Dodaj do ulubionych

Meble APIS

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.12, 08:59
Pytam o sklep na Mławskiej tuż koło zakładu energetycznego.Czy jest to nowootwierany sklep? Jeśli tak to kiedy rusza? Jestem zaintreresowana ofertą oraz asortymentem.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc meble kuchenne IP: *.dolsatbelchatow.pl 28.03.12, 22:53
      Moge polecic bdb firme zajmujaca sie wykonywaniem mebli kuchnennych na wymiar i nie tylko. podaje strone www.mkmeblenawymiar.pl
      • Gość: czarna koszula Re: meble kuchenne IP: *.tktelekom.pl 29.03.12, 07:19
        apis to sklep przeniesiony z ulicy 17 stycznia.handlują meblami BRW.
        • Gość: klientka Re: meble kuchenne IP: *.dynamic.mm.pl 16.02.14, 10:13
          Nie polecam zakupów w tym sklepie!!! Kupiłam meble na raty, raty zostały przyznane, a po paru dniach zadzwoniono ze sklepu, że meble które kupiłam na raty wycofane są z produkcji!! Mam raty na sprzęt którego nie ma!!!
    • Gość: mini Re: Meble APIS IP: *.cnow.pl 16.02.14, 20:09
      również nie polecam, ceny za skręcenie mebli kosmiczne gdzie w innym meblowym taka usługa gratis
      • Gość: kicha kaszana Re: Meble APIS IP: *.elartnet.pl 16.02.14, 20:13
        A temat stary jak Sukiennice.........................Ahoj!
      • Gość: Roman Re: Meble APIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.14, 16:26
        A obsługa jak ze świńskiego targu.
        • Gość: aga Re: Meble APIS IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.14, 06:09
          a ja kupiłam tam kanapę cena dobra ,obsługa też zadowalająca ,normalny sklep.
        • Gość: Anka Re: Meble APIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.14, 10:32
          Meble są ładne i solidne, a Panowie ze sklepu bardzo pomocni i sympatyczni. A konkurencja niech zostawi kąśliwe uwagi dla siebie. :)
    • Gość: maja Re: Meble APIS IP: *.tktelekom.pl 24.04.14, 09:40
      ja kupowałam w sklepie Apis meble pokojowe, narożnik, szafę pokojową, jestem zadowolona, kierowca nie ma obowiązku wnoszenia mebli, ale bardzo mi chętni pomógł wnieść, bez żadnej dodatkowej opłaty, obsługa jest bardzo kompetentna, jestem zadowolona z obsługi, panowie są mili :) meble skręcałam we własnym zakresie :) kiedy uszkodziłam jedną część panowie pomogli mi domówić element, w szafie z meblościanki domówiłam również półki gdyż nie chciałam drążków, z racji zakupu innej większej szafy, również dokupienie tych półek nie było problemu, a ceny są niższe niż w innych sklepach, kupując meble objeździłam wszystkie sklepy meblowe w Ciechanowie, różnica 150 zł na komplecie mebli dla mnie to spora różnica, więc polecam sklep APIS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka