IP: *.opera-mini.net 24.06.11, 15:23
Witam. Mam do was prośbę. Czy znacie może wśród waszych znajomych rodzinę która jest biedna i potrzebuje pomocy. Chętnie zakupie żywność lub co tam potrzeba. Mi kiedyś ludzie dużo pomogli teraz mi się polepszyło i mam potrzebę pomoc komuś innemu. A wiecie że dobro wraca
Obserwuj wątek
    • Gość: w. Re: Pomogę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.11, 15:37
      jest taka rodzina w okolicach Płońska - Potrzebna jest WSZYSTKO!!!!!!
      są dni kiedy matka i dzieci NIC nie jedzą przez kilka dni
      prawdziwy DRAMAT!!
      • Gość: White Re: Pomogę IP: *.opera-mini.net 24.06.11, 15:46
        Napisz mi ile jest dzieci i w jakim wielu
    • Gość: White Re: Pomogę IP: *.opera-mini.net 24.06.11, 15:56
      Drodzy forumowicze skoro ta rodzina ma takie potrzeby to może razem pomożemy tej rodzinie. Jeśli nie zrobię to sama w miarę możliwości
      • Gość: White Re: Pomogę IP: *.opera-mini.net 24.06.11, 15:59
        Mam dwie wersalki i regał moge im to odda za darmo jeśli się im to przyda . Tylko jak ją to im zawióze
        • Gość: app Re: Pomogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 19:33
          Budujacy wpis. Masz jakiegos znajomego z przyczepka? Pozycz - ja zawioze
          • Gość: Nie Re: Pomogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 19:56
            Pewnie jakby miała znajomego z przyczepką to sama / lub znajomy by zawieźli.

Ale taki temat to naprawdę odmiana na tym forum;)
            • Gość: White Re: Pomogę IP: *.opera-mini.net 24.06.11, 20:03
              Pewnie żebym pojechała i zawiózła. Ale tak naprawdę nie wiem nic o tej rodzinie. Czy by im się to by przydało. Tyle jest biednych rodzin aż żal tych dzieci. Sama mam dzieci i było też ciężko i też dużo mi ludzie pomogli. Ale nie moge cały czas liczyć na ludzi albo na opiekę w ciechanowie. Więc chętnie pomogę na ile mnie stać. Wierzę że w każdym z nas jest dobro tylko trzeba chcieć w sobie to obudzić. Może wy się do mnie przyłączycie jakoś. Tylko dobrze byłoby się z ta rodzina skontaktować. Dzieci pewnie do szkoły a tu pusto w garnku. Kto ma chęć to zapraszam.
              • Gość: ja Re: Pomogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 21:52
                z przyjemnoscia sie przylacze .mam troche zabawek i ubranka tez by sie znalazly tylko kto wie w jakim wieku sa dzieci? czekam na jakies info.
                • Gość: Ktoś Re: Pomogę IP: *.opera-mini.net 24.06.11, 22:21
                  Trzeba zapytać w opiece może oni udostępnia jakąś rodzinę konkretną i konkretną pomnoc. Popytam. To dobry pomysł. Tylko wy może macie taka rodzinę blisko
                  • Gość: M. Re: Pomogę IP: *.tktelekom.pl 25.06.11, 09:24
                    W hotelu na sierakowskiego jest "taka" rodzina.......dwójka dzieci(dziewczynki),12 i chyba 15 lat....
                    Matka wróciła teraz chyba z przymusowego leczenia,powoli staje na nogi,już nie pije ......"ojciec" od lat nie pracuje, wszystkiego brak.
                    • Gość:   Re: Pomogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 10:18
                      eprzasnysz.pl/ogloszenia.php?id=31294
                    • Gość: White Re: Pomogę IP: *.opera-mini.net 25.06.11, 11:13
                      No i mam w końcu konkretną rodzinę z numerem telefonu. Dzięki jednemu z forumowiczów. Bardzo dziękuję. Jeśli ktoś ma ochotę się przyłączyć to zapraszam. Podam mój numer tel. Monika 510339470. Proszę o sms lub o kontakt po 21
                      • Gość: sss Re: Pomogę IP: *.centertel.pl 25.06.11, 12:15
                        teraz są wakacje może zrobilibyśmy jakąś charytatywną licytację, pewnie każdy ma w domu rzeczy, któych nie potrzebuje, a komuś by się przydały. Pieniądze poszłyby na pomoc rodzinie.
                        Szkoda tylko, że politycy z naszych stron jeszcze nie podłapali tego pomysłu
                        • Gość: M. Re: Pomogę IP: *.tktelekom.pl 25.06.11, 12:40
                          Może jedna wielka wyprzedaż "garażowa" :)
                          Jak zwykle pewnie tylko na pomysłach się skończy ....:((

• Gość: sss Re: Pomogę IP: *.centertel.pl 25.06.11, 14:21
                            oby na pomysłach się nie skończyło, mamy wielu mlodych, fajnych zapaleńców, którzy z pewnością włączą się do tej akcji
      • Gość: White Re: Pomogę IP: *.opera-mini.net 25.06.11, 21:20
        Mam już rodzinę której moge pomoc . Dziękuję jednemu forumiwoczowi za adres tej strony. Mam kontakt z ta rodzina więc pomogę bo oto mi chodziło w tym temacie. Nie oczekuje waszej współpracy. Chodziło mi o taka rodzinę. Dziękuję
        • Gość:   Re: Pomogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 13:56
          Kolejna prośba o pomoc. Może ktoś inny?
          eprzasnysz.pl/ogloszenia.php?id=31743
    • Gość: biedny Re: Pomogę do White IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 02:29
      Przywracasz mi wiare w ludzi,jesli to prawda że chcesz pomóc naprawde ,a nie przeprowadzasz jakiś sondarz na w/w temat.Sam jestem biedny700złna 3 osoby,ale nie o mnie chodzi.Jeszcze raz wielki szacunek dla Ciebie i twojej inicjatywy.Już myslałem że w C-nowie to sami POpaprańcy i PISdzielce,a tu wyjatek potwierdzający regułe.Gratuluję pomysłu i proponuje rozwinąć tą inicjatywe na szersze pole.masz charyzme działaj na tym polu. Z poważanie Waldek P.
      • Gość: ja Re: Pomogę do White IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.11, 07:58
        Mam propozycje. Zbierajmy nakretki jezeli kazdy z nas wlaczy sie do akcji i w szkole lub w pracy powie o tym pomysle znajomym napewno ludzie sie przylacza.a za sprzedane nakretki moze zafundujemy tym dzieciom wakacje lub zimowiska. ZROBMY DZIECIOM PREZENT.
        PROSZE O KOMENTARZE:)
        • Gość: z Aleksy Re: Pomogę do White IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 01:49
          Ja od dawna zbieram nakrętki, dzieciaki znajomych gdzieś je oddają. W Ciechu jest juz akcja Szlachetna paczka, pożna pomagać konkretnym rodzinom. Akcja była przed świętami Bożego Narodzenia. Zbiórki żywności sa ok, zawsze bierzemy udział całą rodzinką. Pozdro dla tych, którzy coś od siebie dają :D
        • Gość: ona Re: Pomogę do White IP: *.opera-mini.net 29.06.11, 01:56
          Bardzo potrzebuje pomocy,ciechanow to male miasto nie bede rozpisywac sie na forum,gdyby sytuacja do tego mnie nie zmusila nigdy bym nie poprosila,prosze o kontakt osoby ktore sa w stanie pomoc saisterr@wp.pl nie daje juz rady!
          • Gość: jaco Re: Pomogę do White IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.11, 09:53
            Jak ktoś chce pomagać i szuka pomocy powinien przeczytać ten artykuł eciechanow.pl/aktualnosci/wydarzenia/922-wyjdz-z-tlumu-i-zostan-liderem-paczki.html

Wydaje mi się że warto się z nimi skontaktować.
            A tak przy okazji to można za darmo umieszczać ogłoszenia na tej stronie, może ludzie z Ciechanowa łatwiej znajdą pomoc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka