Dodaj do ulubionych

pphu Dominika

IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.12, 22:37
Witam. Szukam namiarów do Pani Urszuli Kurek z PPHU Dominika. Robili kiedyś mojej znajomej kuchnie i jest zachwycona. teraz ja szukam kogoś, ale niestety nie mam do nich namiarów. Może macie jakiś numer telefonu bądź wiecie gdzie teraz mają siedzibę firmy. Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: pphu Dominika IP: *.centertel.pl 14.01.12, 13:06
      Raczej splajtowali!!! Ta firma padała z dziesięć lat, aż padła. Roman K jakiś czas był dyrektorem delegatury NFZ z ramienia PIS a teraz podobno małżonka do Włoch jeździ na zarobek!!!!
      • Gość: ja wiem Re: pphu Dominika IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.12, 02:11
        > Raczej splajtowali!!! Ta firma padała z dziesięć lat, aż padła. Roman K jakiś c
        > zas był dyrektorem delegatury NFZ z ramienia PIS a teraz podobno małżonka do Wł
        > och jeździ na zarobek!!!!

zostaw namiar do siebie, podeślę numer
        a co do plajty to odpowiem parafrazując mistrza "plotki o mojej śmierci są mocno przesadzone"
        Faktycznie jej mąż był przez kilka lat w NFZ ale z tego co ja się orientuje to jego w PiS (przynajmniej jego lokalnych strukturach) już od dawna nie ma
        teraz w delegaturze siedzi jakiś ciołek z ramienia PO i wcale lepiej nie jest (wręcz przeciwnie)
        to tak lekko OT bo jaki to ma związek z tematyką wątku?
        a pani Urszula bardzo sympatyczna kobieta
        nie robili mi mebli, ale widziałem ich dzieła, fajniutkie :)
        • Gość: a Re: pphu Dominika IP: *.centertel.pl 15.01.12, 14:26
          O kurcze !!!! Widocznie nie jestem na bieżąco w lokalnej polityce!!! Aż dziwne Romuś żeś się rozstał z Robertem K i jego bandą. Co do Urszuli zwanej (Beatą) naprawdę miła kobieta tak jak i pan Roman. Pod warunkiem że w temacie brak polityki. Ale modnie jest zamieszczać kryptoreklamę na forum za free . Romuś tak trzymaj to może plajty unikniesz. Co do mebelków , widziałem i gorsze i lepsze.Te są przeciętne o ile się człowiek na nie doczeka. Ja czekałem pół roku!!! No ale z pięć lat do tyłu i dlatego byłem pewien że ta firma padła.
        • Gość: szukam Re: pphu Dominika IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.12, 19:04
          Witam. To mój email muminekp@wp.pl. Proszę o przesłanie namiaru do Pani
          Urszuli K.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka