Gość: 111 IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.10, 21:49 czy może się orientujecie w tym temacie? macie doświadczenia z lat ubiegłych? a co planuje się w tym roku? zespół czy DJ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: sylwester w zaciszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 08:32 Gra zespół Lira. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: sylwester w zaciszu IP: 213.199.253.* 04.12.10, 12:50 Zespół Lira to chyba już nie istnieje, a w Zaciszu gra White Bear. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: sylwester w zaciszu IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.10, 20:34 to pewna informacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: sylwester w zaciszu IP: *.centertel.pl 04.12.10, 22:00 Zespół" Lira' to teraz właśnie nazywa się" Withe Bear",gra w Zaciszu:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Re: sylwester w zaciszu IP: *.centertel.pl 04.12.10, 22:19 www.whitebear.pl/demo.htm Zapowiada sie super zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: sylwester w zaciszu IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.10, 00:03 wybierasz się do Zacisza? może wiesz jakie menu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Re: sylwester w zaciszu IP: *.centertel.pl 05.12.10, 10:47 Szef Kuchni ,który uczyl oraz pracowal w Zaciszu , wspólpracuje obecnie z Magdą Gesler w jednym z jej Gdańskich lokali. Wiec napewno bedzie smacznie i smaczne :)Wiem to , bo po jedym z wesel tam robionych, poprostu musielam miec numer tel. do niego , i tak zaczel sie nasza przyjaźń hihi :) a czy duzo ??? to raczej nie istotne, powinno paśc pytanie , "czy nie za mało ". Nie fajne jest przeżarcie sie na takiej imprezie ,cały urok wieczoru pryska . Ja zawsze najpier dbam o jakośc później o ilosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
dianka89 Re: sylwester w zaciszu 10.12.10, 19:56 Sylwester i święta Zakopane, Kościelisko od 60zł/os Pokoje Gościnne u Agaty. Zapraszamy na sylwester i święta w góry i na narty. Lokalizacja: Kościelisko- Rysulówka, 5min samochodem od Zakopanego. Noclegi w cenie 60 zł za osobę. Mamy jeszcze wolne miejsca na sylwestra! Adres naszej strony: koscielisko.website.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: sylwester w zaciszu IP: 213.199.253.* 12.12.10, 21:06 daj sobie spokój z tym lokalem, najgorszy w mieście mam b przykre doświadczenia niewiem jaki zespół tam teraz gra, ale jedzenie lipa... Na jednej z imprez zamówiłam strogonowa i miałam farta:) 2 kawałki( paseczki mięsa) moja koleżanka nawet jednego paseczka nie miała:))) Reklamując spotkałyśmy się z chamstwem właściciela więc moja noga więcej tam nie zatańczy...Właściciel idzie na ilość, jakość mając głęboko w d.... więc zrób jak uważasz Jedzenie i muzyka nie najważniejsze tylko miłe towarzystwo więc może spędzisz tam miło czas i tego Ci życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: sylwester w zaciszu IP: *.centertel.pl 13.12.10, 00:12 moze nie najgorszy , ale faktycznie cos nie tak jest z wlascicielem , tym mniejszym (bo wyglada na to ze jest dwóch ) ,patrzy kazdemu na recę i traktuję jak intruza , potencjalnego zlodzieja . Mnie i wielu moich znajomych krępuję jego obecnosc,wzrok, na clasikach ,imprezach . Zniechęca do przychodzenia , i jak tu dbac o jakosc ,skoro przez tego Pana , to i z iloscią jest krucho.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: sylwester w zaciszu IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.10, 17:32 Witam;) Ja mam na odsprzedanie bilet do Zaciza w cenie 190zł-dla jednej osoby-dokładnie tyle,ile ja za niego zapłaciłam. Po prostu z powodów zdrowotnych nie mogę iśc,a na wycofanie biletu może być za poźno Ja słyszałam,ze tam sylwester jest komiczny i żałuję,ze bede musiala spędzić go w domu na "Sylwestrze z dwojką",ale chciałabym odzyskać pieniązki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: sylwester w zaciszu IP: 188.33.99.* 13.12.10, 18:28 Może po prostu przeczytałaś komentarze,które dają dużo do myślenia?Jeden z szefów za bardzo ingeruje w zabawę gości to po co tam iśc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: sylwester w zaciszu IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.10, 21:01 a kto tam się wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do meli Re: sylwester w zaciszu IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.11, 20:57 to w d-ie z nimi niech się bawią sami ,już sporo się opowiada o konfliktach tych panów z gośćmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madame_2 Re: sylwester w zaciszu IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.10, 22:26 Z wielkim szacunkiem, ale ja tam zawsze bawię się super. Zwyczajnie nie zwracam uwagi na właściciela, bawię się we własnym towarzystwie i już. Odpowiedz Link Zgłoś