Dodaj do ulubionych

Pytanie do rektora PWSZ

IP: *.237.232.72.static.reverse.ltdomains.com 22.05.11, 15:24
Wie pan może jak dotrzeć w okolice Kalisza lub Konina, czy też z racji stażu nie zamierza pan podążać w tym kierunku.
Jeżeli te kierunki są za ambitne to mogę podsunąć kilka innych celów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wawa Re: Pytanie do rektora PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 15:35
      to jakas zagadka??
      • Gość: elo Re: Pytanie do rektora PWSZ IP: *.centertel.pl 22.05.11, 15:42
        też nie rozumiem
        • Gość: 45 On wie IP: *.237.232.72.static.reverse.ltdomains.com 23.05.11, 10:48
          Myślę, że pan rektor PWSZ dobrze rozumie sens pytania chociażby dlatego, że jest ciągle przewodniczącym KRePSZ.
          Dla mnie zorientowanych mała podpowiedź:
          Zrozumienie pytania wymaga spojrzenia z odpowiedniej PERSPEKTYWY.

• Gość: 39 i pół Re: On wie IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.11, 22:56
            Podejrzewam, że Pan Rektor nie przeczyta pytania, a potencjalni studenci (kandydaci), dla których odpowiedź byłaby znacząca, nie zrozumieją sensu "spojrzenia z PERSPEKTYWY", a szkoda. Może warto pisać w mniej zawoluowanej formie, Gościu portalu: 45?;)
            • Gość: 45 Re: On wie IP: *.237.232.72.static.reverse.ltdomains.com 25.05.11, 20:53
              Pytanie było do rektora, a skoro temat został poruszony to myślę, że jakaś wypowiedź władz PWSZ odnosząca się racjonalnie do problemu a nie pytania, gdzieś się pojawi. Poczekam. No, chyba że stosunek rektora do tej kwestii jest taki sam jak do PWSZ.
              • Gość: oczko Re: On wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 14:55
                45 to zadaj mu je osobiscie "studentko". Rektor nie ma obowiązku siedziec i czytac Forum Ciechanowa.On pewnie ma taki sam stosunek do Ciebie ja Ty do niego :) czyli żaden- skoro tu zadajesz pytanie . Mysle że jesteś nielojalną pracownicą Rektora:):):):):): Za bardzo jesteś wtajemniczona jak na studentkę:) Sprawy słuzbowe rozwiazuje sie we włanym gronie:) ale widzę brak odwagi u pani :studentki".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka