Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 23:41 Jakie zasługi dla Ciechanowa ma poseł R. Kołakowski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Henio Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.11, 08:15 A on jest jeszcze posłem-wcale go nie widać ani słychać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PUK,PUK Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.11, 08:40 WITAJCIE DWAJ debile :-) Coś więcej napiszecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ||*|| Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.11, 10:29 > A on jest jeszcze posłem-wcale go nie widać ani słychać? Moze to i lepiej? Mniej sie ludzie z niego smieja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do puk Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.11, 10:57 Jak masz ochotę zobaczyć debila to zerknij w lustro!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 19:16 I oto cała prawda. Aż mi dech zaparło. Naprawdę nie ma nic do napisania? Sześć lat w Sejmie i żadnych zasług? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.cnow.pl 08.08.11, 22:59 Najbardziej żałosne jest to, że nawet żarliwi wyznawcy PiS, którzy obsrywają to forum swoimi postami, nie mają w tym temacie nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 23:21 Pisząc ten post przejrzałem stronę Sejmu RP. Powiem szczerze, że swoją opinię na ten temat mam wyrobioną. Moim celem jest podanie konkretów szerzej. Dlatego pytam. Panie pośle, co zrobiłeś dla Ciechanowa? Proste pytanie i odpowiedź też jest prosta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frank Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 23:45 z obsranymi politykami PO na tym forum takimi jak elvisopodobne hieny nie dyskutuje się i omija szerokim łukiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Teraz masz na imię "frank"? IP: *.cnow.pl 09.08.11, 08:36 Zmiana imienia z dr.hook na frank jest poniekąd słuszna. Może znajdzie się ktoś kto w pierwszej reakcji nie zauważy, że frank to ten bałwan dr.hook? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.huuk Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.11, 09:06 PODŁA HIENA elvis zawsze dobrze poinformowany. Gumowe ucho to jego cel w życiu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.cnow.pl 09.08.11, 09:39 Żadne tam gumowe ucho. Sprawne oko. I tyle. Łatwo cię rozpoznać, bo masz bardzo ograniczony zasób słów. Niczym Nigeryjczyk od pół roku uczący się języka polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 10:52 Pszemmo daj sobie spokój i nie wdawaj się w polemiki. Elvis Cię po prostu masakruje. To nie jest twoja waga, aż żal patrzeć jak Cię poniewiera intelektualnie. 3-maj się i idź na urlop od forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.huuk Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.11, 11:04 hiena elvis jest JEDNOTEMATYCZNY od kilku lat jak facet co opowiada kawały o seksie bo ma problemy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 11:12 Czy naprawdę nie widzisz jaki dzieli Was dystans intelektualny. Odpocznij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.huuk Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.11, 11:30 nie powtarzaj tego po raz tysięczny o sobie , pochwal się kolegom :-))) > Czy naprawdę nie widzisz jaki dzieli Was dystans intelektualny. Odpocznij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.huuk Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.11, 11:41 > Najbardziej żałosne jest to, że nawet żarliwe świnie antypisowskie, którzy obsrywają to > forum swoimi postami, nie mają w tym temacie nic do powiedzenia. Jak elvis zaczynasz temat jako dziecko neostrady a potem co dalej piszesz jako elvis to warte jest pożal sie boże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 20:38 To ciekawe. Zadałem pytanie dotyczące posła R. Kołakowskiego i nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Nie kłóćcie się to mało interesujący temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.cnow.pl 09.08.11, 22:32 Kto się z kim kłóci? Zauważ, że ja ani jednego słowa krytyki nie wypowiedziałem na temat posła Kołakowskiego. Nie znam człowieka i odnoszę wrażenie, że nawet wyznawcy PiS go nie znają. W przeciwnym wypadku moglibyśmy poczytać o jego chwalebnych dokonaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 23:59 Z jednej strony masz rację, z drugiej posłem nie zostaje się przez przypadek. Głosowało na R. Kołakowskiego jakieś 10 000 ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.cnow.pl 10.08.11, 08:38 Gość portalu: gość napisał(a): Z jednej strony masz rację, z drugiej posłem nie zostaje się przez przypadek. Głosowało na R. Kołakowskiego jakieś 10 000 ludzi. Zgadzam się. Przez przypadek z pewnością nie. Zadecydowała pozycja na liście. Taką mamy ordynację wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.11, 17:50 Chcesz powiedzieć, że gdyby na liście PiS-u był np. "jakiś brudny pijak" to też by zdobył mandat poselski? Nie wierzę... z takiej polemiki wynika jeden wniosek..."społeczeństwo nie myśli, albo za mało myśli..." Ciekaw jestem czy poseł, który czyta to forum odważy się na zwykłe kilka zdań o swojej pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.cnow.pl 10.08.11, 21:57 Powiem więcej. Gdyby prezes PiS umieścił na 1. miejscu listy wyborczej szympansa to szympans zostałby posłem. Wyznawcy PiS to bardzo zdyscyplinowany elektorat, który wyznaje dogmat nieomylności swojego guru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 23:14 Powiem więcej. Gdy Płemier z PO umieścił ostatnim miejscu listy wyborczej TUSKa stolarza nieznanego , az na ostatnim miejscu stolarz został posłem. Wyznawcy PO to bardzo tępy i niepiśmienny elektorat , który uznaje tylko cztery litery TUSK na sniadanie , TUSK na obiad , TUSK na kolacje , TUSK na papierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosław K. Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 07:48 Precz ruski prowokatorze! To mój i tylko mój pomysł, zrealizowany zresztą z sukcesem w Ciechanowie w przypadku radnej Kaczyńskiej. Była w PIS - Moi wyznawcy myśleli że to pierwsza dama, więc została radną. Przeszła do PJN i wycięli łobuzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laik Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.11, 10:48 Społeczeństwo ukarało radną Kaczyńską :-) ale to samo społeczeństwo panią Bernaś uhonorowało radcostwem radnym z jakiegoś powodu :-) Patrzę ja sobie na parytety w ciechanowskiej peło i widzę samych mężczyzn u koryta , kobiet co by im w to koryto strawe lało jak na lekarstwo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jrosław K. Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 11:35 U nas to dopiero są parytety. 100% facetów, taki mamy parytet w samorządzie miejskim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.huuk Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.11, 12:42 Lewica to ma juz całkiem przej.... i to gdzie w wybiórczej lubicie czytać ? Sławomir Sierakowski, szef "Krytyki Politycznej" Przestańmy na SLD mówić lewica, a zacznijmy wszyscy domagać się zmiany prawa o partiach politycznych, to przestaną one zachowywać się tak głupio i bezkarnie, działając jak jednoosobowe spółki skarbu państwa z branży marketingu. Inaczej prymitywni kolesie przewodniczącego wciąż będą wypierać prawdziwych działaczy społecznych. Zamiast takich brylantów lewicy, jak Dorota Gardias, Wanda Nowicka czy Robert Biedroń, zostaną jedynie brylanty w uszach polityków SLD podejrzanych o afery. Więcej... wyborcza.pl/1,75248,10098552,Ucieczka_z_list_SLD.html#ixzz1Uj9Nqnr8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 16:33 Wracam do tematu. Panie pośle R. Kołakowski jest Pan jeszcze? Ostatnio doszły mnie słuchy, że szuka Pan pracy. Czy mogę się dowiedzieć co Pan umie robić? Ja działam w handlu, może pomogę. W końcu polityka i handel to pokrewne dziedziny, trzeba być obrotnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.huuk Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.11, 09:29 ale ty elvis dowcipny jak kalosze pana Anatola > Wracam do tematu. Panie pośle R. Kołakowski jest Pan jeszcze? Ostatnio doszły m > nie słuchy, że szuka Pan pracy. Czy mogę się dowiedzieć co Pan umie robić? Ja d > ziałam w handlu, może pomogę. W końcu polityka i handel to pokrewne dziedziny, > trzeba być obrotnym. następny wyrób elvisopodobny czym się zajmuje i jakie ma oferty pracy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.11, 17:07 Cóż, gość i elvis to dwie różne osoby. A poseł R.Kołakowski jest jeden i nadal nie mam odpowiedzi na proste pytanie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.11, 21:39 Glosowałem na Roberta Kołakowskiego, nie dlatego że jestem zwolennikiem PiS, ale myślałem że jako poseł z naszego miasta będzie chciał coś zrobić pożytecznego dla lokalnej społeczności. Okazja nadarzyła się podczas obchodów 100-lecia Domu Kultury. PiS był wtedy u władzy i aż się prosiło żeby z tej okazji załatwić pieniądze na gruntowny remont całego budynku. Niestety, był jeden feler. W tym czasie w powiecie i mieście rządziła PO i chyba poseł Kołakowski obawiał się że ten sukces przypisze sobie Platforma. Tak więc walka partyjna wzięła górę nad lokalnym patriotyzmem i szansa nie została wykorzystana. Jesteśmy większym miastem niż Mława i przegrywamy walkę o swojego posła do sejmu z PO bo nasze głosy są rozdrobnione. Koźlakiewicz nigdy nie będzie silnie związany z Ciechanowem, bo nie ma tu swoich korzeni. Marzy mi się żeby do sejmu weszli z Ciechanowa przedstawiciele wszystkich partii /PiS, PO, PSL i Lewicy/, bo dla mnie nie jest ważny kolor legitymacji partyjnej, tylko co mogą razem zrobić dobrego dla naszego miasta. No dobrze wiem że to marzenia, ale może kiedyś się zdarzy taki cud. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.huuk Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.11, 12:09 czy wyborca mógłby coś mądrzejszego pisać niz zwalać winę na ofiarę a nie agresora? polecam więc tekst o bandzie z PO która wszystko storpeduje by dokopać PiS zlmaz.pl/index.php?numer=9&nr=1&id=6 > Glosowałem na Roberta Kołakowskiego, nie dlatego że jestem zwolennikiem PiS, al > e myślałem że jako poseł z naszego miasta będzie chciał coś zrobić pożytecznego > dla lokalnej społeczności. Okazja nadarzyła się podczas obchodów 100-lecia Do > mu Kultury. PiS był wtedy u władzy i aż się prosiło żeby z tej okazji załatwić > pieniądze na gruntowny remont całego budynku. Niestety, był jeden feler. W tym > czasie w powiecie i mieście rządziła PO i chyba poseł Kołakowski obawiał się ż > e ten sukces przypisze sobie Platforma. Tak więc walka partyjna wzięła górę na > d lokalnym patriotyzmem i szansa nie została wykorzystana. > Jesteśmy większym miastem niż Mława i przegrywamy walkę o swojego posła do sejm > u z PO bo nasze głosy są rozdrobnione. Koźlakiewicz nigdy nie będzie silnie zwi > ązany z Ciechanowem, bo nie ma tu swoich korzeni. > Marzy mi się żeby do sejmu weszli z Ciechanowa przedstawiciele wszystkich parti > i /PiS, PO, PSL i Lewicy/, bo dla mnie nie jest ważny kolor legitymacji partyjn > ej, tylko co mogą razem zrobić dobrego dla naszego miasta. > No dobrze wiem że to marzenia, ale może kiedyś się zdarzy taki cud. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 22:29 Walka polityczna jest tu zbędna. Konkrety są potrzebne. Ludzie czytają to forum i powinni dowiedzieć się z kim lub czym mają doczynienia. Dla mnie wpis wyborcy jest bardzo sensowny. Dziękuję za sensowne przemyślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 22:44 A dla mnie to wpis bez sensu , by głosowac na posła bo może ckis odżyje ? kazdy głupi w tym miescie wie ,że ckis jest problemem władz miejsko-powiatowch a nie sejmowych. Niech wyborca wskaże mi co poseł Sopliński zrobil dla Ciechanowa bym miał odniesienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 22:57 Masz rację. Ale nie powinno się krytykować tych co myśleli, że udział ciechanowianina we władzach państwa rozwiąże bądź pomoże rozwiązać jakiś problem naszej lokalnej społeczności. Faktem jest, że możliwości były, ale do tego konieczne były rozmowy na styku poseł - starosta - prezydent. Wyborca pisze, że tego zabrakło. Tego faktu nie da się zanegować. A więc zwyciężyła jak zwykle głupota. Poseł się nie popisał. Jak się okazuje po raz kolejny. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczko Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 23:27 Miernota w życiu prywatnym i w polityce. Co wymagać od takiej fajtłapy. Jaki wódz tacy żołnierze. Ktoś wyżej napisał " był pierwszy na liści:) więc został posłem". Zdyscyplinowane pisiorki. Wódz pogrozi palcem a małpki skaczą ,stawiają krzyżyki , plotą bzdury:)akcyza:) wyrywają kartki z książeczek:). Zero własnej inicjatywy . Maszynka do glosowania jak R.Kołakowski , który boi się własnego cienia. Szkoda literek na takie "nic". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 23:37 Ja czytam ze zrozumieniem tylko gdzie ja znajdę tekst, że poseł Sopliński albo poseł Kołakowski spotykali się z władzami miasta i powiatu , bo takie było życzenie władz miasta. Chciałbym wiedzieć co Sopliński zrobił dla miasta bym mógł wiedzieć czy można cokolwiek zarzucać Kołakowskiemu. Chciałbym wiedziec ile razy Sopliński spotkał sie z władzami miasta? Co my wiemy o spotkaniach posłów z wladzami miasta ? Czy ktoś czytał ,ze Wardziński zapraszał posłow bo chciał z nimi porozmawiać o problemach miasta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 23:46 W żadnym zdaniu nie wspomniałem, że poseł Sopliński jest w czymś lepszy od posła Kołakowskiego, chyba też niewiele zrobił dla miasta. Wątek dotyczył posła Kołakowskiego, więc o nim pisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.huuk Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.11, 08:23 Szkoda, że posłowie tak mało piszą o tym co robią te Kołakowskie i Koźlakiewicze Może nie jest tak żle ? Sopel na swoim blogu poszedł w kierunku dopieprzania opozycji jakby tylko po to był w Sejmie. No i mocno się naposłował ostatnio Praca poselska. - 31 lipca odwiedziłem miejscowość Rzodkiewnica, w której odbywał się tegoroczny „Turniej Wsi”. Na to ciekawe wydarzenie zaprosiła mnie Burmistrz Miasta i Gminy Chorzele Beata Szczepankowska oraz Dyrektor Ośrodka Upowszechniania Kultury. - 6 sierpnia brałem udział w Dniach Chorzel – największej imprezie plenerowej organizowanej w tym mieście. W tym roku gości bawiły zespoły Video z Wojtkiem Łuszczykiewiczem oraz Wawele & Jan Wojdak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 16:14 Nadal nic nie wiem o pośle R. Kołakowskim. Wiem natomiast z pewnego źródła, że czyta to forum. Polemizować z ludźmi trzeba umieć. Pani J. Fetlińska posiadała tę umiejętność. Poseł niestety ma więcej wad niż zalet, chociaż sześć lat w Sejmie powinno dać niezłą szkołę. Cóż PANIE POŚLE JESTEM KOLEJNYM ZAWIEDZIONYM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.huuk Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.11, 16:41 Poseł Kołakowski jest do kitu posłem i to drugą kadencję żadne skandale żadne sprawy sądowe żadne tabloidy zadna wypita butelka wódki zadne nieprzekroczenie prędkości żadne szwindle Posle Kolakowski Robercie czas na zmiany w zyciu by zyskac aprobate PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 19:30 Słusznie tego nie było, albo my o tym nie wiemy. Ja pytam co poseł zrobił a nie czego nie zrobił. Tylko kilka zdań, panie pośle proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty przem Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 19:37 żeby sie tabloid zainteresował to trzeba coś zrobić - dobrze czy źle - nieważne - coś trzeba. Robercikiem tabloid się nie zainteresuje. Robercik jest cichy grzeczny i spokojny. Monotonne zycie - spacer z psem, spacer z psem, spacer z psem, sejm, biuro, dieta, spacer z psem, spacer z psem, spacer z psem, sejm, biuro, dieta. W międzyczasie podlizywanie się prezesowi. monotonnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.11, 22:00 Panie pośle R. Kołakowski, a może Pan zdecyduje się na spotkanie z mieszkańcami np. powiatu ciechanowskiego i odpowie na stawiane pytania. Ja osobiście zadam Panu kilka pytań a przy okazji przedstawię się z imienia i nazwiska. Spotkanie mam nadzieję będzie otwarte. Mówię z doświadczeniem, bo byłem już na takim, gdzie nikt poza członkami PiS-u nie mógł zadawać pytań. Głupotę i złośliwości pozostawiam za drzwiami, bo te "WARTOŚCI" są nam normalnym ludziom nie potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 14:27 wal śmiało swoje pytania tu na forum i nie ściemniaj na tym forum. oto tu masz adres posła i możesz z nim popisać mozesz rzucic hasło niech tysiące mieszkańców miasta pisza do posla do dzieła nie do jątrzenia biuro@robertkolakowski.pl www.gover.pl/k6/posel/kolakowski-robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 16:48 Ja nie zamierzam z posłem pisać. Chcę spojrzeć człowiekowi prosto w oczy na forum i wtedy zadam pytania, które są dla mnie ważne a dla ogółu społeczeństwa ciekawe. Nawet członkowie PiS-u kiwali głowami ze zrozumieniem dla problemu i ze wstydem dla bezradności posła R. Kołakowskiego. Nigdy nie jątrzyłem i nie zamierzam tego robić, ale prawdę najbardziej bolesną będę mówił wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.huuk Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.11, 19:06 To jak chcesz pogadać to w Domu Rzemiosła masz okazję:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwiga Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 21:15 Kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.huuk Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.11, 21:30 Ten kto chętny niech czyta i wyłuska który z nich o cokolwiek pytał i chciał zrobić dla Ciechanowa w Sejmie. Dla matołków z tego forum tych z PełO jeśli widzą ogromne różnice intelektualne miedzy posłami i ich aktywnością www.gover.pl/k6/glosowania/wyswietl/posel/kolakowski-robert Dla matołków z tego forum tych z PełO www.gover.pl/k6/wystapienia/kolakowski-robert Absencja 7.64% Interpelacje: 27 (lista) Zapytania: 13 (lista) Poseł Sopliński www.gover.pl/k6/glosowania/wyswietl/posel/soplinski-aleksander www.gover.pl/k6/wystapienia/soplinski-aleksander Absencja 11.82% Interpelacje:13 (lista) Zapytania: 3 (lista) Mirosław Kożlakiewicz www.gover.pl/k6/wystapienia/kozlakiewicz-miroslaw Absencja 10.86% Interpelacje: 13 (lista) Zapytania: 3 (lista) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwiga Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 13:17 Posłem się tylko bywa ,a..........się jest zawsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 23:26 Do gościa z neoplusa. Widzę, że masz problem czytać ze zrozumieniem, więc Ci wytłumaczę. Mam świadomość, że sejm nie zajmuje się ckis-em i nie o tym pisałem. Chodziło mi o wykorzystanie nieformalnych kontaktów posła np. z ministerstwem kultury i o załatwienie funduszy dla naszego domu kultury. Z tymi funduszami dla naszego regionu będzie chyba zawsze słabo, bo niestety nie dorobiliśmy się polityków z pierwszej ligi, a raczej bez obrazy ale drugi albo i trzeci garnitur. Dotyczy to wszystkich partii. Ciechanów powinien mieć również swoich przedstawicieli w sejmiku wojewódzkim, bo tam są dzielone duże pieniądze, a wiadomo bez pieniędzy nie ma rozwoju. Zyczę nam wszystkim żeby jak najwięcej naszych przedstawicieli zasiadło na Wiejskiej i żeby nie zapomnieli gdzie są ich korzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 21:31 Czy poseł jest obrotny? To pytanie jest obrzydliwe bo źle adresowane. Ten człowiek nic nie umie robić. Nawet sobie żony nie znalazł...no nie licząc cudzych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 21:55 A poseł R. Kołakowski i tak jest cieniutki merytorycznie...pozostała tylko...broda...niezła maskarada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 08:41 Panie pośle ten zamek na banerach nie jest dobrym pomysłem. Pan blokował jego inwestycje a inni ludzie realizują to zadanie. To jest reklama własnej porażki. Kołakowski tym działaniem szkodził miastu. Nie głosujmy na Roberta Kołakowskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.huuk Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.11, 13:28 do debili i matołów zaliczam i tyc h co mi do listów kawalek blaszki doklejom albo zeszyt wkładają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matoł przem matoł przem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.11, 13:35 do debili i matołów zaliczam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwiga Re: matoł przem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 20:02 i co z tego ,że zaliczasz,co z tego wynika?....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: matoł przem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 21:42 Nie wracajcie do polemiki wyzwisk, po co nam to...? Zapraszano mnie już na tym forum do Domu Rzemiosła, ale ja tam nie pójdę. Stawiam za to pytania i chciałbym odpowiedzi od posła R. Kołakowskiego. Czy prawdą jest, że: 1. Blokował Pan i Pana ludzie inwestycję zamku w Ciechanowie? 2. Blokował Pan modernizację drogi H. Sienkiewicza? 3. Jakie inicjatywy inwestycyjne dla Ciechanowa i okolic pilotował Pan i jakie są tego efekty? Jeżeli będzie nawet jedna inicjatywa to z mojej strony będzie tylko pochwała. Nigdy nie napiszę i nie powiem, że była mało. Proszę tylko o konkrety od posła. To jedna z ostatnich szans dla Posła R. Kołakowskiego w kontekście mojej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwiga jeszcze poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 21:59 Mnie się wydaje,że poseł R.Kołakowski nie lubi rozmawiać,nie lubi ludzi ,a może się ich nawet boi.Może jest bojażliwy,a może lubi tylko tych co zamiast niego widzą TYLko posła:)A posłem przecie się tylko bywa....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajan Re: jeszcze poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 22:42 A to ciekawa propozycja blokowania modernizacji ulicy Sienkiewicza, stawiam milion złotych ,że chciano lać asfalt i ścinać drzewa. Takie prace to kasa dla prezesów miejskich spółek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jeszcze poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 19:43 Tego nie wiem dla kogo kasa. Znam opinie ludzi, którzy mieszkają przy Sienkiewicza i wiele razy zwracali się o remont drogi. Ja bym pozostawił decyzję mieszkańcom tej ulicy. Wystarczy wieczorem posłuchać jaki hałas czynią jadące samochody. Albo chce się ludziom pomóc albo ich ogłupiać i liczyć na głosy raz na cztery lata. Co na to poseł R. Kołakowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.huuk Re: jeszcze poseł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.11, 19:49 gościu nie pierdziel głupot to PO postawiło znaki ograniczające prędkość do 40km/h kiedy jeszcze Kołakowski był nieznanym posłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jeszcze poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 20:26 Ok nie będę się wypowiadał. Zatem pytam czy poseł blokował tę inwestycję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechanowianin Re: matoł przem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 20:56 Pan poseł w trakcie kampanii wyborczej w 2007 oświadczył, że największym jego osiągnięciem w kadencji 2005-2007 było zablokowanie prac na zamku ciechanowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 21:04 na dobrą sprawę czego nie tkna się partyjniacy z ratusza i tak spierdzielą rynek przed ratuszem juz teraz wyglada beznadziejnie . po ukonczeniu bedzie jak przy galerii mrówka , jeden wielki parking Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 22:13 Krytyka zawsze jest potrzebna. Dla mnie będzie ładniej, ale to moje zdanie. Co jeszcze poseł R. Kołakowski zablokował? To są odpowiedzi na moje pytanie o dokonania posła. Chociaż wolałbym usłyszeć załatwiłem to...i to...mniej lub więcej kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 22:22 Ktos ci tu juz elvis pisałl ze poseł nie ma mocy sprawczej w tym i innym miescie.a ty z uporem debila drążysz temat. Poseł reprezentuje interes kraju a nie kliki jaka go wybrała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwiga jeszcze poseł....:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 23:14 Nigdy nie słyszałam ani nie widziałam takiej wypowiedzi posla Kołakowskiego,żeby twierdzil,że coś robi w interesie kraju, a nie dla swojej pensji,ciekawe,ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jeszcze poseł....:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.11, 20:18 Poseł powinien pracować nad poprawą prawa, które obowiązuje na terenie kraju, to fakt. Tekst, który mówi o tym , że poseł nie pracuje dla kliki, która go wybrała - to już jest śmieszne. Każdy pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer niech się wykaże z pętlą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.11, 20:36 poseł ma okazję sie wykazać, niech wpłynie na swoich koegów z PiS w powiecie, żeby nie blokowali pętli miejskiej, bo wpadli na genialny w swej prostocie pomysł, żeby nie zgodzić się na budowę skrzyżowań z drogami powiatowymi. panie pośle, zawsze słyszałem, że niewiele pan w sejmie może, ale na powiat to chyba ma pan wpływ ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: niech się wykaże z pętlą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.11, 21:34 Słusznie. Jak wieść niesie powiatową koalicję zawiązał poseł R. Kołakowski. Niech więc poprowadzi rozmowy i odniesie sukces w postaci zgody samorządowej. To będzie podstawa do podniesienia kciuka w górę. Skorzystają na dobrym rozwiązaniu ludzie i to jest najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwiga jeszcze posel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.11, 23:05 dla kogo najważniejsze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soon Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.11, 21:30 Nie słyszałem o żadnych zasługach, nawet jego ludzie w starostwie go olewają. Robią co chcą, odbiór mają fatalny i niesława spada na posła. Przerżniesz wybory człowieku, jak czymś nie błyśniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwiga jeszcze poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.11, 23:03 poseł Kołakowski już" błysnął" i ... zgasł....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: segundo Re: jeszcze poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.11, 23:30 nie ma dużych szans na posłowanie, bo które ma miejsce? czwarte? tak prezes podsumował jego "osiągnięcia" w mieście :) jedne co może to zostawić po sobie jedno dobre wspomnienie - niech doprowadzi do zgody, żeby starosta oddał miastu polonię ( tu sie okazuje, że jeszcze pętlę blokuje powiat -no skandal) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwiga Re: jeszcze poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 15:13 Nie ma na co liczyć.Niestety,jeszcze poseł Kołakowski ma wręcz talent do zrażania wszystkich wkoło siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: jeszcze poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 17:06 Ale jest kampania, może się trochę wysili i w końcu coś dobrego dla nas zrobi. Nie żadna łaska, jak się ryle zarabia, zresztą z naszych podatków. Czyt o taki wielki wysiłek wziąć kolegów na dywanik i nakłaść im rozumu do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jeszcze poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 18:02 Jedno trzeba posłowi Kołakowskiemu przyznać na plus. Pierwsze trzy miejsca zajmują ludzie tacy jak: pan Jasiński, były członek PZPR Opioła przyjaciel rodziny Kaczyńskich Wasik, który namiętnie podsłuchiwał jak wieść niesie nawet kolegów. Nasz poseł jest dopiero czwarty, więc nie ma zasług za które premiuje prezes, dla mnie to już jest element człowieczeństwa. Pierwsze trzy miejsca na liście, to nic innego jak układ. A przecież prezes z układami walczy... Prawo i Sprawiedliwość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gus Re: jeszcze poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 18:38 złe są inne układy, pisowski jest dobry. to oczywista oczywistość :D poseł jest nijaki ale jak położy kres skandalowi w powiecie i szkodzeniu miastu to ma u mnie plusa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniela Re: jeszcze poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 20:55 Poseł ma przed sobą test, czy ma posłuch w powiecie czy nie ma. Jak wpłynie na radnych z PiSu, żeby dali miastu zrobić te skrzyżowania pętli to ma sukces. W zarządzie w powiecie jest 2 ludzi z PSL i 3 z PiS, to mają większość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jeszcze poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 21:01 Faktycznie, podsłuch to jedna z domen kandydata na posła M. Wąsika. Jeżeli poseł R. Kołakowski stanowi zagrożenie to trzeba go wyeliminować np. podsłuchami. Dobre!!! PiS zjada własny ogon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: jeszcze poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 21:06 myślisz, że prędzej ma podsłuch Wąsika niż posłuch u partyjnych kolegów z powiatu ...ciekawa koncepcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jeszcze poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 21:36 Cóż wszystko jest możliwe. Ale to tylko domysły i spekulacje. Najciekawsze było dzisiejsze oświadczenie posłów PiS Hofmana i Poręby, którzy stwierdzili, że kłamali w spocie telewizyjnym. Co na to poseł R. Kołakowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwiga Re: jeszcze poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 22:21 Panie Gościu,czyżbyś był Jeszcze Posłem Kołakowskim,że masz tyle wiedzy i szukasz usprawiedliwienia w ten sposób dla swojej dalekiej pozycji na liście??Należy jednak zauważyć,że zasług Jeszcze Poseł Kołakowski nie ma dla partii,ale nie ma też dla swojego miasta i regionu:( Chyba,że są tak wielkie,że niezauważalne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jeszcze poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 22:38 Droga Jadwigo "BROŃ BOŻE" jestem normalnym człowiekiem, który obiektywnie stara się myśleć i pisać. Bronię się natomiast przed bezsensem. Czy posiadam dużo wiedzy? Myślę, że nie więcej niż inni. Nie czytam za to za często gazet typu "SE" itp. Posła R. Kołakowskiego nie bronię, bo to przecież ja dopominam się o krótki tekst o efektach pracy...i...nic...Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jeszcze poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 15:19 Powiedzenie posła Hofmana "Chłopy wyjechały ze wsi i im odbiło..." Ciekawy jestem czy poseł R. Kołakowski jest tego samego zdania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jeszcze poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 22:03 mam nadzieję, że poseł R. Kołakowski wstydzi się swoich kolegów, którzy po pierwsze kłamią, po drugie obrażają porządnych ludzi. Dla mnie "chłop" to pochodzenie. Kim więc jest 3/4 mieszkańców miast? Przecież to ludzie, którzy wyjechali z większych lub mniejszych wiosek. jak panie pośle R. Kołakowski pojedziesz na wieś po głosy ludzi? Tam padnie pytanie o pośle Hofmanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gus Re: jeszcze poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.11, 00:06 jest posłem dobrym ... do niczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: newyorker Re: jeszcze poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.11, 11:42 Jest posłem niewidzialnym. Tyle lat w czapce niewidce, nic dziwnego, że przegrzany mózg nie pracuje jak byśmy oczekiwali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Ochucki Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.182.65.10.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.08.11, 12:14 Kołakowski jest takim posłem jak Sopliński i Koźlakiewicz. Różnica polega na tym, że Sopliński i Kołakowski pierdzą w stołek 2 kadencje, a Koźlakiewicz 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 21:00 Panie pośle R. Kołakowski wiem, ze czyta pan forum, szkoda, że brakuje panu odwagi, żeby odpisać na kilka pytań. Jak to w PiS-ie bywa liczy się tylko prezes, reszta to zwykłe przystawki w zależności od widzi mi się prezesa, raz Kowalski drugi raz Nowak. sztuka żeby był mierny ale wierny, skuteczność się nie liczy....szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.huuk Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.11, 21:14 Jaki ty jesteś nudny , pisałem ci jak z posłem uzyskać kontakt pierwszego stopnia :-) Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem?IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: gość 19.08.11, 16:14 Odpowiedz Nadal nic nie wiem o pośle R. Kołakowskim. Wiem natomiast z pewnego źródła, że czyta to forum. Polemizować z ludźmi trzeba umieć. Pani J. Fetlińska posiadała tę umiejętność. Poseł niestety ma więcej wad niż zalet, chociaż sześć lat w Sejmie powinno dać niezłą szkołę. Cóż PANIE POŚLE JESTEM KOLEJNYM ZAWIEDZIONYM. > Panie pośle R. Kołakowski wiem, ze czyta pan forum, szkoda, że brakuje panu odw > agi, żeby odpisać na kilka pytań. Jak to w PiS-ie bywa liczy się tylko prezes, > reszta to zwykłe przystawki w zależności od widzi mi się prezesa, raz Kowalski > drugi raz Nowak. sztuka żeby był mierny ale wierny, skuteczność się nie liczy.. > ..szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwiga Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 21:15 Może ktoś wie czy są planowane spotkania kandydatow na posłow ze społeczeństwem czyli z wyborcami,czyli z Ich potencjalnym pracodawcą???Można by posłuchać osiągnięć i planów oraz... popytać....ups... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.huuk Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.11, 21:30 www.pis.org.pl/ludzie.php?id=71&p=info telefon 606401907 email robert.kolakowski@interia.pl www www.robertkolakowski.pl www.sejm.gov.pl/poslowie/posel6/166.htm Nie plujcie tylko za mocno za dużo za czesto bo policja was namierzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gus Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 21:43 huuk czytając to co piszesz zawsze myślałem, że jesteś pisowskim aparatczykiem. i się nie myliłem. jak na zwykłego wyborcę jesteś zbyt dobrze poinformowany, jak się kontaktować z posłem. telefon komórkowy ... tylko co on powie, poza gładkimi formułkami z pisowskich ściąg, jakie codziennie rozsyła im centrala. nigdy nie zdobył się na oryginalność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwiga Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 21:52 dr kropka huuk,co ty nam tel. i adresy dajesz do Jeszcze Posła Kołakowskiego,pytałam przecież o wszystkich kandydatów i o spotkania w realu..,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 23:19 w realu - żartujesz. tchórzy, boi się pytań, co zrobił dla miasta. teraz jeszcze go spytają o to, co wyprawiają koledzy z powiatu -o hotel polonia, o skrzyżowania z pętlą. co by odpowiedział? że go nie słuchają, czy odwrotnie - że im kazał ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwiga do Jeszcze Posła R.Kołakowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 00:43 Powiem ci Jeszcze Pośle Kołakowski,że jesteś specjalistą od strzelania sobie w stopę,żeby nie powiedzieć mistrzem:):):)o ironio...przeczytałam CC i ....cdn.na pana życzenie ....Nie znasz się pan na ludziach...pozdrawiam Jeszcze Posła serdecznie:):),ale politykiem to pan nie jest i nie był...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do Jeszcze Posła R.Kołakowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 09:09 ...i nie będzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimsy Re: do Jeszcze Posła R.Kołakowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 13:33 W wątku o Soplińskim napisałam, że wyborcy są potrzebni raz na 4 lata, żeby jak barany oddać głos, a potem ich zdanie się nie liczy. Napisałam, że zagłosuję na Soplińskiego, jak załatwi, że powiat odda miastu Polonię -dla mnie to jest konkret. Na Kołakowskiego osobiście nie zagłosowałabym, bo intelektualnie moim zdaniem nie dorównuje Soplińskiemu, doświadczenie też nie te. Ale ktoś inny pewnie by zagłosował. A propos, dlaczego nasi dziennikarze nie zapytają wszystkich kandydatów o taką choćby sprawę? Nikt ich nie przypiera do muru, a plakaty każdy głupi może wywiesić. Trudniej odpowiadać na rzeczowe pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do Jeszcze Posła R.Kołakowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 19:55 Masz w 100% rację. Moje pytania do posła trzeba zadać wszystkim parlamentarzystom, którzy otrzymali głosy z Ciechanowa o okolic. Przez żart zapytam o posłów M. Opiołę, Abgarowicza. Cztery lata minęło i co...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raj Jest bardzo dobrym posłem IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.11, 20:01 www.sejm.gov.pl/poslowie/posel6/166.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jest fatalnym posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 21:02 I co z tych zapytań wyszło? Czy poseł jest skuteczny? A może pytać potrafi wielu z nas...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jest fatalnym posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 23:35 Panie pośle jak to jest z prof. Zytą Gilowską? Może was reprezentować na debacie czy nie? Mój Boże w PiS-ie sami historycy i prawnicy a nie znają podstawowych zapisów w ustawach...i oni chcą rządzić krajem...litości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Jest fatalnym posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 23:57 a interweniował pan już w powiecie, żeby miastu pozwolili budować skrzyżowania z pętlą? takie pytania będą padać w kampanii, nie wystarczy ple ple o polsko-szwajcarskiej grupie poselskiej, bo co to kogo obchodzi w ciechu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jest fatalnym posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.11, 15:50 Panie pośle R. Kołakowski czy pan Prezes Jarosław Kaczyński już przeprosił PSL za kłamstwo i wpłacił 10 000zł kary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jest fatalnym posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.11, 18:15 Panie pośle co pan sądzi o wyroku sądu, który nakazuje Z. Ziobrze przeprosić G. Schetynę? Znając pańskie formy wypowiedzi "... to skandal..." pewnie by pan rzekł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jest bardzo dobrym posłem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.11, 14:51 Przecież to żenada. Facet dużo gada, tylko nikt go nie słucha i nie reaguje. Zero skuteczności. Czas na odpoczynek od sejmu. Pośle wstyd za zamek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jest bardzo dobrym posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 21:49 To jedna wielka żenada. Dużo słów i to niestety wszystko. Pośle R. Kołakowski czas odpocząć od sejmowych ław i pensji. Niech pan robi to co pan umie... czyli...nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadwiga Re: do Jeszcze Posła R.Kołakowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 23:02 I nic. Traktują nas jak bydło, które ma dać mleko a potem na rzeź. Pójdę na wybory i na Robercika Kołakowskiego nie będę głosowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwiga Re: do Jeszcze Posła R.Kołakowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 23:47 Puk,puk!!to jest na forum jeszcze inna Jadwiga.taka z dużej litery?taka Jadwiga,co brzydko pisze?ja bym tak nie napisała,ale na Jeszcze Posła R.Kołakowskiego też nie będę głosowała ani nikt z mojej rodziny;pozdrawiam-jadwiga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re:Nie głosujemy na R. Kołakowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 19:02 Podsumowując: NIE GŁOSUJEMY NA ROBERTA KOŁAKOWSKIEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: do Jeszcze Posła R.Kołakowskiego IP: *.146.26.81.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.10.11, 18:01 wyborcy ocenią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Umma Gumma Re: do Jeszcze Posła R.Kołakowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.11, 18:10 Myślę,że chłopcy od elvisa czyli od pana Prezydenta Wardzińskiego dajcie sobie już spokój od pana posła na tym forum i przestańcie pluć kto dalej. Oby to nie był jedyny nasz poseł od dnia 10paz2011 www.youtube.com/watch?v=RAFE9dd3Wkg&list=PL04BE1661C5B0D74A&index=6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fania Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.11, 23:50 Poseł Palikot mówi o Schetynie dokładnie to to co Ziobro - Schetyna wykorzystywał słuzby do walki politycznej. Palikot przekonał sie o tym na wlasnej skórze ale Schetyna ignoruje Janusza. Dziwne ,ze Michnik czyta Gazete Polską, Schetyna slucha Radia Maryja a potem wytaczają procesy - brac głaby platformiane przyklad i czytac i oglądać obce kulturowo wam media. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwiga do Jeszcze Posła R.Kołakowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 20:41 Czy będzie w Ciechanowie zorganizowane z Jeszcze Posłem R.Kołakowskim spotkanie przedwyborcze,na które zaprosi pan z wyprzedzeniem,medialnie wyborców?Chętnie zadam panu publicznie kilka pytań,to najlepsza reklama lub....Czy inni kandydaci z różnych ugrupowań takie otwarte spotkania organizują?Wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do Jeszcze Posła R.Kołakowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.11, 14:05 Z moich obserwacji wynika, że pan poseł prowadzi ukrytą kampanię wyborczą. Nie widać człowieka, nie słychać, mam wrażenie, że unika ludzi i ludzie unikają pana posła...straszna szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ireneusz Re: do Jeszcze Posła R.Kołakowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.11, 20:02 jadziu, nie leć na łatwoznę, Nie tędy droga. Jak chcesz wiedzieć czy sa jakies spotaknia wyborcze, to sama czytaj lokalna prasę, słuchaj KRC. Nie rozumiem ludzi, którzy liczą na to że ktoś za nich wszystko zrobi. Lubię cie za twoje piekne imie, a nie lubie, za to co piszesz rośnie nam pokolenie leniuszków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwiga Re: do Jeszcze Posła R.Kołakowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 20:34 :)pozory mylą:)Ireneuszu też masz miłe imię,pozdrawiam Cię nawet jeśli minie nie lubisz.Niemniej jednak fajnie by było na forum dowiedzieć się o jakiejś dobrej inicjatywie kandydujących na temat otwartości na spotkania z potencjalnymi wyborcami.Mogliby nawet razem zorganizować wszyscy kandydujący z naszego terenu takie spotkanie,ale to pewnie tylko nasze życzenia..Z informacji takiej może nie tylko ja bym skorzystała na tym forum.A może wtedy byśmy się spotkali w realu żeby podyskutować:):)Nie jestem taki leniuszek,parę ciekawych pytań bym dobrze przygotowała....Jeszcze raz pozdrawiam ,a i podoba mi się Twoja kultura wpisu Ireneuszu :)Jeśli wiesz o takich spotkaniach ,to jednak napisz,zgoda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 22:31 może zidiociali politykierzy z PO ruszycie głowami a nie tym co macie miedzy nogami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 09:05 Dobra i skuteczna praca posła przyciąga ludzi a wieść niesie, że u posła Roberta bywaja tylko PiS owcy. Szkoda a bylo tak cudownie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.11, 11:16 Pan poseł Robert Kołakowski występuje na banerze w otoczeniu zamku ciechanowskiego. Rozumiem, że blokowanie inwestycji to największy sukces pana posła. Moje najszczersze gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ślepyh i głuhyh Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.11, 11:35 Pan Marek Zalewski niech już da sobie spokój. otrzyma niedługo poddasze na Warszawskiej. Dziadek stajesz się nudny z tym blokowaniem. Prace idą pełną parą na zamku.Najważniejsze ze będzie gdzie iść za potrzebą Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem?IP: *.internetdsl.tpnet.pl Gość: gość 19.09.11, 11:16 Odpowiedz Pan poseł Robert Kołakowski występuje na banerze w otoczeniu zamku ciechanowskiego. Rozumiem, że blokowanie inwestycji to największy sukces pana posła. Moje najszczersze gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.11, 13:39 Tak prace idą pełną parą bo odsunięto posła R. Kołakowskiego. Inni ludzie się zajęli sprawą i są efekty. Konkluzja jest prosta Robert Kołakowski nie wspomaga Ciechanowa. Czas aby odpoczął od ciężkiej pracy sejmowej!!! R. Kołakowski nie ma moralnego prawa fotografować się na tle zamku...inwestycji, którą blokował. ŻENADA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ślepyh i głuhyh Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.11, 14:07 Nie wciskaj kitu z zamkiem nie zorientowanym, bo zbyt wielu profesorów światowej sławy wypowiedziało się w temacie naszego zamku czy ma być odpicowanym kuriozum na skalę światową. Wy z PO dla swoich celów przerobilibyście zamek albo na kurnik albo gabinet lekarski aby tylko coś się działo, wy macie ADHD co należy leczyć takimi osobami jak poseł jak Kołakowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups do luftu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 15:43 pewnie, wg pis lepiej, żeby nic się nie działo i dzielnie poseł na tym polu walczył. jak kononowicz w białymstoku - żeby wogóle nic nie było. nie ma osiągnięć, przespał 8 lat w sejmie, zamek przyblokował -do luftu gość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędrula Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 15:43 Chyba Przemku musisz zmienić zdanie o rewitalizcji zamku, bo tam rządzą tak kochani przez ciebie z powodu koalicji w powiecie peeselowcy i to oni są odpowiedzialni za tzw. rewitalizację zamku. No, do dzieła, tzn. do propagandy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 17:10 Wychodzi na to, że jednak poseł R. Kołakowski jest obecny na forum, tylko nie podpisuje się własnym imieniem i nazwiskiem. Pośle odwagi. Ja panu nie nawtykam, chcę tylko poważnej rozmowy. Naprawdę warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 18:18 Prawda jest taka, że te wybory dla Posła Kołakowskiego są prawdziwym sprawdzianem. Na bilbordach nie ma ś.p. Janiny Fetlińskiej, która była cennym człowiekiem. Tak naprawdę to jej wizerunek dał mandat R. Kołakowskiemu. Dzisiaj jest już trudniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy Robert Kołakowski jest dobrym posłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 17:30 Panie pośle czy to prawda, że jak pan przegra wybory to będzie chciał pan zostać wicestarostą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwiga o Jeszcze Pośle Kołakowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 22:07 oooo,to może zróbmy wszystko aby wygrał te wybory:) i tak żle i tak niedobrze!Starosta wieczny, nieoderwany i wice też kłopotliwy,o jej! ten Jeszcze Poseł to narobił lipy,a może na jego miejsce ktoś zupełnie nowy i na posła i na wicka??najlepiej nie z Ciechu???(to by mieli "dekarze "kłopot:))a nawet kilka kłopotów:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co? Re: o Jeszcze Pośle Kołakowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 08:50 A co poseł Kołakowski zrobił jako poseł przez 4 lata swojego posłowania? Ujawnia się na płotach przed wyborami??? tak?? teraz? ppośle?? Czyli kampania się zaczęła? wstyd panie pośle..........................................................................................................!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: o Jeszcze Pośle Kołakowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 22:06 Czyli zasług niewiele...w zasadzie zero. Nieskuteczny, bezbarwny i bez szacunku u prezesa. Dla Ciechanowa to marny kandydat. Nie głosujcie na Roberta Kołakowskiego!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkret Re: o Jeszcze Pośle Kołakowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 15:46 Nie głosujcie na Roberta Kołakowskiego,to jak nie będzie posłem,to zostanie starostą!!!!Mówi wam to coś mieszkańcy Ciechanowa i powiatu?Co lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: o Jeszcze Pośle Kołakowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 17:49 Niech będzie starostą!!!! Ciekawe kto za nim zagłosuje?!!!! Tylko będzie bezrobotnym...byłym posłem!!! To najlepsze dla Ciechanowa i okolic !!! Były poseł do Urzędu Pracy!!!! Ciekawe kto mu pomoże znaleźć robotę...?!!!! Żeby odwołać Morawskiego trzeba 13 głosów. Kołakowski ich nie ma i nie będzie miał ha, ha, ha!!! Ciekawość mnie zżera, kto będzie szefem PiS-u w powiecie ciechanowskim. Jeżeli wróci T. Kałużyński podniesie partię z bagna, ale czy będzie chciał...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: o Jeszcze Pośle Kołakowskim IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.11, 23:15 KOŁAKOWSKI !!!! do roboty sie pan wez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: o Jeszcze Pośle Kołakowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 20:00 chyba już za późno na rady i naukę dobrego posłowania. dla PiS taki widocznie wystarczy -mierny ale wierny. zawsze grzecznie powtarza te teksty na każdy temat, co im Hofman rozsyła Odpowiedz Link Zgłoś