Dodaj do ulubionych

Mam Pałac Prezydencki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.10, 07:10
Wygrałem jako tako licho ,ale wygrałem i dostałem mandat od mieszkańców miasta.
Kosztem 10 mln złotych mam Pałac Prezydencki w Ciechanowie.
Przepisy przepisami ,ale za 10 mln nie moge zbudować ani jednego mieszkania czyli okolo setki.
Dziekuje tej dziewczynce młodej blondynce J. co tak pieknie chwaliła na antenie TVPINFO mój Pałac Prezydencki.
Obserwuj wątek
    • Gość: zaTUSKany Re: Mam Pałac Prezydencki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.10, 08:32
      Może jakiś link do tej audycji poda wydział promocji miasta ?
      • Gość: PSZEMielony A ja się dzisiaj w gacie zesrałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.10, 15:02
    • formeforyouforhim Re: Mam Pałac Prezydencki 10.12.10, 09:40
      Może doczekamy się tak zwanego dnia otwartego by zwiedzić właśnie tylko co ?
      Ratusz historyczny z pamiątkami historycznymi w środku czy nowoczesny budynek dla urzędników.
      Czy ten ratusz to jeszcze zabytek ?
      • Gość: zakapućkany Re: Mam Pałac Prezydencki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 09:54
        Od kiedy zasiadł tam platfus to siedlisko demonów i złaaaaaaaaaa, zburzyć i zaorać! Gdyby siedział tam pisiorek lub quasi-pisiorek z cebuwu wtedy to byłby zabytek klasy UNESCO, ósmy cud świata, klameczki złocone i schody z marmurku to byłoby za mało, żeby podkreślić piękno zabytku i dostojność oraz szlachetność osoby tam zainstalowanej.
        Nieprawdaż?;)
        • formeforyouforhim Re: Mam Pałac Prezydencki 10.12.10, 10:53
          Ja pytam się poważnie czy ratusz to jeszcze zabytek czy jak w Opinogórze nowe budynki w stylu historycznym ?
        • Gość: zaTUSKany Re: Mam Pałac Prezydencki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.10, 16:34
          Ciekawe gdzie jest moderator co o obitej mordzie kiwita nie dał popisać, a takie tytuły toleruje?

A ja się dzisiaj w gacie zesrałemIP: *.internetdsl.tpnet.pl
          Gość: PSZEMielony 10.12.10, 15:02 Odpowiedz
          • Gość: elvis Re: Mam Pałac Prezydencki IP: *.cnow.pl 11.12.10, 10:08
            O co ci chodzi napletku Zmudczyńskich?
            • Gość: spacerowicz Re: Mam Pałac Prezydencki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.10, 10:42
              A po co na tym budynku ta zaluzja ? Jaką funkcje ma spelniać ?
              • ciech001 PO co te żaluzje? 12.12.10, 18:14
                Wiem z dobrze poinformowanych źródeł, że żaluzje na przybudówce ratusza mają chronić przed podglądem z satelitów szpiegowskich.
                W POmieszczeniach tych ma być POdobno planowana za cztery lata nowa strategia wyborcza.
                • Gość: drab Re: PO co te żaluzje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.10, 18:20
                  Ktoś będzie te żaluzje musiał myć tylko kto ?
                  I jak ten most 3maja bród za pól roku gwarantowany .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka