Gość: my IP: *.tktelekom.pl 09.01.12, 09:36 gdzie zamówić tort na chrzciny? Jaka cena? dziękuję za odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cukiernik Re: tort na chrzciny IP: *.cnow.pl 09.01.12, 12:13 Tort na chrzciny, tylko domowy.Nie kupuj w żadnej cukierni(cukiernika). W internecie jest tyle przepisów,że na pewno coś znajdziesz.Polecam z blatów bezowych przekładanych bitą śmietaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: tort na chrzciny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 13:34 ja polecam pania Kasie. robi torty na zamówienia, typowe domowe z bita śmietana, fantastyczne dokaracje z owoców- poprostu rewelacja. Ja sama zamawiałam na swoje 25 urodziny i byłam zachwycona smakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!! Re: tort na chrzciny IP: *.182.26.90.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.01.12, 13:39 Ja proponuję z cukierni Staropolskiej z warszawskiej ładnie wyglądają i jeszcze lepiej smakują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: tort na chrzciny IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.12, 20:02 A ja zawsze na wszelkie okazje tort od Państwa Sadowskich... :) cena 25zł kilogram... i raczej z wymyśleniem nie będzie problemu (zdjęcie na torcie czy jakiś wymyślny kształt) Tort pychota :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: tort na chrzciny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 04:59 Z tym bym akurat podyskutowała... Kształty podstawowe, nic skomplikowanego nie robią. Prosiliśmy o tort w kształcie pojazdu (poza samochodem) i okazało się, że nic z tego. Wena twórcza ograniczyła się do namalowania kremem niewielkiego pojazdu na torcie... Torty smakują zawsze identycznie... Sama szukam teraz tortu na chrzciny i nie wiem gdzie go zamówić. Państwo Sadowscy odpadają, zaś cukiernia, która keidyś była w Carrefourze została zamknięta. Tam przynajmniej można było sobie wymyślić torty w dowolnym kształcie. Nie było problemów z realizacją... Teraz podobnie jest w cukierni Staropolskiej na Warszawskiej, ale niestety dość drogo. Wybór zatem mamy niewielki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: tort na chrzciny IP: *.204.54.8.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.01.12, 09:30 Masz rację tanio w staropolskiej nie jest, ale wiem że jest bardzo smacznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: tort na chrzciny IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.12, 10:54 ktos, kto chwali ciasta od Sadowskich, albo ma kiepskie wyczucie smaku, albo tam pracuje.. słodkości ze Staropolskiej pyszne. jest jeszcze betlińska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: tort na chrzciny IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.12, 10:59 Napisz do mnie na maila podam ci numer do pani Zosii J. Tort bedzie taki jak powinien byc wszystko naturalne zadnej chemii andrzej-ciechanow@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: tort na chrzciny IP: *.147.87.60.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.01.12, 11:45 sadowscy kiedyś mieli dobre torty ale już nie. smak średni, kształty w zasadzie żadne.zero dodatków, tylko biszkopt przekładany samą bitą śmietaną i ewentualnie skromna dekoracja z owoców. ostatnio zamawiałam tort w kształcie samochodu wyścigowego - koszmar. brzydki, bez owoców z mega sztucznym barwnikiem, który smakował chemią.aż strach było dać dziecim na urodzinach syna więc skończyło się na płaczu a tort do kosza. podobnie kiedyś zamawiałam tort od wilgi -wóz strażacki - plam po czerwonej cuchnącej masie nie dało sie odprać z ubrań a chemia taka że aż strach. mi, jeśli chodzi o cukiernie, najbardziej smakują torty od betlińskiej,a anajlepsze są do gospodyń domowych które pieka ciasta na zamówienia (ja niestety talentu do ciast nie mam, więc muszę się posiłkować pomocą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: tort na chrzciny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 14:04 A jakie ceny są za kg tortu w Staropolskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość? Re: tort na chrzciny IP: *.plock.mm.pl 10.01.12, 18:02 ja zamówiłem tort na 16 porcji odbieram w tę sobotę jeżeli będzie wyglądał tak jak w katalogu to będzie piękny znam te wyroby to jakość za odpowiednią cenę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: tort na chrzciny IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.12, 12:02 Ja tez odradzam Sadowskiego!!!! kupilam od niego tort na pierwsze urodzinki mojego syna. niedosc ze byl obrzydliwy i smaku to jeszcze chcialam jakis kolorowy to kokor ograniczal sie do napisu na torcie . Osobiscie odradzam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś