Dodaj do ulubionych

elektryka w domu

IP: *.dynamic.mm.pl 13.10.11, 16:07
poszukuję dobrego instalatora do wykonania instalacji w domu jednorodzinnym
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: elektryka w domu IP: 80.50.127.* 13.10.11, 20:54
      508739405
      • Gość: Krzysztof Re: elektryka w domu IP: *.tktelekom.pl 13.10.11, 21:25
        Krzysztof. 518878260 elektryk z doświadczeniem 25 lat Tanio. W razie kontaktu powiedzieć ze w sprawie elektryki.
        • Gość: Wiesław Re: elektryka w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 23:04
          Witam,
          Przyjmę zlecenie na wykonanie instalacji elektrycznej - od nowa / romont, montaż itp.
          Uprawnienia SEP.

Warszawa i okolice.

Kontakt: 795 945 664

Zapraszam
    • Gość: ... Re: elektryka w domu IP: *.play-internet.pl 14.10.11, 01:51
      Rafał 512137110
      • Gość: xxx Re: elektryka w domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.11, 07:28
        Polecam Rafała. Zawsze robił mi instalacje elektryczne. Chłopak z głową i doświadczeniem.
        • Gość: laboga Re: elektryka w domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.11, 08:04
          Jeśli zawsze, to znaczy, że poprawia sam po sobie?Zdecydowanie nie polecam
          • Gość: Jaco Re: elektryka w domu IP: *.play-internet.pl 14.10.11, 08:45
            A to uważasz ,że Elektryka to myk jest położona it koniec....no to się mylisz,bo sam miałem do czynienia z ekipą która spierd...mi to co elektryk zrobił i musiałem go znowu ,,zaprosić' i wcale to nie świadczy ,że zrobił zle, najprościej łapać kogoś za słówka,no ale cóż się dziwić,,,,SZKOŁY MAJĄ DZIŚ WOLNE.....;-)
            • Gość: xxx Re: elektryka w domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.11, 08:56
              Nie wiem jaką masz definicję pojęcia zawsze. Mi chodziło o zrobienie nowej instalacji elektrycznej, ewentualnie wymiana starej na nową. Może Ty zawsze masz takich kmiotków co 10 razy po sobie poprawiają. A co do elektryka Rafała nie wiesz jaką ma renomę więc się nie wypowiadaj.
              • Gość: karla Re: elektryka w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.11, 12:30
                tak właśnie wygląda ciechanowskie forum,chcesz się czegoś dowiedzieć a zawsze znajdzie się ktoś kto wtrąci trzy grosze zupełnie nie na temat.polecam Pana Roberta Adamiaka
                • Gość: megan Re: elektryka w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.11, 14:34
                  tak jestem takze za Panem Robertem Adamiak, mysle ze to jest prawdziwy fachowiec! bardzo rzetelny i uczciwy! instalacje w moim nowym domu zawdzieczam Panu ROBERTOWI, jestem bardzo zadowolona!
                  • Gość: gosc Re: elektryka w domu IP: *.play-internet.pl 14.10.11, 15:05
                    Robert adamiak nie polecam drogo i dlugo...
                    • Gość: gosc Re: elektryka w domu IP: *.play-internet.pl 14.10.11, 15:06
                      516735929 Artur i rafal szybko i skutecznie
                    • Gość: nie Re: elektryka w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 14:03
                      No sorry.. Adamiak? Kiedys tak pociagnal kable (on czy jego pomocnicy - wszystko jedno, bo on to firmuje nazwiskiem), ze wygladalo to jak szlaczki przedszkolaka.. łuki, okręgi.. cała geometria ;))
                    • Gość: M Re: elektryka w domu IP: 213.199.253.* 16.10.11, 22:44
                      Również zdecydowanie odradzam Admiaka!!! Drogi i nie do końca kompetentny
    • Gość: lll Re: elektryka w domu IP: *.play-internet.pl 14.10.11, 15:20
      jakis kontakt do pana inwestora??
      • Gość: Piotr P. Re: elektryka w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.11, 18:47
        Adamiak jest jak najbardziej godny polecenia.Może i drożej niż przeciętni na rynku ale zna się facet na fachu.Korzystałem z jego usług i jestem zadowolony.
        • Gość: ile????? Re: elektryka w domu IP: *.11-79-r.retail.telecomitalia.it 14.10.11, 18:58
          To ile za punkt Panowie elektrycy proponują,że tak zapytam z ciekawości :-))
          • Gość: Piotr P. Re: elektryka w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.11, 19:14
            Nie pamiętam, nie chcę tu robić reklamy, bo płaciłem za całość z możliwością negocjowania ostatecznej sumy a i kilka lat upłynęło.
            • Gość: karol Re: elektryka w domu IP: *.play-internet.pl 15.10.11, 12:20
              pan adamiak to sie nadaje do wpychania sie tam gdzie nie potzreba wyniosly gach i tyle nie polecam naprawde jest wielu elektrykow ktorzy sie znaja i nia musza wcale brac drozej a on zdziera jak moze
              • Gość: karla Re: elektryka w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.11, 17:20
                i znów konkurencja się odezwała.
                • Gość:   Re: elektryka w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.11, 18:57
                  Ja nie mam żadnego doświadczenia, robiłem mało ale nie podam nazwiska to nikt nie powie, że robię źle. A ostatnio u siebie robiłem inteligentny dom z oświetleniem 100% na LEDach i nie narzekam (włącznik i ściemniacz od każdej lampy noszę w kieszeni) tylko facet który spisuje liczniki patrzy na mnie jak bym był złodziejem bo płacę o połowę mniej.
                  To nie lata 80-te kiedy instalację się robiło i zapominało na lata. Dziś nie da rady odwalić lipy na skrętkę bo robi się okresowo pomiary a technologie i przepisy zmieniają się z dnia na dzień.
    • Gość: ile ile ile ile??? Re: elektryka w domu IP: *.14-87-r.retail.telecomitalia.it 16.10.11, 00:14
      to w końcu ile za ten punkt ????????????????????????????????????????/
      • Gość:   Re: elektryka w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 02:09
        Zgodzisz się za punkt będą Ci na sagę kable ciągnąć żeby mało wyszło :D. Najlepiej określić co wymagasz namalować sobie na ścianie potem pytać ile. Sprawdź na oferii fachowiec z obcego miasta jest znacznie lepszy niż tutejszy .. :D.
        • Gość: ok Re: elektryka w domu IP: *.9-87-r.retail.telecomitalia.it 16.10.11, 12:48
          rozumiem wszystko ale ja tak z ciekawości pytam,ale żaden zaglądający tu elektryk widzę nie jest w stanie się określić haha
          • Gość: ya Re: elektryka w domu IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.11, 14:24
            liczenie "z punktu" to relikt zamierzchłej epoki
            wiadomo że domorośli elektrycy pozwalniani z tutejszych zakładów nadal tak będą liczyć - pytaj ich
            • Gość:   Re: elektryka w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 15:58
              Wychyli się z konkretem to go zjadą, że Czesiek który nie skończył podstawówki, robi taniej na ruskich kablach. Popatrz na ogłoszenia nikt nie podaje ceny bo szuka się amatora który da więcej (czytaj głupiego lub nie liczącego się z kasą).
              • Gość: bezpiecznik Re: elektryka w domu IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.11, 21:19
                witam. po pierwsze coś takiego jak punkt elektryczny nie istnieje, nazywa to się wypust elektryczny ściśle określany w normie KNR.z punktu robią rzemieślnicy którzy po godzinach dorabiają ( szara strefa z którą trzeba walczyć). co do ceny rzemieślnik weźmie tanio, ale zrobi samą instalację bez faktury, o wątpliwej jakości i tyle go widziałeś. problemy pojawiają się jak trzeba coś dorobić, przerobić, itp.istnieje jeszcze coś takiego jak gwarancja, pan ryszard który robi po godzinach na pewno jej nie da, a istnieją firmy które dają nawet pięć lat.osobiście znam adamiaka ale nie polecam( figurant). normalna cena za wypust z materiałem to około 50 zł bez materiału od 25 do 35 zł.na pewno drożej od pana ryszarda , ale z gwarancją wykonanej roboty i dom masz pod opieką fachowca.i jeszcze jedno to że pan ryszard weźmie 15 zł za wypust to nie znaczy że będzie taniej.a najlepsze są rozdzielnie w wykonaniu pana ryszarda, śmiech na sali, jedna różnicówka na cały dom.pamiętaj że jeżeli ktoś kto się utrzymuje tylko z działalności to dbając o swój interes nie spieprzy ci roboty ( jeżeli jest solidny).
                • Gość: xxx Re: elektryka w domu IP: *.play-internet.pl 22.11.11, 13:54
                  bez materialu 25,30 za wypust z materialem 50,60 zl gwarancja jakosci i taniej mozna szukac ale tak jak przedmowca wspomnial u 'pana ryszarda"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka