Gość: louder_harder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 11:46 jest ktoś w Ciechanowie kto lubi cięższą muzykę elektroniczną (hard trance, hard house, hard style) i tak jak ja gra sobie w domowym zaciszu nękając sąsiadów;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Only Rock Re: HARD_DANCE IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.12, 19:20 To ty jesteś ten znany w mieście "Melek" czy tam "Melepeta" co chłopaków z klasy sfrajerzył? Graj dalej głośno. Wszystko jest do czasu. A dzielnicowy to u Ciebie pewnie częsty gość hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj Re: HARD_DANCE IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.12, 19:51 jest taka osoba, ja lubię taką muzykę i gram sobie i nie tylko w domowym zaciszu. sąsiadów raczej nie nękam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: louder_harder Re: HARD_DANCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 09:32 Myślałem, że temat umarł śmiercią naturalną a tu proszę niespodzianka. No to jest nas 2. A gdzie grasz poza domem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj Re: HARD_DANCE IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.12, 21:02 grając taką muzykę ciężko jest grać gdzieś w klubach( szczególnie w ciechanowie). grałem w radiu ponad dwa lata , ale audycję zawiesili. próbuje jeszcze spróbować w dwóch innych stacjach czekam na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: louder_harder Re: HARD_DANCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 23:11 A w jakim radio pomykałeś przez te 2 lata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: louder_harder Re: HARD_DANCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.12, 22:41 Nie wiedziałem, że w RDC jest jaki program z setami. Program zawiesili bo co, gatunek niszowy i nie było słuchaczy? Ja jak mam ochotę czegoś posłuchać to w radio internetowym kanał tematyczny i leci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj Re: HARD_DANCE IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.12, 09:56 w rdc była audycja od ponad 20- lat, wieczór i noc djów, niestety zmienił się zarząd i audycję zawiesili. jak twierdzą bo audycja nie pasowała do profilu radia, od 20 lat niezłe co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: louder_harder Re: HARD_DANCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.12, 18:17 Faktycznie w rdc było coś takiego jak wieczór z djotami, nawet kiedyś dawno, dawno temu słuchałem z 2 audycji. Większość radio ma profil informacyjno muzyczny widać rdc ma jakiś albo za ostro grałeś;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /// Re: HARD_DANCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.12, 23:10 www.showup.tv/pp/login Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: louder_harder Re: HARD_DANCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.12, 21:57 A teraz grywasz gdzieś na imprezach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: HARD_DANCE IP: *.204.36.209.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.01.12, 15:51 widzę że się zaczyna trochę pisać na ciekawy temat. HARD_DANCE a ty gdzieś grywasz? co w ogóle dzieje się w ciechanowie jeżeli chodzi o taką muzykę, bardzo lubię klubowe klimaty ale w ciechanowie nic o tym nie słychać.wiem że są dje ale jakoś ich nie widać w necie.rozpisują się tylko jakiś gołyminach albo knajpkach. Odpowiedz Link Zgłoś