Gość: Jadzia IP: 213.199.253.* 22.02.11, 10:20 Dziś wybieram się do tego sklepu.Był ktoś?Ładne ubrania są? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: H&M,ZARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 10:22 Nie warto, stare szmaty, kolekcje z lat 90... No i smród lumpeksu, fuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: H&M,ZARA IP: *.tktelekom.pl 22.02.11, 10:26 czyżby u nas w miescie powstały w/w sklepiki? gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: H&M,ZARA IP: 213.199.253.* 22.02.11, 10:30 Tak powstały przy ratuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: H&M,ZARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 10:33 W którym miejscu? dawno nie byłam w tamtych okolicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: H&M,ZARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 10:50 To nie H&M i Zara tylko lumpeks. Teraz dla zamydlenia oczu klientom nazywa się to outlet'em. Ceny wyższe niż w prawdziwym H&M, a i w Zarze po przecenach trafi się coś niedrogiego. Drodzy właściciele tego lumpeksiku, Ciechanów już troche liznął świata, wiemy co to za marki i gdzie można je dostać, nie musicie nam wciskać kitu, szczególnie, że to co macie to najgorszy sort szmat. Chyba się komuś "afryka" nie sprzedawała i wam wcisnął:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: H&M,ZARA IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.11, 13:42 ja byłam dziś, i mi się podoba, kupiłam spódnicę H&M za połowę ceny którą widziałem miesiąc temu w warszawie w H&M. A co do mody z lat 90, to moje drogie "znafczynie" taka moda teraz powraca, wystarczy czasami włączyć polsat cafe albo tvn style żeby się dowiedzieć co modne a co nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: H&M,ZARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 13:45 Ale nadal nie wiem gdzie to jest, w którym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: H&M,ZARA IP: 213.199.253.* 22.02.11, 13:58 Przy ratuszu,zaraz obok fryzjera SYLWIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EG Re: H&M,ZARA IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.11, 20:51 Witam! Nie byłam jeszcze w tym sklepie, nie mogę więc ocenić odzieży, którą oferuje. Polecam jednak wszystkim sklep odzieżowy - VINTI, mieszczący się w Ciechanowie przy ul. Warszawskiej 68 (I piętro). Właścicielka tego sklepu - Pani Mariola - oferuje naprawdę świetną odzież takich marek jak Bandolera, Rinascimento, Morgan, Mexx, Zara, Zapa itp. Ostatnio przywiozła wspaniałe tuniki i sukienki WEARHOUSE. Jeżeli jeszcze nie byliście w tym sklepie, to gorąco zachęcam do jego odwiedzenia. Jest w czym wybierać! Jestem stałą klientką tego sklepu i kupiłam tam wiele rzeczy. Z każdej jestem zadowolona! Uważam, że jest to najlepszy sklep odzieżowy w Ciechanowie. Jeszcze raz zachęcam wszystkich do odwiedzenia sklepu VINTI! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: H&M,ZARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 17:54 Wyprodukowane w latach 90-tych, to chyba troszkę zmienia postać rzeczy? Modne może i jest tylko stare i śmierdzące. Na dodatek ten środek do dezynfekcji szmat powoduje alergię:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: H&M,ZARA IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.11, 20:42 Skąd tyle jadu u Ciebie!? Jeśli Ci nie pasuje to napisz coś w stylu "sklep nie dla mnie, brzydki wystrój a sprzedawane rzeczy nie są w moim guście". A ty tymczasem aż kipisz od jadu i pryskasz nim w wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: H&M,ZARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 21:03 Z tramwajem się zderzyłeś??? Jaki jad człowieku co ty bredzisz. A co ja niby napisałam??? Właśnie to, że to jest nie dla mnie i uzasadniłam. Czy napisałam żeby tam nie chodzić bo to byle co??? Jak prawda w oczy kole to zmienić asrtyment, a nie wciskać ludzom kit, że to outlet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zytka Re: H&M,ZARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 00:37 Wkurza mnie to wybrzydzanie. Ja się wybiorę, sprawdzę, bo to moje ulubione marki, a do Wawy nie mam kiedy się wyrwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: H&M,ZARA IP: *.play-internet.pl 23.02.11, 09:09 Ja także byłam w tym sklepie niestety jak dla mnie nie ma w czym wybierać jest bardzo mało towaru ciezko trafić coś ładnego w danym rozmiarze. No i cenowo jest dużo drożej niż np w Warszawie ale tego sie pewnie każdy spodziewał Odpowiedz Link Zgłoś
renatka799 Re: H&M,ZARA 23.02.11, 16:37 niektórym forumowiczkom na mózg padło piszecie ze to outlet a gdzie jest taka nformacja ze to outlet nie ma, to normalny sklep z odziezą damską dopiero co otwarty kazdemu trzeba dac szanse sie rozwinąc a nie od razu krytykowac ja tam byłam i nie ma na co narzekac ...co niektóre z was powinny sie ogarnąc i nauczyc trochę kultury...takze jesli macie krytykowac to wogóle sie nie produkujcie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: H&M,ZARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 17:28 Tobie może się podoba, ale nie każdy ma kiepski gust... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: H&M,ZARA IP: *.tktelekom.pl 23.02.11, 17:36 Droga Asiu, ewidentnie masz jakiś problem...nigdy jeszcze nie spotkałam się żeby z takim uporem krytykować coś co według Ciebie nie jest nic warte. Albo jesteś z konkurencyjnej firmy i robisz antyreklamę, albo masz za dużo wolnego czasu, że wymyślasz takie bzdury. Byłam tam i uważam, że odzież jest stylowa i modna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: H&M,ZARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 20:03 Droga Olu, tak mam problem, z takimi cwaniakami, którzy kupują stare szmaty a potem próbują je sprzedać ludziom jako nowe w cenach jak z paryskich wybiegów. Poprostu szkoda czasu na łażenie do takich sklepów. Niech napiszą, że to lumpeks... I może nie z uporem, a konsekwencją, niby dlaczego miałabym nagle zmienić zdanie, bo Tobie nie podoba się moja krytyka...hm. Mnie się nie podoba ten sklep i więcej tam nie pójdę, opinię sobie wyrobiłam, takie były moje odczucia i szczerze o nich napisałam. Nie namawiam ludzi żeby tam nie chodzili. Dziewczyna zapytała o opinię, to napisałm. Innym się podoba, to niech kupują. Ty jak widzę też masz jakiś problem, bo zauważ, że ktoś oprócz mnie wyraził niepochlebną opinię, dlaczego masz pretensje tylko do mnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: H&M,ZARA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.11, 10:07 Byłam wczoraj w rynku i nie znalazłam tego sklepu. Jedyny jaki tam był, to na rogu obskurny ciucholand. Obok salonu sylwii nic nie widziałam, żadnego szyldu, wzmiance o sklepie odziezowym...prosze zatem o bliższe wskazówki...bo chyba nie jest to sklep widmo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: H&M,ZARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 15:23 To jakiś żart, Tych sklepów w Ciechu nie ma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: H&M,ZARA IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.11, 20:59 Też szukałam tego sklepu, ale nie znalazłam. A może to jednak ten ciucholand obok Sylwii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: H&M,ZARA IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.11, 10:56 Obok sylwi jest tylko obskurny ciucholand. a tego sklepu nie znalazłam. Może to chodzi o sklep z odzieżą uzywaną przy ulicy Wodnej? Zaraz za szewcem?Gdzie to jest dokładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: H&M,ZARA IP: *.tktelekom.pl 25.02.11, 14:40 Powstał w rynku nowy sklep z odzieżą damską, ale nie ma tam marek H&M ani ZARA. Można jednak znaleźć tam inne ciekawe ciuszki. Sklep znajduje się przy PEPCO, jeśli o to wam chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: H&M,ZARA IP: *.play-internet.pl 25.02.11, 14:56 Witam jestem włascicielką sklepu (Przy pepco) .....Markowa odziez zara next itp bedzie na dniach!...niestety dostawca nie zdązył na otwarcie sklepu dostarczyc odziezy.....Zapraszamy mozna sie dowiadywac..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: H&M,ZARA IP: 213.199.253.* 02.03.11, 21:02 Przecież wiadomo co to za sklep:) Podobny był już na Ul.Warszawskiej :) "ekskluzywny" ciucholand .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśniary!!! Re: H&M,ZARA IP: *.tktelekom.pl 02.03.11, 21:55 Czy wy w ogóle wiecie co to jest outlet??? W google sobie sprawdźcie o ile potraficie:/ Pomogę wam, bo z takimi zdolnościami to nic nie wiadomo!!! pl.wikipedia.org/wiki/Outlet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: H&M,ZARA IP: 213.199.253.* 02.03.11, 22:03 Gość portalu: abc napisał(a): > Witam jestem włascicielką sklepu (Przy pepco) .....Markowa odziez zara next itp > bedzie na dniach!...niestety dostawca nie zdązył na otwarcie sklepu dostarczyc > odziezy.....Zapraszamy mozna sie dowiadywac..... haha :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: H&M,ZARA IP: 213.199.253.* 08.03.11, 15:29 Istnieje jeszcze sklep? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: H&M,ZARA IP: *.play-internet.pl 09.03.11, 20:44 A gdzie ten sklep ? Nad Usługami krawieckimi jest szyld "końcówki serii" ale nie wiem czy to na zapleczu czy ma jakies zamaskowane wejście. To gdzie ten sklep widmo dla wytrwałych ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: H&M,ZARA IP: *.play-internet.pl 10.03.11, 11:47 tam jest vinti a ten jest przy pepco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: H&M,ZARA IP: *.play-internet.pl 20.03.11, 01:37 o losie słodki....!!!!.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xoxoxo Re: H&M,ZARA IP: 80.50.127.* 21.03.11, 01:32 wytłumaczy ktoś raz, a porządnie gdzie jest dokładnie ten sklep?;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: H&M,ZARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 09:26 W Warszawie, w Złotych Tarasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżizus!!! Re: H&M,ZARA IP: *.147.196.197.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.03.11, 14:55 Do jasnej ch...y! Między Pepco a Sylwią jest pewna rozbieżność! Obok Sylwii jest Euroinstal i księgarnia lingwistyczna. No to w końcu obok czego ten sklep???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: H&M,ZARA IP: *.play-internet.pl 21.03.11, 15:53 Między pepco a salonem kosmetycznym Ewa....po drugiej stronie fontanny niż sylwia Nie byłam w sklepie tylko obok przejeżdżałam i jakoś dobrze widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: H&M,ZARA IP: *.tktelekom.pl 02.04.11, 15:56 sklep jest obok kebaba tureckiego w tym samym pawilonie co pepco. fajne rzeczy mają, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś