Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 22:50 U ktorego z ciechanowskich stomaologow mozna wybielic zeby i jakiego rzedu jest to koszt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mrówkaz Re: wybielanie zebow IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.11, 10:22 podbijam również interesuje mnie ten zbieg kto wykonuje go dobrze i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: wybielanie zebow IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.07.11, 10:39 Tenderenda-a koszt to zależny jaki kolor masz teraz i o ile stopni chcesz wybielić trzeba iść do gabinetu i porozmawiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzZZzzz wybielanie zebow IP: 212.160.172.* 21.07.11, 12:18 Ostatnimi czasy dowiadywałem się o wybielaniu zębów i dentysta zdecydowanie odradzał mi taki zabieg... zabieg nie jest trwały, niszczy szkliwo i kolor zębów robi się jeszcze gorszy... dentysta polecił mi paski wybielające np kuzniazdrowia.pl/jama-ustna-zeby-wybielanie-zebow-blend-whitestrips-sztuk-p-6.html czy ktoś może już tego używał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówkaz Re: wybielanie zebow IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.11, 14:19 używałam i faktycznie zęby były bielsze ale wymaga kilku podejść tzn efekt nie był trwały Odpowiedz Link Zgłoś