Gość: footbalLife IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.11, 15:02 Ktoś z ciechanowa dostal sie na wolontarial Euro 2012 w Warszawie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: footbalLife Re: Euro 2012 - wolontariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.11, 23:00 szkolenia? chyba sam sobie je robi :) ja sie dostalem i zadnych szkolen nie ma poki co dopiero po nowym roku, a pozatym zglaszanie sie bylo do wrzesnia wiec nawet juz nie mozesz sie `pchac`.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >< Re: Euro 2012 - wolontariat IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.11, 12:56 ja piszę o szkoleniach na stewardów a nie na wolontariat, nie wiem czy to widziałeś... na stewardów chyba wciąż można, szkolenia się już zaczęły, to nie tylko na euro, ponad 300 imprez w roku, umowę dają i kasę się zarabia btw co za debil skasował resztę postów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volo Re: Euro 2012 - wolontariat IP: *.play-internet.pl 05.12.11, 13:05 Ja się dostałem, już potwierdziłem udział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: footbalLife Re: Euro 2012 - wolontariat DO VOLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 15:00 2grudnia otrzymales mail ? bo kurde dostalem potwierdzenie sms od nich, ale mail nie doszedl... podali w mailu z 2grudnia jakis kontakt do siebie ? Odpowiedz Link Zgłoś