Dodaj do ulubionych

Stok narciarski w Ciechanowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 17:56
Czy dało by radę założyć,taki najmniejszy z orczykiem gdzieś na Śmiecinie i z wypożyczalnią sprzętu.
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Stok narciarski w Ciechanowie IP: 213.199.253.* 06.02.11, 22:08
      Na żuławach koło parkingu jest górka saneczkarska już buhahha
      • Gość: wieśniak Re: Stok narciarski w Ciechanowie IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.11, 22:24
        A teraz na serio!!!!!!!!!!!!!!!
        Na Śmiecinie może i by coś dało zrobić, ale czy to by było opłacalne?
        Mam propozycję nowej lokalizacji.
        Miejscowość Koziczyn w gmninie Regimin. Ta miejscowość jest położona na ładnym wzgórzu, jak by tak wójt Regimnina się zainteresował i wykozystał taki ciekawy teren to i może by ściagną wielu zapaleńców narciarstwa nawet i z odległej Warszawy.
        • Gość: rwr Re: Stok narciarski w Ciechanowie IP: *.tktelekom.pl 07.02.11, 07:26
          walnijcie się świry w czoło.
          • Gość: Bilon Re: Stok narciarski w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 18:20
            Koziczyn i stok narciarski to nie głupi pomysł. Do tego wypożyczalnia sprzętu, instruktorzy. Gdybym był właścicielem tych terenów to bym wziął sprawy w swoje ręce.
            • Gość: f Re: Stok narciarski w Ciechanowie IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.11, 18:36
              A za 5 lat proponuje zorganizowac puchar swiata ;p
    • Gość: madame_2 Re: Stok narciarski w Ciechanowie IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.11, 21:49
      Oczywiście, że Koziczyn był by świetny na stok. Proszę się tam wybrać na wycieczkę w niedzielne popołudnie. Mam tam rodzinkę, praktycznie to wychowywałam się w Koziczynku. Jakiś czas temu już myślałam o stoku i komentowałam do rodzinki, że był by to świetny biznes.
      • Gość: narciarz Re: Stok narciarski w Ciechanowie IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.11, 23:19
        Świetny pomysł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Dlaczego nikt z naszej władzy nie pomyśli o tym. Można w ten sposób ściągnąć turystów, warszawiaków. Stwożyć jeszcze inne atrakcj, okolicę w okół Ciechanowa mamy ładną (Opinogóra, Gołotczyzna itd)
        Sam jeżdzę na nartach ale żadko. W góry za daleko, w Warszawie tłok na stoku. A na miejscu by było miło. Niektóre miejscowości już dawno postrały sie o stoki, a górki nie dorównują górom na Koziczynie są wysoki i dosyć rozległy teren. A i miejscowi by sobie dorabiali w sezonie.
        Co na to panie wójcie regimona?
        Co na to starosta?
        A i sam prezydent Ciechanowa sam by się zastanowił, W ten sposób by ściągną turystów do miasta (zaplecze noclegowe itp)?
        Rozwój całej okolicy, i pobliskich gmin.

A więc chcemy stoków narcirskich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: naaaaaaaaaaaaa Koziczyn kolebką narciarstwa IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.11, 23:33
          Dołańczam się!!!!!!!!!!!
          • Gość: gut idea Re: Koziczyn kolebką narciarstwa IP: *.centertel.pl 08.02.11, 00:19
            Koziczyn - świetny teren, nie trzeba karczować.
            w wawie tłoczno. a najbliżej to do olsztyna.
            • Gość: Porada Re: Koziczyn kolebką narciarstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 00:38
              Może jakiś businessman pomyśli i zainwestuje w te tereny. Jakbym miał dojścia i kapitał to bym się podjął ryzyka. Niestety mogę tylko podsunąć pomysł,z którego i tak nie mam żadnego interesu.
              • Gość: Autor Re: Koziczyn kolebką narciarstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 14:48
                I ceny żeby były przyzwoite,bo w Wawie jest jakaś pseudogórka na Szczęśliwicach,a ceny sa droższe niż w Bukowinie czy Białce Tatrzańskiej. Byłaby w końcu konkurencja dla tego śmiesznego stoku w okolicy.
                • Gość: zabłąkany Re: Koziczyn kolebką narciarstwa IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.11, 17:17
                  A gdzie ten Koziczyn!!!!!!!!!!!! Jak tam dojechać?
                  • Gość: madame_2 Re: Koziczyn kolebką narciarstwa IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.11, 21:57

Jedziesz w stronę Gruduska i w miejscowości Szulmierz skręcasz w prawo w kierunku Lipy, Radomki.
                    • Gość: zabłąkany Re: Koziczyn kolebką narciarstwa IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.11, 22:41
                      Koziczyn - ile to jest kilometrów z Ciechanowa?
                      Nie jestem miejscowy, Obecnie w delegacji w waszy miasteczku. A na nartach lubję jeździć.
                      • Gość: zabłąkany Re: Koziczyn kolebką narciarstwa IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.11, 22:42
                        Szkoda że sięśnieg rozpuścił
                        • Gość: madame_2 Re: Koziczyn kolebką narciarstwa IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.11, 21:04

Jak na moje oko 15 km
                          • Gość: Niuśka Re: Koziczyn kolebką narciarstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 01:57
                            Tereny się nadają,zawsze by to było jakieś urozmaicenie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka