Dodaj do ulubionych

siatkówka

IP: *.centertel.pl 10.12.11, 18:19
witam wszystkich amatorów siatkówki, mam pytanko czy jest jakaś grupa ludzi która regularnie gra w siatkę gdzieś na którejs z hal? Pytam o grono facetów którzy spotykają sie raz badz dwa razy w tygodniu aby na poważnie pograc w ta dyscyplinę. Chetnie sie dołączę do takiej grupy ewentualnie jesli beda chetni mozna stworzyc taka grupe dogadac gdzies hale i na sportowo spedzac zimowe wieczory.

andrzejroza23@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: phi-lozof Re: siatkówka IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.11, 19:38
      ja tez chcę :P
    • Gość: kapsel Re: siatkówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.11, 20:08
      Zapraszam na salę sp nr.4 w piątek o godz.19,30
      • Gość: footbalLife Re: siatkówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.11, 00:03
        tylko na hale SP 4, godz 19 30 prosze o pojawianie sie osob ktore POTRAFIA grac a nie tylko sobie postac i nic nie zrobic,
        • Gość: zico Re: siatkówka IP: *.tktelekom.pl 11.12.11, 13:14
          gralismy w piatek przed wami na czwórce w piłke i widziałem że chłopaki potrafią grać więc lepiej nie idzcie tam z myślą o staniu w miejscu
          • Gość: Bb Re: siatkówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.11, 13:49
            podsumowując zapraszamy osoby które chca pograc w siatkowke, a nie postatystowac :)
            • Gość: pzps Re: siatkówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.11, 16:01
              W nastepny piatek tez cos bedzie?
              • Gość: andrew Re: siatkówka IP: *.centertel.pl 11.12.11, 16:10
                Super! takiej ekipy szukam.
                • Gość: soccerplayer Re: siatkówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.11, 16:35
                  tak, w ten najblizszy piatek tez
                  • Gość: pzps Re: siatkówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.11, 23:42
                    Ten piatek 19.30 nadal obowiazuje? Beda ludzie do gry? ;)
                    • Gość: gość Re: siatkówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.11, 08:40
                      tak, obowiazuje :) ludzie napewno beda
                      • Gość: pzps Re: siatkówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.11, 18:30
                        A jak z oplaceniem hali? Uyczaja tez pilki, czy trzeba wziac swoje?
                        • Gość: gość Re: siatkówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.11, 19:32
                          są piłki, ale wiadomo ze im wiecej tym lepiej podczas rozgrzewki zeby nie czekac w kolejkach po pilke
                          oplacenie to juz sprawa z osoba prowadzaca na miejscu, ale to naprawde sa male pieniadze
                          • Gość: pzps Re: siatkówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.11, 19:46
                            A na ile czasu ma byc wynajmowana sala? Bo za godzine jak sie nic nie zmienilo, to jest 50zl.
                            • Gość: gość Re: siatkówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.11, 19:48
                              dla nas jest to inaczej liczone, wiec nie patrz na to
                              od 19 30 do mniej wiecej 21 30
                              • Gość: pzps Re: siatkówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 18:46
                                Wpadne z kumplem.
                                • verdorn Re: siatkówka 02.01.12, 14:47
                                  A jak w tym roku?
                                  • Gość: volleyball Re: siatkówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 16:43
                                    w tym roku jeszcze nie wiadomo co i jak dokladnie,
                                    • Gość: pzps Re: siatkówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 21:14
                                      Po przerwie swiatecznej mialo wszystko ruszyc.
    • Gość: volleyball Re: siatkówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 22:22
      i ruszy, ale nie wiadomo jeszcze od ktorego tygodnia
      • Gość: siatkara Re: siatkówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.12, 22:21
        A moze powstanietez damska druzyna?jestem za co na to kobietki z naszego miasta?
        • Gość: SiatkaCiechanów Re: siatkówka IP: *.xdsl.centertel.pl 14.01.12, 12:22
          Witam.
          W ciechamowie grały 3 męskie drużyny siatkarskie, które grały regularnie na amatorskich turniejach. "czwórka, "browar" i "KO". Niestety od zeszłego roku z tego co mi wiadomo regularnie trenuje tylko 1 drużyna co nie wyklucza zorganizowania sparingów z pozostałymi. W okolicach ciechanowa grają jeszcze m.i. w Opinogórze, Sońsku, Płońsku, Świerczach.
          Świętem piłki siatkowej na naszym terenie jest turniej organizowany w Opinogórze na ok 12 drużyn (niby amatorski ale pojawiają się również zawodnicy ligowi). W Ciechanowie były organizowane turnieje na 8-6 drużyn o puchar Prezydenta Miasta.
          Na terenie Ciechanowa gra również drużyna mieszana (żeńsko, męska) na poziomie gimnazjum. Treningi mają w szkole przy ul. Płońskiej.
          Pozdrawiam miłośników siatkówki.
        • Gość: amatorka Re: siatkówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.12, 20:00
          jestem chętna do grania w siatkówkę....mam 20 lat, tylko że tata lecą a kondycja słabnie. Robiłam wszystko żeby powstala druzyna damska...jezeli panowie byliby chetni , aby dziewczyny również mogły trenować...bardzo proszę o pomoc w organizacjii. Czekam na odp. monika8340ko@wp.pl
        • Gość: Jerzyk Re: siatkówka IP: *.tktelekom.pl 28.01.12, 21:19
          Zapraszam wszystkie kobiety oczywiście grające
    • piorek19933 Re: siatkówka 22.06.14, 18:56
      Ponawiam pytanko. Czy jest w Ciechanowie jakaś amatorska drużyna z którą można by było pograć w siatkówkę?
      • Gość: ccc Re: siatkówka IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.14, 17:55
        I ja również chętnie bym pogral, wiec jak ktoś cos wie niech da znać gdzie i kiedy... Grac potrafię ale miałem długa przerwe przez cale studia i po nich niestety...wiec z przyjemnością się reaktywuje.
        • Gość: GOŚĆ Re: siatkówka IP: 213.199.253.* 17.09.14, 22:17
          GRAMY CO CZWARTEK W OPINOGÓRZE S, SPORO LUDZI JEŹDZI Z CIECHANOWA
    • 71u Re: siatkówka 30.10.16, 20:53
      Gramy w Świerczach co sobotę od 17 do 20.Amatorsko oczywiście .Wiek od 20 do 60 lat. Zapraszamy. tel 885559796
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka