Gość: Forum IP: *.tktelekom.pl 24.09.10, 20:13 gdzie najbliżej - pies? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hhhhhhhaha Re: Cmentarz dla zwierząt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 02:05 Pies? W myślach, wspomnieniach, na zdjęciach a gdzie go robaki zjedzą nie ma chyba znaczenia? Możesz go zakopać w ogrodzie a nawet pomnik mu wybudować jeśli się uparłaś na wydziwianie. Brak zajęcia i za dużo kasy pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Cmentarz dla zwierząt IP: *.tktelekom.pl 25.09.10, 05:40 Nie można grzebać psów w ogrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forum Re: Cmentarz dla zwierząt IP: *.tktelekom.pl 25.09.10, 14:25 Do buraka "hahhahaaa" czy jakos tak mieszkam w bloku, co mam go sobie ku*wa w doniczke wsadzic i postawic na balkonie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Cmentarz dla zwierząt IP: *.chello.pl 25.09.10, 16:29 "Cmentarz "Psi Los" w Koniku Nowym koło Halinowa, pod Warszawą jest najstarszym cmentarzem zwierząt działającym w Polsce od 1990 roku " chyba najbliżej...Bardzo mi przykro ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Cmentarz dla zwierząt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 19:38 nie dość, ze burak to jeszcze bez serca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opus Re: Cmentarz dla zwierząt IP: *.opera-mini.net 25.09.10, 20:29 Tak samo jak czlowieka gdzie zjedza robaki nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skorek Re: Cmentarz dla zwierząt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 20:24 Mojego psiego przyjaciela pochowałem u znajomych na wsi. Położyłem kamień na tym miejscu. Kurczę, żal mi do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Cmentarz dla zwierząt IP: 109.243.20.* 28.09.10, 01:02 Bardzo mi przykro z powodu straty Twojego czworonoga :( Popatrz w internecie,na pewno znajdziesz dla niego odpowiednie miejsce. A czemu ktoś napisał,że psów nie wolno chować w ogrodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Cmentarz dla zwierząt IP: *.chello.pl 28.09.10, 11:14 > A czemu ktoś napisał,że psów nie wolno chować w ogrodzie? Ponieważ takie są przepisy sanitarne, jeżeli bodajże sanepid albo inspektorat weterynaryjny się dowie (np życzliwy inaczej sąsiad) możesz zapłacić grzywnę. Możesz zostawić zwierzę weterynarzowi, zawieźć do firmy utylizacyjnej (nie wiem jak to wygląda w rzeczywistości) lub pochować na cmentarzu dla zwierząt, w ogródku nie można.... Odpowiedz Link Zgłoś