Dodaj do ulubionych

Proste rzeczy dla prostych ludzi

17.01.11, 22:49
To co tu ludzie pisza to tylko proste podstawowe problemy ludzi ktorym nie jest dane nic wiecej zobaczyc tylko czubek wlasnego nosa:) hm jesli sie myle to mnie pewno poprawicie.wlasciwie to jestem pewien ze mnie poprawicie haha bo jestescie dobrzy w poprawianiu kogos,ale czy siebie tez?
Obserwuj wątek
    • Gość: Hanka Re: Proste rzeczy dla prostych ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 23:01
      A powiedz Piotrze, czego oczekujesz? Może będziemy w stanie odpowiedzieć, czemu właśnie o tym nie piszemy.
      Bo jakoś mnie nie dziwi, a nawet cieszy, że ludzie żyją własnym życiem, choć nie zawsze.
      Wolałbyś duchowe wynurzenia, czy erotyczne uniesienia...???
      Po co mamy siebie poprawiać, jest nam dobrze takimi jakimi jesteśmy. Innych poprawiamy bo ich zdanie jest różne od naszego, to prawo każdego egoisty.
      Napisz czego Ci brakuje, co według Ciebie nie jest przyziemne.
      • Gość: . Re: Proste rzeczy dla prostych ludzi IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.11, 23:28
        Ja bym chętnie poczytała coś ciekawszego, ale cóż, to tylko Ciechanów
        • Gość: d Re: Proste rzeczy dla prostych ludzi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.01.11, 23:36
          wezmy np plock.tam jest inny jezyk inne problemy.bo ciechanow to blizszy jest wiosce niz miastu.bez obrazy dla tych co mysla inaczej.
      • Gość: Pinip Re: Proste rzeczy dla prostych ludzi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.01.11, 23:30
        To zalezy z ktorej strony patrzec na to.mam na ten temat swoje zdanie i watpie zebys je chciala znac bo widze ze masz taka wiedze na temat roznych zachowan ludzkich ze to co bym powiedzial byloby jedynie potwierdzeniem tego co sama napiszesz.
        • Gość: Ząbczanin Re: Proste rzeczy dla prostych ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 23:58
          Łącznie z założycielem tematu macie wielkie problemy:) Ale jak tytuł tematu brzmi - proste rzeczy dla prostych ludzi :)
          • Gość: . Re: Proste rzeczy dla prostych ludzi IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.11, 13:23
            Wejdźcie na forum eprzasnysz - tam to jest dopiero dno
            • Gość: haha Re: Proste rzeczy dla prostych ludzi IP: *.xdsl.centertel.pl 18.01.11, 15:42
              Czy kometa uderzy w ziemię?
              Kiedy geje i les zaczna brać legalne śluby?
              Czy Polske zaczną nawiedzac tornada?
              Kiedy skończy się ropa i co z tego wyniknie?
              Piszcie czekam na odpowiedzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka