Dodaj do ulubionych

hodowca królików

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 18:02
Witam!

Czy nie orientuje sie ktos z was czy w ciechanowie i w najblizszej okolicy ktos hoduje króliki na sprzedaż?

Kupiłbym takiego 2-3 kg.

Jesli ktos z was wie gdzie dostane króliki i w jakiej cenie to bede wdzieczny.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: /// Re: hodowca królików IP: *.chello.pl 13.10.10, 18:30
      króliki mozna kupi w każdą niedzielę rano na rynku. Zjeżdżają się tam hodowcy i mają różne okazy.
      • Gość: z miasta Re: hodowca królików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 20:15
        a gdzie jest "rynek" w niedzielę rano ...?
        • Gość: /// Re: hodowca królików IP: *.chello.pl 13.10.10, 21:10
          lokalizacja targowicy miejskiej na ulicy Płońskiej jest niezmienna od kilku lub nawet kilkunastu lat. Ciechanowianie potocznie/zwyczajowo nazywają to miejsce rynkiem.
          • Gość: z miasta Re: hodowca królików IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.10, 22:04
            nie wiedzialem że to czynne jest w niedzielę ;) tyyyle lat tu mieszkam i nie wiedzialem ze w niedzielę można iść na rynek ;)
    • Gość: ja Re: hodowca królików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 21:40
      W Biedronce kiedyś widziałam.
      • Gość: ktosik Re: hodowca królików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 22:56
        to ze na "rynku" w niedziel jest to wiem, ale to sytuacja szybka do rozwiazania, niedziela bedzie za pozno. no coz jak nie znacie to trudno.
        • Gość: jaro9m Re: hodowca królików IP: 195.117.122.* 15.10.10, 13:26
          kilka razy widziałem króliki na giełdzie samochodowej w Ciechanowie, obok myjni ręcznej
          • Gość: /// Re: hodowca królików IP: *.chello.pl 15.10.10, 13:30
            no to mi przykro, właśnie zlikwidowaliśmy swoje króliki, gdybyś napisał kilka dni wcześniej to były trzy, ale juz są w zamrażarce
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka