chamstwo, buractwo i nic więcej. Większe kluby wcale nie lepsze, np. taka Viva. Wielka szkoda, że w Ciechanowie nie ma naprawdę porządnego klubu z normalnym towarzystwem... Ale takie wygody, to chyba tylko w większym mieście.
      • Gość: gala Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 20:19
        chodzę tam jakiś czas i raz jest fajnie raz mniej fajnie ,ale klasę trzymają cały czas .Chyba coś ci się nie udało co ?Może ta ja cię pogoniłam :)) ale niezniechęcaj się dopytuj :))
        • Gość: xyz Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 15:16
          Skoro uważasz, że tam jest "klasa", to chyba Tobie coś w życiu się nie udało. Ale dla pewnej sfery, tam jest super. To już nie mój problem, wolę porządniejsze kluby z dobranym towarzystwem, a nie hołotą.
          • Gość: Klubowicz Re: stara Leżakownia IP: *.cnow.pl 12.11.12, 17:56
            Najlepszym Klubem w Ciechanowie był Wodzirej i póki co nic go nie przebije :)))
          • Gość: Robert Re: stara Leżakownia IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.12, 10:20
            @xyz jak taki wzór jak Ty może tak się wypowiadać ? Ocenia się ludzi po tym jak mówią o innych.Jako bywalec Leżakowni bardzo się cieszę ,że tam nie będę cię spotykał.
            • Gość: xyz Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.12, 19:22
              Robercie, z racji, że nigdy więcej nie mam zamiaru tam iść, wzajemnie.
    • Gość: bono Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.12, 21:20
      fajna knajpa
      • Gość: koks Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.12, 11:10
        słyszałem że jakiś czas temu, mławscy kozacy pokazali ciechanowskim kozakom gdzie raki zimują. hehe dobre, żeby na własnym terenie dostać, widać jacy kozacy uczęszczają do tej knajpy, bo na pewno nie klubu.
        • Gość: pan miecio Re: stara Leżakownia IP: *.iq.pl 21.03.13, 20:24
          Nie Mławscy kozacy tylko kozacy z Pułtuska co do reszty to prawda
    • Gość: Emil Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.12, 20:44
      moim zdaniem najwyższa pora by w tym lokalu postawić selekcjonera z prawdziwego zdarzenia. Tak jak to ma miejsce w dobrych warszawskich lokalach. Jeżeli właściciele nadal nie będą dostrzegać problemu, to nie wróżę przyszłości.
      • Gość: 123 Re: stara Leżakownia IP: *.xdsl.centertel.pl 23.01.13, 10:34
        i to ma być dobry klub jak ochrony niby tyle a sobie rady nie dają, aby ustanie taki burak karpiu i obcina dupy, żenada zwykłe prostaki.
        • Gość: bezznaczenia Re: stara Leżakownia IP: *.rzeszow.mm.pl 22.02.13, 02:11
          Pewnie mu czegoś zazdrościsz i piszesz farmazony publicznie... Załosna jesteś! Karpiu jest ok.
          • Gość: Felek Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.13, 19:39
            Leżakownia się popsuła. Rozczarowałem sie jak ostatnio tam byłem.Muzyka beznadziejna,wpuszczają gnoi ,chamstwo i prostactwo nic wiecej
            • Gość: gnój Re: stara Leżakownia IP: *.play-internet.pl 21.03.13, 19:53
              Starego ''kotleta'' odgrzewasz????
              • Gość: oczko Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.13, 00:46
                Nigdy nie byłam i nie będę w Leżakowni, ale wiem że tam jest jak "wszędzie" tzn mieście typu Ciechanów. Ani lepiej ani gorzej. Śmieszne są te Wasze opinie. Nie podoba się to nic prostszego jak wziąć sprawy w swoje ręce i otworzyć swój klub. A co do Karpia powiem wprost odwalcie się od faceta . Jest jaki jest ale na tym co robi zna się . Dobrze ze tam jest przynajmniej utrzyma co niektórych w ryzach. No i nie widzę nic dziwnego w tym , ze oczy lecą mu czasami w stronę co ładniejszych dziewczyn. U faceta to zdrowy odruch:):) gorzej gdyby gubił oczy za chłopaczkami. Dobrze, ze jest Leżakownia chociaż konkurencja przydałaby się dla równowagi, no ale z tym długo poczekamy . Gardłować łatwo ale samemu coś stworzyć juz gorzej.
                • Gość: lelo Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 23:17
                  popieram to co napisała osoba wyzej ,każdy potrafi krytykowac ale nikt nie umie stworzyc cos swojego bo sie poprostu boi,kazdy jest odwazny wypisywac bzdury i krytykowac
                  • Gość: wójek Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.09.13, 09:41
                    Mordo bicie
                    • Gość: xxx Re: stara Leżakownia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.13, 07:29
                      Podobno w sobote znowu awantura była aż pogotowie wzywali.
                  • Gość: krytyk Re: stara Leżakownia IP: *.centertel.pl 23.09.13, 12:39
                    jak by nie było, ty i koleżanka wyżej robicie dokładnie to samo, krytykujecie.
                    • Gość:   Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.13, 14:51
                      Przecież 90% tego forum to krytykanctwo (nie mylić z krytyką) wszystkiego i wszystkich. Interesy, interesiki, sieć rodzinnych i diabli wiedzą jakich powiązań która dosięga każdego. Pozostałe 10% to ludzie którzy sprzedają coś, piszą bardzo pozytywne i bardzo interesowne opinie oraz ci którzy wierzą, że kiedyś będzie można tu podyskutować, wymienić się prawdziwymi (innymi niż skrajne) opiniami, .. .
    • Gość: Paweł Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.12.13, 19:42
      No to ładnie nowy właściciel przejał leżakownie bijatyka butelkowa (i to na dziewczynie )aby tak dalej to na pewno kariery nie zrobi i tym bardziej nie zarobi .A ochrona jak zwykle wczarnej dupie
      • Gość: Klubowicz Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.12.13, 19:46

Wiadomo tam gdzie są pieniądze to już człowiek się nie liczy .tylko kasa kasa
    • Gość: jarek Re: stara Leżakownia IP: 5.174.39.* 30.12.13, 18:29
      No to h...nia
      • Gość: zniesmaczony Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.13, 23:59
        Byłem ostatnio w święta. Jeszcze z 2 lata temu wystarczyło tam wejść i od razu spotkało się mnóstwo dawnych znajomych, można było pogadać, powspominać. Ostatnio nie spotkałem nikogo, dosłownie NIKOGO znajomego. Wyszedłem po 20 minutach a dwie dychy skasowali - masakra. Na parkiecie kupa małolatów. Teraz już nawet nie sprawdzali dowodów. Byłem ostatni raz. Teraz widzę, że Leżakownię opanowało pokolenie tegorocznych 18nastek a może i nawet mniej.
    • Gość: Ola Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.03.14, 19:25

Leżakownia nieczynna ?
      • Gość: robcio Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.14, 20:08
        co to za pytanie nieczynna ?
    • Gość: Janek Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.14, 14:40
      A coż to się działo wczoraj mała rozróba
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka