Dodaj do ulubionych

naprawa torby podróżnej

IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.12, 13:40
Witam!!! Zastanawiam się czy i gdzie ktoś mógłby mi naprawić dużą torbę podróżną, torba wykonana z materiału, trochę się rozpruła, a jest to dobra, pakowna i bardzo wygodna torba stąd chcę ją jeszcze ratować... Znacie jakiś zakład w Ciechanowie co mógłby się zająć naprawą torby??
Obserwuj wątek
    • Gość: g Re: naprawa torby podróżnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 14:09
      Spróbuj w sklepie z torbami na początku 11 Pułku Ułanów. Ten Pan robi torby i naprawy
      • Gość: TT Re: naprawa torby podróżnej IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.12, 14:14
        na początku 11 pułku ułanów legionowych... to jest od strony pułtuskiej tak?? czy od płońskiej??
        • Gość: phi-lozof Re: naprawa torby podróżnej IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.12, 14:18
          początek jest tylko z jednej strony
          ten drugi to koniec :P

od Pułtuskiej idzie numeracja ;)
          • Gość: TT Re: naprawa torby podróżnej IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.12, 14:21
            niestety nie wiedziałem od której strony idą numery stąd pytanie. o to mi chodziło. Dzięki za odpowiedzi...
            • Gość: g Re: naprawa torby podróżnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 15:15
              od pułtuskiej, w pawilonach po lewej stronie
              • Gość: krawcowa Re: naprawa torby podróżnej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.01.12, 15:18
                każda krawcowa to zrobi za grosze
                • Gość: TT Re: naprawa torby podróżnej IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.12, 13:09
                  no niestety Pan na 11 Pułku bardzo miły, ale nie podjął się naprawy mojej torby z uwagi na to że jest lekko usztywniana i nie podejdzie swoją maszyną do szycia żeby ją zszyć... uważam że pewnie i większość krawcowych z tego samego powodu też się tego zadania nie podejmie...

Jakieś inne propozycje??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka