Dodaj do ulubionych

tort na chrzciny

IP: *.tktelekom.pl 09.01.12, 09:36
gdzie zamówić tort na chrzciny? Jaka cena?
dziękuję za odp
Obserwuj wątek
    • Gość: Cukiernik Re: tort na chrzciny IP: *.cnow.pl 09.01.12, 12:13
      Tort na chrzciny, tylko domowy.Nie kupuj w żadnej cukierni(cukiernika). W internecie jest tyle przepisów,że na pewno coś znajdziesz.Polecam z blatów bezowych przekładanych bitą śmietaną.
      • Gość: ms Re: tort na chrzciny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 13:34
        ja polecam pania Kasie. robi torty na zamówienia, typowe domowe z bita śmietana, fantastyczne dokaracje z owoców- poprostu rewelacja. Ja sama zamawiałam na swoje 25 urodziny i byłam zachwycona smakiem.
    • Gość: !!!! Re: tort na chrzciny IP: *.182.26.90.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.01.12, 13:39
      Ja proponuję z cukierni Staropolskiej z warszawskiej ładnie wyglądają i jeszcze lepiej smakują
    • Gość: Monika Re: tort na chrzciny IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.12, 20:02
      A ja zawsze na wszelkie okazje tort od Państwa Sadowskich... :) cena 25zł kilogram... i raczej z wymyśleniem nie będzie problemu (zdjęcie na torcie czy jakiś wymyślny kształt)
      Tort pychota :)
      • Gość: mama Re: tort na chrzciny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 04:59
        Z tym bym akurat podyskutowała... Kształty podstawowe, nic skomplikowanego nie robią. Prosiliśmy o tort w kształcie pojazdu (poza samochodem) i okazało się, że nic z tego. Wena twórcza ograniczyła się do namalowania kremem niewielkiego pojazdu na torcie... Torty smakują zawsze identycznie... Sama szukam teraz tortu na chrzciny i nie wiem gdzie go zamówić. Państwo Sadowscy odpadają, zaś cukiernia, która keidyś była w Carrefourze została zamknięta. Tam przynajmniej można było sobie wymyślić torty w dowolnym kształcie. Nie było problemów z realizacją... Teraz podobnie jest w cukierni Staropolskiej na Warszawskiej, ale niestety dość drogo. Wybór zatem mamy niewielki...
        • Gość: gość Re: tort na chrzciny IP: *.204.54.8.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.01.12, 09:30
          Masz rację tanio w staropolskiej nie jest, ale wiem że jest bardzo smacznie
          • Gość: ja Re: tort na chrzciny IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.12, 10:54
            ktos, kto chwali ciasta od Sadowskich, albo ma kiepskie wyczucie smaku, albo tam pracuje.. słodkości ze Staropolskiej pyszne. jest jeszcze betlińska.
            • Gość: he he Re: tort na chrzciny IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.12, 10:59
              Napisz do mnie na maila podam ci numer do pani Zosii J. Tort bedzie taki jak powinien byc wszystko naturalne zadnej chemii andrzej-ciechanow@wp.pl
        • Gość: z Re: tort na chrzciny IP: *.147.87.60.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.01.12, 11:45
          sadowscy kiedyś mieli dobre torty ale już nie. smak średni, kształty w zasadzie żadne.zero dodatków, tylko biszkopt przekładany samą bitą śmietaną i ewentualnie skromna dekoracja z owoców. ostatnio zamawiałam tort w kształcie samochodu wyścigowego - koszmar. brzydki, bez owoców z mega sztucznym barwnikiem, który smakował chemią.aż strach było dać dziecim na urodzinach syna więc skończyło się na płaczu a tort do kosza. podobnie kiedyś zamawiałam tort od wilgi -wóz strażacki - plam po czerwonej cuchnącej masie nie dało sie odprać z ubrań a chemia taka że aż strach. mi, jeśli chodzi o cukiernie, najbardziej smakują torty od betlińskiej,a anajlepsze są do gospodyń domowych które pieka ciasta na zamówienia (ja niestety talentu do ciast nie mam, więc muszę się posiłkować pomocą)
    • Gość: milena Re: tort na chrzciny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 14:04
      A jakie ceny są za kg tortu w Staropolskiej?
      • Gość: gość? Re: tort na chrzciny IP: *.plock.mm.pl 10.01.12, 18:02
        ja zamówiłem tort na 16 porcji
        odbieram w tę sobotę jeżeli będzie wyglądał tak jak w katalogu to będzie piękny
        znam te wyroby to jakość za odpowiednią cenę
        • Gość: klientka Re: tort na chrzciny IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.12, 12:02
          Ja tez odradzam Sadowskiego!!!! kupilam od niego tort na pierwsze urodzinki mojego syna. niedosc ze byl obrzydliwy i smaku to jeszcze chcialam jakis kolorowy to kokor ograniczal sie do napisu na torcie . Osobiscie odradzam !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka