Gość: Porada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 17:56 Czy dało by radę założyć,taki najmniejszy z orczykiem gdzieś na Śmiecinie i z wypożyczalnią sprzętu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Stok narciarski w Ciechanowie IP: 213.199.253.* 06.02.11, 22:08 Na żuławach koło parkingu jest górka saneczkarska już buhahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśniak Re: Stok narciarski w Ciechanowie IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.11, 22:24 A teraz na serio!!!!!!!!!!!!!!! Na Śmiecinie może i by coś dało zrobić, ale czy to by było opłacalne? Mam propozycję nowej lokalizacji. Miejscowość Koziczyn w gmninie Regimin. Ta miejscowość jest położona na ładnym wzgórzu, jak by tak wójt Regimnina się zainteresował i wykozystał taki ciekawy teren to i może by ściagną wielu zapaleńców narciarstwa nawet i z odległej Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwr Re: Stok narciarski w Ciechanowie IP: *.tktelekom.pl 07.02.11, 07:26 walnijcie się świry w czoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bilon Re: Stok narciarski w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 18:20 Koziczyn i stok narciarski to nie głupi pomysł. Do tego wypożyczalnia sprzętu, instruktorzy. Gdybym był właścicielem tych terenów to bym wziął sprawy w swoje ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Stok narciarski w Ciechanowie IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.11, 18:36 A za 5 lat proponuje zorganizowac puchar swiata ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madame_2 Re: Stok narciarski w Ciechanowie IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.11, 21:49 Oczywiście, że Koziczyn był by świetny na stok. Proszę się tam wybrać na wycieczkę w niedzielne popołudnie. Mam tam rodzinkę, praktycznie to wychowywałam się w Koziczynku. Jakiś czas temu już myślałam o stoku i komentowałam do rodzinki, że był by to świetny biznes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narciarz Re: Stok narciarski w Ciechanowie IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.11, 23:19 Świetny pomysł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dlaczego nikt z naszej władzy nie pomyśli o tym. Można w ten sposób ściągnąć turystów, warszawiaków. Stwożyć jeszcze inne atrakcj, okolicę w okół Ciechanowa mamy ładną (Opinogóra, Gołotczyzna itd) Sam jeżdzę na nartach ale żadko. W góry za daleko, w Warszawie tłok na stoku. A na miejscu by było miło. Niektóre miejscowości już dawno postrały sie o stoki, a górki nie dorównują górom na Koziczynie są wysoki i dosyć rozległy teren. A i miejscowi by sobie dorabiali w sezonie. Co na to panie wójcie regimona? Co na to starosta? A i sam prezydent Ciechanowa sam by się zastanowił, W ten sposób by ściągną turystów do miasta (zaplecze noclegowe itp)? Rozwój całej okolicy, i pobliskich gmin. A więc chcemy stoków narcirskich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naaaaaaaaaaaaa Koziczyn kolebką narciarstwa IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.11, 23:33 Dołańczam się!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut idea Re: Koziczyn kolebką narciarstwa IP: *.centertel.pl 08.02.11, 00:19 Koziczyn - świetny teren, nie trzeba karczować. w wawie tłoczno. a najbliżej to do olsztyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porada Re: Koziczyn kolebką narciarstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 00:38 Może jakiś businessman pomyśli i zainwestuje w te tereny. Jakbym miał dojścia i kapitał to bym się podjął ryzyka. Niestety mogę tylko podsunąć pomysł,z którego i tak nie mam żadnego interesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Koziczyn kolebką narciarstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 14:48 I ceny żeby były przyzwoite,bo w Wawie jest jakaś pseudogórka na Szczęśliwicach,a ceny sa droższe niż w Bukowinie czy Białce Tatrzańskiej. Byłaby w końcu konkurencja dla tego śmiesznego stoku w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabłąkany Re: Koziczyn kolebką narciarstwa IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.11, 17:17 A gdzie ten Koziczyn!!!!!!!!!!!! Jak tam dojechać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madame_2 Re: Koziczyn kolebką narciarstwa IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.11, 21:57 Jedziesz w stronę Gruduska i w miejscowości Szulmierz skręcasz w prawo w kierunku Lipy, Radomki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabłąkany Re: Koziczyn kolebką narciarstwa IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.11, 22:41 Koziczyn - ile to jest kilometrów z Ciechanowa? Nie jestem miejscowy, Obecnie w delegacji w waszy miasteczku. A na nartach lubję jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabłąkany Re: Koziczyn kolebką narciarstwa IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.11, 22:42 Szkoda że sięśnieg rozpuścił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madame_2 Re: Koziczyn kolebką narciarstwa IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.11, 21:04 Jak na moje oko 15 km Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuśka Re: Koziczyn kolebką narciarstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 01:57 Tereny się nadają,zawsze by to było jakieś urozmaicenie. Odpowiedz Link Zgłoś