Dodaj do ulubionych

dobry prawnik do rozwodu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.12, 22:22
Polećcie mi proszę dobrego prawnika do rozwodu z Ciechanowa lub okolic.
Dobrze by było, gdyby umiał też konkretnie wyegzekwować alimenty od żony dla męża lub odwrotnie, oczywiście gdy będą ku temu podstawy.
Obserwuj wątek
    • Gość: anonim Re: dobry prawnik do rozwodu IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.12, 15:38
      Polecam Panią Basię M., przyjmuje na ulicy Nadrzecznej w Ciechanowie.
      • Gość: jola Re: dobry prawnik do rozwodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.12, 15:49
        mojego znajomego rozwodził Konrad K. ul 11 pułku ułanów - kolega zadowolony z pracy adwokata
        • Gość: Ktosik Re: dobry prawnik do rozwodu IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.12, 16:02
          Również polecam Pana Konrada. Przyjmuje przy ul. 11 pułku ułanów legionowych 23, lok. 5
          • Gość: gość Re: dobry prawnik do rozwodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.12, 17:16
            Serdeczne dzięki za polecenia!
    • Gość: qwerty Re: dobry prawnik do rozwodu IP: *.cnow.pl 13.03.12, 22:46
      Konrad K. nadaje się do mieszania wiatru :) Kancelaria na kmicica 2 jest godna polecenia.
      Pozdrawiam :)
      • Gość: gość Re: dobry prawnik do rozwodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.12, 20:07
        Dzięki i za trzeci namiar!
    • Gość: nmnm Re: dobry prawnik do rozwodu IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.12, 18:34
      twoje porady.pl polecam do rozwodu także
      • Gość: ass Re: dobry prawnik do rozwodu IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.12, 21:25
        Polecam Konrada Kowalskiego
        • Gość: dawid Re: dobry prawnik do rozwodu IP: *.ip.netia.com.pl 21.03.12, 08:03
          ja również polecam pana Konrada, profesjonalna i miła obsługa, no i dobrze zna się na sprawach rozwodowych. Ma kancelarię obok Policji
          • Gość: hehe Re: dobry prawnik do rozwodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 15:38
            zmieniają się nicki tylko a adresy IP pozostają takie same,hehe...dobre;-)
    • upierzonywaz Re: dobry prawnik do rozwodu 28.03.12, 10:55
      Redakcja serwisu e-prawnik.pl udziela WYSOKIEJ JAKOŚCI porad prawnych. Dowodem wysokiej jakości usług oferowanych przez e-prawnik są fachowe artykuły, informacje, wzory podań i umów. e-prawnik.pl/zamow-opinie/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka