IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.12, 10:23
Czy do żłobka w Ciechanowie jest już prowadzony nabór dzieci? Bo jest tylko informacja o naborze do przedszkoli. Czy któraś z mam oddała dziecko do żłobka i wie jak tam jest? Jakie warunki, ilość dzieci, opłaty? Dziekuje za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Żłobek IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.12, 13:57
      Witam, nabór rozpoczyna się 1 kwietnia, opłata ok. 300 zł na miesiąc, miejsc jest na 21 dzieci, może przyjmą kilkoro więcej. Takie informacje otrzymałam po rozmowie telefonicznej. Też jestem ciekawa opinii mam, które posłały tam swoje brzdące.
      • Gość: ala Re: Żłobek IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.12, 19:40

moja córeczka chodziła do tego żłobka,NIE ODDAWAJ TAM DZIECKA!!!!!! opieka jest straszna moja mała była zamykana w łazience i wmawiano jej że wszyscy z niej się śmieją i nikt jej nie lubi tylko dla tego że płakała za mamusią.oczywiście panie mówiły ę ładnie się bawi i nie płacze co nie było prawdą widziałam na własne oczy i słyszałam jak żle traktowane są dzieci które płaczą.u nas skończyło się na tym że chodziliśmy z małą do psychologa.
        • aleksmak Re: Żłobek 07.03.12, 20:26
          Ale ktoś głupoty pisze moje dziecko chodziło do żłobka miała 2 latka byłam super zadowolona i moja córka też.Pani Bożenka to wspaniała kobieta i myślę że nie pozwoliłaby na to.
          • Gość: xxx Re: Żłobek IP: 213.199.253.* 07.03.12, 20:40
            z tego co wiem to ma byc zlobek tu gdzie jest przedszkole ''akademia smerf'.itam sie dowiedz.
            • Gość: mamusia Re: Żłobek IP: 79.162.228.* 08.03.12, 21:36
              żłobek jest wspaniały, moje dziecko tam przebywało, Panie super, jestm bardzo zadowolona i polecam! chyba te głupoty to właścicielka smerfów wypisuje aby u siebie chętnych pozyskać
    • Gość: ola Re: Żłobek IP: *.tktelekom.pl 09.03.12, 11:52
      Moja córka uczęszcza do żłobka już drugi rok.
      Jestem w stu procentach zadowolona z opieki i nie wiem kto takie bzdury wypisuje...
      Panie są naprawdę bardzo sympatyczne,moja córcia zawsze wychodzi zadowolona i w domu opowiada wrażenia.Nigdy nie miałam zastrzeżeń..
      • Gość: też mama Re: Żłobek IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.12, 12:18
        Nie wiesz kto? Konkurencja. A ta Ala to albo jest wirtualna albo siedziała w tym żłobku schowana za szafą skoro widziała na własne oczy że dzieci są tam tak źle traktowane. Wstyd tak oczerniać panie które całym sercem się angażują w opiekę nad naszymi dziećmi i wycierają za przeproszeniem tyłki naszym dzieciom. Będę broniła tych pań jak niepodległości, choć wiem że im reklama nie jest potrzebna i tak mają dużo chętnych. Ja zawdzięczam im opiekę nad dwójką moich dzieci i naprawdę doceniam ich zaangażowanie.
        • Gość: mm Re: Żłobek IP: *.xdsl.centertel.pl 09.03.12, 13:34
          Witam, mój synek również chodził do tego żłobka, jestem bardzo zadowolona, panie były super. Byłam bardziej zadowolona z żłobka, niż teraz jestem z przedszkola.
          Tam Panie cały czas się zajmowały dziećmi, bawiły się z nimi. A teza co wejdę do przedszkola to Pani ciągle siedzi przy biurku, a dzieci same się bawią.
          Polecam tylko trudno się dostać, do tej pory był to jedyny żłobek na cały Ciechanów.
          • Gość: ewa Re: Żłobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.12, 12:21
            To chyba jakaś nawiedzona matka te głupoty wypisuje. Ja też byłam baaaaardzo zadowolona. Pozdrawiam żłobek ciechanowski.
    • Gość: TUPTUSIE UWAGA!!!!!!Pierwszy niepubliczny Żłobek w Ciechano IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 20.07.12, 22:00
      PIERWSZY PRYWATNY ŻŁOBEK W CIECHANOWIE "TUPTUSIE"

Postprzez zlobek tuptusie w 12 Lip 2012 20:27
      Witam Serdecznie Wszystkich obecnych i przyszłych Rodziców !!! :)
      Już wkrótce w Ciechanowie otworzy się pierwszy i jedyny prywatny żłobek w Naszym Mieście !!! :D
      Doskonale wiemy jak ważne dla Was - Rodziców jest bezpieczeństwo i pewność w powierzeniu opieki nad Swoim maleństwem a zarazem powrót do pracy i rozwój kariery zawodowej.
      Dlatego postanowiliśmy ułatwić Wam powrót do pracy zapewniając Waszym dzieciom bezpieczną, higieniczną a przede wszystkim domową opiekę pod okiem wykwalifikowanego i doświadczonego personelu.
      Żłobek TUPTUSIE zaprasza dzieci w wieku od 1 roku do 3 lat, od poniedziałku do piątku w godzinach 7-17
      Oferujemy:
      -całodzienne wyżywienie z możliwościa dostosowania do indywidualnej diety
      -środki higieniczno - kosmetyczne (z wyłączeniem pampersów)
      -fachowe i doświadczone opiekunki
      -bezpieczny, zamknięty placyk zabaw na terenie żłobka
      - i wiele wiele innych..... :)
      Dzieci wśród swoich rówieśników rozwijają się o wiele sprawniej, szybciej. Są bardziej komunikatywne i o wiele łatwiej jest im wkraczać w "dorosłe" życie ;)

UWAGA !!!! ROZPOCZĘLIŚMY ZAPISY NA ROK 2012/2013 - ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA !!!!!!
      ZAPRASZAMY !!!!!!
      Z przyjemnością odpowiemy na wszelkie pytania.
      TUPTUSIE Mini Żłobek
      e-mail: zlobektuptusie@op.pl
      kom. 506-051-231
    • glomodor Re: Żłobek 16.06.13, 16:12
      Żłobek miejski w Ciechanowie to wspaniała instytucja, godna polecenia w 100% , szkoda tylko że tak mała ilość dzieci jest przyjmowana, dzieje się tak z braku warunków lokalowych mają tylko jedną przestronną salę zabaw, ale za to kolorową i pełną NOWOCZESNYCH zabawek! Moi synkowie tam się "wychowywali" - nie zamieniłabym tej placówki opiekuńczej na żadną podstarzałą nianie ... Opłata też nie jest wygórowana jest to ok.300 zł z wyżywieniem / na miesiąc do tego trzeba przynieść wyprawkę tj. pieluchy, chusteczki wilgotne i suche, śliniak i dwa ręczniki papierowe. Mój starszy syn kochał ciocię Bożenkę a młodszy uwielbia ciocię Renatkę ... bardzo przyjazna placówka;
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka