Dodaj do ulubionych

gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanowie !?

IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 13:19
gdzie w ciechanowie można spotkać dziewczyne nie na raz,no gdzie ???
Obserwuj wątek
    • Gość: smyk Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.183.239.196.dsl.dynamic.t-mobile.pl 23.03.12, 13:21
      w dupie
      • Gość: Asia Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 13:30
        Odpowiedz poniżej poziomu, ale pewnie sam ma żonę, która budzi w nim właśnie takie uczucia jak agresja i złość.
        Normalne dziewczyny sa wszędzie tylko trzeba się rozejrzeć, ale pytanie czy Ty jesteś normalny? ;)
        • Gość: ? Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.play-internet.pl 23.03.12, 13:41
          Bo dziewczyny same nie wiedzą czego chcą,szukają BOGATEGO PRZYSTOJNEGO INTELIGENTNEGO I WYKSZTAŁCONEGO FACETA Z SAMOCHODEM I MIESZKANIEM KTÓRY BĘDZIE JE UTRZYMYWAŁ I SKAKAŁ KOŁO NICH JAK MAŁPA NA DRUCIE,nie wszystkie oczywiście ale większość niestety taka jest,sam mam dwie siostry i różnią się od siebie diametralnie,i są właśnie takimi przeciwnościami
          • Gość: Personatus Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 13:52
            Dzisiejsze przedstawicielki płci pięknej są zbyt wyrachowane i dumne żeby się interesować byle kim. Ja sam często się uśmiecham do pięknych kobiet lecz te, niestety... Nie odwzajemniają uśmiechu, w zamian dostaję grymasy lub podbródek dumnie uniesiony ku niebu.

Teraz mamy wiosnę... Wszystkie te pasztety wypełzną ze swoich mieszkań i będą mamić biednych chłopców... Lepiej być homo!
            hhhhhah!
            • Gość: gosc Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.12, 12:05
              Brawo Personatus, dodam tylko, ze tak zadzieraja nosa tylko Polki. Na zachodzie jak sie usmiechniesz do dziewczyny na ulicy kazda to odwzajemni, a nie jest wielce oburzona ze ktos sie do niej usmiechnal. Po prostu Polski nie rozumieja czegos takiego jak zwykly serdeczny usmiech, tylko mysla ze sa tak piekne i cudowne, ze kazdy kto sie usmiecha na nie od razu leci i chce za przeproszeniem wyr...
          • Gość: v Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: 213.199.253.* 15.12.12, 20:35
            v
    • Gość: mona :p Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.tktelekom.pl 23.03.12, 13:57
      daj namiary na siebie, to na pewno pomoze
      • Gość: Akacja Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.centertel.pl 23.03.12, 15:49
        Personatus, no to zostań homo :) Kobiety wolą się uśmiechać do mężczyzn, a nie do zniewieściałych chłopczyków z fryzurką a la surfer :)
        • Gość:   Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 16:46
          Ja też tęsknię za kobietami ubranymi zgoła inaczej niż qrwa i bez tony tapety. Głęboko wierzę, że istnieją jeszcze takie, na które da się patrzeć nawet jak się nie wytapetują.
          • Gość: reich Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 18:04
            Zapewniam Was,że jeszcze można w Ciechanowie znaleźć takie dziewczyny.
            Zamiast oglądać się za wytapetowanymi qu...mi,zwróćcie uwagę na te nie oszlifowane diamenty.One są wśród nas.
          • speedyhen Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow 23.03.12, 18:07
            Większość tych "normalnych" jest zajęta, a te które zostały mogą równie dobrze zadać analogiczne pytanie..., gdzie ci "normalni" faceci... Ja wyszłam za biednego chłopaczka, zarabiałam więcej od niego, nie wyobrażam sobie małżeństwa dla pieniędzy. Teraz ja nie musze pracować...:))
            • Gość: Lady La Błona Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.183.239.196.dsl.dynamic.t-mobile.pl 23.03.12, 19:04
              Ciechanowianki to brzydkie są, wieśniary i tapeciary ( nie wszystkie, sa wyjatki), z przykrością piszę te ze w Małwie sa ladniejsze.
              • speedyhen Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow 23.03.12, 19:39
                Gość portalu: Lady La Błona napisał(a):

> Ciechanowianki to brzydkie są, wieśniary i tapeciary ( nie wszystkie, sa wyjatk
                > i), z przykrością piszę te ze w Małwie sa ladniejsze.
                I wszystkie bloniaste w Malwie ... :D
                • Gość: xx Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 20:30
                  Lady la blona

wiesz czemu sa ladniejsze...bo ich nie znasz...
                  wez pod uwage to, ze ktos z Mlawy powie zupelnie tak samo o dziewczynach ze swojego miasta
                  podobaja ci sie nie bo nic o nich nie wiesz i taka jest prawda
              • Gość: ... Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.play-internet.pl 23.03.12, 21:40
                moja żona jest z działdowa i jest najpiękniejszą i najlepszą żoną na świecie !!!!!!!!! lepszej nie mogłem spotkać.
                • Gość: ... Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.play-internet.pl 23.03.12, 21:45
                  Krzyżaczka znaczy się...śpiewaj jej hymn TAMDARA DEJ
                  • Gość: ... Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.play-internet.pl 23.03.12, 21:50
                    krzyżaczka czy nie to i tak nie wyobrażam sobie życia bez NIEJ...
                    • Gość: as Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.12, 15:08
                      ludzie.. teksty typu " dziewczyny z miasta x są beznadziejne i brzydkie..." ile wy macie lat? 15? to może wróćcie do szkoły bo chyba nie czas dla was jeszcze na dziewczynę.. Na ulicach naszego miasta mijam wiele pięknych kobiet na swój sposób. Nie mówię tu o jakiś klasycznych "wylaszczonych" pięknościach typu szpila 10 cm, długie nogi, solarka. Mijam na ulicy wiele fajnych naturalnych dziewczyn ubranych na sportowo typu jeansy, adidasy, i tych ubranych bardziej elegancko. 14 latkom wydaje się że ładna dziewczyna to tylko taka klasyczna uroda, blond włosy. Nieee wcale nie. Piękno można odnaleźć w zachowaniu, w oczach, w sposobie bycia. Czasami mijając jakąś dziewczynę na ulicy mimo, że jej nie znam to wydaje się być bardzo bardzo sympatyczna mimo, że nawet nie zamieniłem z nią słowa. Ot takie ogólne wrażenie :)
                      • Gość: annncik Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.12, 17:20
                        Drodzy panowie, chcecie, żeby kobiety były piękne, wylaszczone, szczuplutkie itp.. a na siebie spojrzeliście? :) jeśli wam dziewczyna wpadnie w oko to nie oznacza od razu, że wy też się jej spodobaliście. :) tyle.
                        • Gość: maro Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.12, 17:51
                          "Drodzy panowie, chcecie, żeby kobiety były piękne, wylaszczone, szczuplutkie itp.. a na siebie spojrzeliście?"
                          uwierz mi ze nie chcemy
                          chcemy zeby miala równo pod sufitem, a ze bedzie do tego ladna to tylko na plus

swoja wypowiedzia pokazalas ze nie liczy sie nic oprocz wygladu, gratuluje i zycze szczescia:/
                          • Gość: Anciiik Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.12, 17:55
                            Chyba źle mnie zrozumiałeś .. to osoby, które tu się wypowiadają na wygląd zwracają tak dużą uwagę :) panowie narzekają, że jak się uśmiechną do ślicznej dziewczyny to ona nie odwzajemnia.. a do brzydkiej się kiedyś któryś uśmiechnął? :) myślę, że ona by odwzajemniła uśmiech i być może okazała się dużo fajniejsza niż ta super ślicznotka .. ;) Ale gruba dziewczyna już nie ma u was szans nie ?:)
                            • Gość:   Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.12, 19:18
                              Ma wielką szansę.
                              Uroda to naprawdę tylko jeden z wielu czynników składających się na świetną kobietę. Jeśli nawet dziewczyna ma te 15 kilo za dużo a jest pogodną, ładna, inteligentna, ma dystans do siebie i nie ma przewrócone w głowie, nie jest pusta i płytka to jest bardzo fajną dziewczyną. Każda mająca kilka z tych pozytywnych cech ma wielką szansę, większą niż wizualnie zjawiskowy ale fochaty i głupi pustak.

Nie wiem gdzie Wy szukacie? Dziś byłem w Przasnyszu i nie mogłem oczu oderwać tyle się wysypało wspaniałych, nieoszlifowanych diamentów. Nie wiem czy mam się niepokoić ale rude wydaje mi się piękne. Na widok jednej takiej z włosami dłuższymi niż plecy zarysowałem prawie brodą asfalt :).

• Gość: . Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.12, 19:49
                        As,myślałam,że już nie istnieją tacy rozsądni,romantyczni i inteligentni mężczyźni jak Ty:)
                        Przy takim podejściu do kobiet,nawet wygląd mężczyzny schodzi na plan dalszy.
    • Gość: smerfetka Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.12, 19:20
      Uważam, że jestem fajną "normalną" dziewczyną i nawet potrafie odwzajemnić uśmiech od nieznajomego na ulicy ;-) ale przyciągam z kolei "złych chlopców"... Co konczy sie jak konczy. Tez szukam kogos nie na 1 raz, i wiem jak cięzko jest spotkac taka osobe w klubie, dyskotece itp. Ja juz nawet nie szukam, bo to bez sensu, niestety normalni faceci się mnie albo boją albo uwazaja , ze nie warto probowac, nie mam pojecia... Także ten problem dotyczy tak samo was panowie jak i nas...
      • Gość:   Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.12, 19:37
        Jeśli prawie każda rozkłada nogi pierwszego dnia to trudno będąc młodym facetem powstrzymać się od korzystania z nowych okazji każdego dnia. I masz odpowiedź czemu faceci są na 1 raz.
        • Gość: Personatus Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.12, 01:09
          mam newsa. W sobotę spacerowałem przez plac JPII.
          Na jednej z ławek siedziała ładna blondynka w czerwonej kurtce.
          Posłałem jej uśmiech... I o dziwo! Odwzajemniła go.
          Mało tego, udało mi się z nią nawet porozmawiać i zapoznać.
          Jak się okazało jest z Przasnysza. Czyli w gruncie rzeczy się nie liczy.
          Ale Fakt, gdzieś tam są te prawdziwe kobiety...
          Prawda, Akacjo?
          • Gość: Akacja Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.centertel.pl 25.03.12, 03:15
            Dlaczego jeśli okazało się, że jest z Przasnysza to się nie liczy ? Przecież spotkałeś ją jak piszesz na placu Jana Pawła II, a temat jest "gdzie można spotkać normalne dziewczyny w C-nowie". No chyba, że nie o ciechanowski plac JPII chodzi :) A możesz podać mi definicję prawdziwej kobiety ? Nieprawdziwej też jeśli możesz :) Bo zapewne wcześniej nie było żadnych kobiet w drodze na plac tylko dopiero ta prawdziwa, którą poznałeś :) Chyba sobie wypiłeś przy sobocie :)
            • Gość:   Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 04:07
              Prawdziwa to taka z krwi i kości. Nieprawdziwa to taka z solarki i fluidu. Włosy jaśniejsze niż cera. Jak wieśniaczka która cały lipiec spędziła w burakach :P.
              • Gość: jolly roger Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 07:54
                Ciepło się zrobiło i widać już więcej;-) Generalnie można to opisać w proporcjach: 50 % to wieloryby, zaniedbane, z paskudną cerą, zapasione i po prostu brzydkie jak noc, 40 % to pokolenie emo, niepodobne do niczego i może z 10% to normalne naturalne dziewczyny jeszcze nie zepsute.
                • Gość: EV Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.12, 08:32
                  Niby tęsknicie za ,,normalnymi dziewczynami" to czemu oglądacie się za innymi?też bym chciała się dowiedzieć gdzie można spotkać fajnych facetów, bo jakoś ostatnio wogóle takich nie spotykam
                  • Gość: Nie Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 09:58
                    O tutaj jestem !
            • Gość: gość Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.centertel.pl 28.03.12, 20:54
              Dziewczyny z Przasnysza są bardzo ładne,mądre i fajne. Pozdrowienia Przasnyszanki
              • Gość: smerfetka Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 21:47
                Jeśli są takie super to chyba nie potrzebują reklamy ;P
      • Gość: XxX Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.12, 11:07
        Nie przyciagasz do siebie, tylko sama do takich podswiadomie, instynktownie lgniesz ;)
        • Gość: smerfetka Re: Do XxX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 11:45
          Być może jest w tym troche prawdy...;/ Gdybym zmienila sposób ubierania (co nie znaczy ze ubieram sie jak k...a,) gdybym zrezygnowala calkowicie z makijazu, w ogole gdybym mniej rzucala sie w oczy, to pewnie zwracaloby uwage na mnie wiecej tych "normalnych". No ale wtedy nie bylabym sobą, lubie dbac o siebie i dla nikogo nie mam sie zamiaru zmieniac na sile. Wkurzaja mnie teksty ze faceci ubolewaja ze tak malo naturalnych dziewczyn chodzi po ulicy, ale tak naprawde za tymi "ogarniętymi" , fajnie wyglądajacymi i fajnie ubranymi itd, głowka na ulicy sie obraca o 180 stopni ;-)
          • Gość: Personatus Re: Do XxX IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.12, 11:52
            W sumie to już więcej nie muszę dodawać, moi poprzednicy trafnie ujęli temat ;)
            Akacjo... Jak tak piszesz to, tak w sumie to się liczy.
            Czyli odpowiedz na pytanie wątku brzmi...
            Plac Jana Pawła II O_O ale równie dobrze to może byk każde inne miejsce na ziemi.
            Miejsce nie tworzy takiej możliwość, to ludzie ją tworzą ;)

PS: Niestety nie wypiłem... :(
        • Gość: ? Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.cdma.centertel.pl 25.03.12, 13:47
          a na czym ten instynkt u kobiet ma polegać?
          • Gość: XxX Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.12, 21:46
            Na tym, ze kobiecie wydaje sie ze chce miec spokojnego, milego poslusznego misia, a i tak hormony buzuja za zimnymi draniami, czy jak kto woli chamami co nawet moze uniesc reke na babe. To jest wlasnie konflikt miedzy deklaracjami, a czynami u kobiet. Stad wzielo sie powiedzenie - "kobieta co innego mowi, a co innego robi". To jest atawizm do natury, ale bardziej doswiadsczone kobiety juz potrafia nad tym panowac i wiedza czego chca.
            • Gość: ? Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: 79.162.224.* 28.03.12, 17:57
              jeśli facet jest konkretny, zna swoją wartość,ma w sobie wewnętrzna siłę nie boi się ew.porażki itd.to najbardziej zmienna kobieta będzie wiedziała czego chce przy nim.Inaczej gdy tych cech zabraknie..wtedy nawet kobieta anioł straci cierpliwość i.... pośle go do diabla.
      • Gość: maro Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.12, 11:54
        spotkajmy sie w takim razie :)
    • Gość: . Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.play-internet.pl 25.03.12, 12:49
      Wasz problem polega na tym,że macie złą opinię o dziewczynach.Już ten temat na to wskazuje.Nie dziwne więc,że żadnej nie możecie sobie znaleźć.
      Dziewczyna pewnie nienormalna,bo mnie nie chce(wtedy lepiej sobie tłumaczyć,że materialistka),bo brzydka(a przecież wygląd jest najważniejszy).
      W Waszym mniemaniu jesteśmy wszystkie kaszalotami lecącymi na gruby portfel.
      Moja rada? Spojrzeć najpierw na siebie(młodzi faceci w Ciechanowie,z tego co zauważyłam w większości są zaniedbani a przy tym cholernie zarozumiali) i więcej pozytywnego nastawienia do płci przeciwnej,bo obrażając nas na forum Ciechanowa niczego nie zyskacie.
      Teraz czekam na krytykę ,,panów'' :D
      • Gość: kobieta Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 13:22
        wiecie co mnie śmieszy najbardziej w wypowiedziach panów? Że za makijaż uznają tylko tonę szpachli ala pomarańcz :) a tak na prawdę to mówiąc, że lubią dziewczyny naturalne bez makijażu w 99,9% nie zauważają że właśnie te dziewczyny też mają makijaż :) kiedyś rozmawiając z kolegą na ten temat też coś mówił o tym że lubi dziewczyny które się nie malują i mówi do mnie "Ty się nie malujesz i wyglądasz naturalnie" jakież było jego zdziwienie gdy wyjaśniłam mu że moja kosmetyczka jest zaopatrzona we wszystko od kredki do oka kończąc na dobrym podkładzie i maluję się codziennie. Bo panowie malować trzeba się umieć, i nikt mi nie powie że kobieta z lekkim naturalnym makijażem gdzie może ukryć jakieś drobne niedoskonałości wygląda ładniej od tej naprawdę bez jakiegokolwiek makijażu. Makijaż na kobiecej twarzy nie polega na tonach skapującego fluidu. Pozdrawiam :)
        • Gość:   Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 15:42
          Doskonale wiemy co to jest subtelny dzienny makijaż a jeśli ktoś go nie widzi to dlatego, że jego niezauważalność była zamierzona. Nas drażni to, że niektóre codziennie od rana mają maskę jak na sylwestrową noc. I już jest jasne, ze albo pod maską albo pod czerepem ma nierówno czyli trzeba ją mijać z daleka. Tona kitu na twarzy i zapala się czerwona lampka "ktoś chce mnie oszukać". Już nie ważne są wszystkie zalety tej kobiety. A podobno kobiety są silne psychicznie i powinny wierzyć w siebie. Wiadomo, że każda nie jest piękna ale jeśli pogodzi się z tym jest jeszcze wiele innych cech za które można ją polubić a potem pokochać.
          Co do oglądania to oglądamy się za kobietami z którymi byśmy się nie umówili, bo wydaje się nam, że nie mamy szans :). Dzięki temu te mniej "wystrzałowe" ale miłe i mądre, nadal mają szansę u każdego :).
          • Gość: Piotrek Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.12, 19:33
            Smerfetka z chęcią Cię poznam :) Jeśli jesteś zainteresowana proszę Cię napisz:
            piopiopiopiotrek@o2.pl
            Mam 22 lata, czekam ;)
            • Gość: smerfetka Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 20:57
              Piotrku dzięki za propozycję ale mam 26 lat wiec.... chyba nie musze tlumaczyć ;-) Zgadzam się całkowicie z postem Pani wyżej na temat makijażu, że dla facetów to tona szpachli, itd. Jeśli kobieta potrafi zrobic dobrze makijaz, i podkreslic swoje atuty to czemu ma tego nie zrobic. Ja sie maluje dla siebie, bo lepiej sie czuje wtedy, np dzis uslyszalam od milej pani z Diavolo ze mam ladny makijaz ;) i taki komplement od obcej kobiety to jest coś. Wracajac do wątku, fajne, normalne dziewczyny jeszcze nie wymarły, ale niestety nie ma reguły gdzie mozna je spotkac, tak samo jak fajnych facetów. Pozostaje czekac ze kiedys gdzieś sie na taka wlasnie osobe w koncu wpadnie ;-)
          • Gość: . Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.play-internet.pl 25.03.12, 21:57
            Widać tylko wygląd się dla ciebie liczy.
            Przykre.Mam nadzieję,że przynajmniej dbasz o siebie.
        • Gość: m Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.centertel.pl 25.03.12, 19:50
          Zgodzę z założycielem postu. Dziewczyny w Ciechanowie są jakieś dziwne. Przeprowadziłem się tutaj z Warszawy i od roku nie poznałem jeszcze żadnej INTELIGENTNEJ dziewczyny. Ładna może i są, ale brakuje w tym mieście dziewczyn na poziomie, po dobrych studiach, z pasjami i ciekawą pracą, tzw. kobiet na poziomie.
          • Gość: smerfetka Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 21:17
            Taką wypowiedzią potwierdzasz swoj niski poziom...Jak mozna w ogole napisac cos takiego, i tak uogolniac wszystkie kobiety w Ciechanowie ??? Po pierwsze Ciechanów nie oferuje fajnych kierunków do studiowania, nie mozna tez tu za bardzo rozwijac swoich pasji bo niby gdzie i jak....? Jesli kobiety tutaj to kompletne dno to po cholere sie przeprowadzales do takiej dziury z miasta ktore jest Ci w stanie zaoferowac caly wachlarz kobiet WYKSZTALCONYCH, Z PASJĄ, I NA POZIOMIE !!!??? Oslabiaja mnie takie wypowiedzi :/ :/ :/
            • Gość:   Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 21:51
              No tak "bo niby gdzie i co". Na rowerze jest gdzie jeździć, jest kino, stadniny koni są ... .
              • Gość: do m Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.play-internet.pl 25.03.12, 22:01
                Mam nadzieję,że w stosunku do siebie jesteś tak samo wymagający jak w stosunku do kobiet.
                Zapewne sam wylądowałeś w Ciechanowie by realizować swoje pasje,masz tutaj super prace i ogólnie jesteś ekstra ;]
              • Gość: smerfetka Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 22:07
                Prosze Cie...akurat jazda na rowerze i ogladanie filmów to sa rzeczy, które robi wiekszosc... Moze jeszcze dodamy czytanie, bo kilka bibliotek mamy, no i kazdy w domu jakas tam ksiazke posiada :/ No i spacerowac tez mamy gdzie ;-) Wiec dziewczyny, jak was taki cwaniak kiedys zapyta jaka macie pasje to juz wiecie co odpowiadac ;)))) Masakra ;P
                • Gość: kobieta do m Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 23:38
                  wybacz ale człowiek który generalizuje wszystko sam nie jest facetem na poziomie. Mówienie że w całym mieście nie ma kobiety jak to nazwał na poziomie jest po prostu śmieszne.. Gdzie ich szukasz? Może w leżakowni w soboty? Gdzie 80% stanowią gorące 17nastki ubrane jakby je ściągnął z ulicy? Czasami wyskoczę ze znajomymi na piwko i ze smutkiem przyznaję że spośród wszystkich kobiet tam się znajdujących jakieś 5% to kobiety ładnie elegancko ubrane, które nie muszą świecić du*ą i cyckami bo nie na takim zainteresowaniu mężczyzn im zależy? Normalne dziewczyny 23+ nie ubierają się w mini ledwie zasłaniające tyłek i dekolt do pasa. Oczywiście nie mam nic do krótkich spódniczek ale wszystko musi trzymać poziom :) No właśnie, ale do takich ładnie elegancko wyglądających kobiet jak to byś powiedział "na poziomie" nikt nie podejdzie bo łatwiej jest przecież omotać taką gó...arę, która jak to ktoś powiedział łatwo rozłoży nogi. Widać tam też trochę dojrzalszych facetów. Nie mówię oczywiście o jakiś dresach i innych tego typu g*wniarzach, też ładnie ubranych w koszulę, sweter itp i co, popatrzą tylko i na tym się skończy.
                  • Gość: . Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 23:58
                    Zainteresowania kobiet też są różne.Mnie pasjonuje gra na gitarze akustycznej(też basowej)i motoryzacja(nowinki techniczne,porady,wyścigi samochodowe,nowe modele aut).
                    W związku z ostatnim mam pytanie do panów udzielających się w tym temacie-czy któryś ma w posiadaniu najnowszy model Porsche Boxster?911 to już historia.Chciałabym wiedzieć ile km/h(proszę nie mylić z KM)wyciąga w rzeczywistości,nie w teorii..Może to nie ma związku z tematem wątku,ale pomyślałam,że wielu tu panów na poziomie,więc się szybko dowiem.
                    • Gość: m Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.centertel.pl 26.03.12, 00:35
                      No to was zaskoczę, bo przyjechałem tu ze względu na pracę, która jest jednocześnie moją pasją. Nie sądzę, żebym generalizował, bo poznałem tu bardzo wiele kobiet i większość nie potrafi się wypowiedzieć na pierwszy lepszy temat, żyją oderwane od tego co dzieje się w Polsce i na świecie. Nie chcę nikogo obrażać, opisują tylko to z czym się spotykam każdego dnia.
                      • Gość: EV Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.12, 10:54
                        Czytam Wasze wypowiedzi i zgadzam się z każdy z Was z osobna. Fakt dziewczyny w większości są przemalowane i mają często pusto w głowie, ale panowie też nie świecą inteligencją niestety, a o byciu szarmanckim nie wspominając. Punktując sobie wady nawzajem można implikować, że ciechanowianie (obu płci) to beznadziejni ludzie, kiedy to nieprawda i wierze, że są tu fajni ludzie i w odpowiednim czasie ich spotkam:)
                      • Gość:   Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.12, 13:38
                        Z Teleexpressu je przepytujesz czy z faktów? Nie sądzę aby znajomość wszystkich tematów zastępczych (którymi zasypują nas media) była dla kogoś poza Tobą ważna.

Nie ma co wiecznie czekać bo można nie doczekać. Niestety całe to nowe pokolenie to ludzie wypruci z zainteresowań, ideałów, zaangażowania, indywidualności. Najchętniej by się wszyscy zrobili na plastikowe, spalone emo z dziobem albo paziów z prostymi daszkami i T shirtami "JP", Na szczęście na niektórych jeszcze czasem zwracają uwagę rodzice. Jak do tego dołożymy ciechanowską bierność i ciechanowskie straszne warunki do rozwoju to mamy co to mamy. Generalizuję? A ile procent młodzieży wychodzi po za ten schemat i starają się coś robić s sobą, wokół siebie? 2? 4? Kumple na FB i najlepszy przyjaciel telewizora (nawet nie ważne co w nim jest) byle nie myśleć. A to właśnie myślenie jest tym co nas odróżnia od zwierząt. Myślenie to wiedza, inteligencja, wykształcenie. Myśląc O problemach otoczenia (nie o idealnym kolorze pomadki) nie jesteś tępy(a), pusty(a) i płytki(a). I w związku jest ciekawiej.
                        Pomijam tu inne aspekty jak szacunek do ludzi, materializm .. .
                        • Gość: what the fuck? Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.play-internet.pl 26.03.12, 19:10
                          Po pierwsze dorośnij,skończ gimnazjum(czy tam ogólniak) dziecko i przestań generalizować.
                          Poza tym myślałam,że udzielają się w tym wątku ludzie dorośli a nie nastolatkowie,którzy piszą o jakichś emo.Świat nie kończy się na szkolnym korytarzu-dorośniesz,zrozumiesz a teraz żyj z uczuciem,że posiadłeś mądrości.Każdy przez to przechodzi w okresie dojrzewania ;)
                          • Gość:   Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.12, 19:30
                            Dobrze, że Ty nie przechodzisz przez etap "jedynie mądrego". Ja tylko napisałem czemu ludzie są puści po godzinie rozmowy nie są w stanie powiedzieć nic więcej ciekawego (no chyba, że o serialu z Polsatu).
                        • Gość: smerfetka Są jeszcze normalne dziewczyny w Ciechanowie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.12, 21:36
                          Wątek zaczał sie od tego gdzie mozna spotkac u nas fajne dziewczyny, ale potem zabrnał za daleko i wyszło na to, że ciechanowianki są wymalowanymi pustakami, i ze nie ma tu kobiet na poziomie... Jasne pasje jak sie chce mozna i na kompletnym zadupiu rozwijac, tylko dodajmy do tego, ze im mniejsze miasto tym gorsza placa, i co za tym idzie mozliwosci do spelniania swoich pasji tez. Jak ktos chce w siebie inwestowac, cos zrobic ze swoim zyciem, i wyjedzie na studia czy za praca to juz raczej tu nie wraca. Konczac temat zwracam sie do Panów, którzy szukaja.... Jest tu wiele kobiet wartych zainteresowania, wytężcie bardziej swoje umysly, i moze nie skreslajcie za bardzo tych nie wygladajacych jak modelki, czy tych umalowanych troche mocniej bo moze sie okazac ze wlasnie przegapiliscie "TĄ" własciwą... ;-) Pozdrawiam
                    • Gość:   Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.12, 00:38
                      img.wiocha.pl/images/c/1/c186512f83fc0634d89f31b3c0652a8c.jpg
                      Bez skwary nie ma tragedii jak do tego dojdzie skwara tu już tylko ruskie pierogi robić.
          • Gość: XxX Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.12, 21:41
            Byc moze masz racje, ale smierdzi mi z Twojej wypowiedzi ciechanowskimz asciankiem, ktory zobaczyl "śfjata" w stolycy i teraz rznie wielkiego poziomiste i wyksztalconego. Niestety ale poziom dziewczyn nie idzie w parze z wyksztalceniem, wiem to z autopsji.
            • Gość:   Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.12, 00:12
              W Ciechanowie jest wiele ładnych, miłych i mądrych kobiety tylko gdzie one są?
              To tak dla ucięcia generalizujący wypowiedzi i zakrętu jaki zrobił temat :).
              • Gość:   Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.12, 00:40
                www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dcgGi-zbRlU

Dla tych co nie wiedzą czemu tapety trzeba aż tyle.
                • Gość: gosc Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.12, 21:24
                  wszystkie dziewczyny sa piekne
                • Gość: 1234 Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.12, 22:55
                  boże przecież dziewczyna z tego filmiku z makijażem czy bez wygląda koszmarnie... sam plastik, włosy koszmarnie tlenione.. oczyska jak u zombie. Zdala od takich dziewczyn...
                  • Gość:   Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 01:31
                    Bo podobno blondynki są fajniejsza więc cyk i jest blondynka. Ale blondynki są fajne nie dlatego bo mają blond włosy tylko bo inna mentalność której nikt nie podrobi.
                    Ciekawe skąd bierze się wzorce żeby się tak oszpecać i myśleć, że jest fajnie.
                    • Gość: gosc Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.play-internet.pl 28.03.12, 14:20
                      Nie słyszałam by kolor włosów miał wpływ na mentalność/charakter.
                      Ach ci nasi Ciechanowscy intelektualiści.Teraz tylko czekam aż napiszesz,że nie zrozumiałam i zaczniesz się tłumaczyć :))
                      • Gość: ona Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.12, 16:11
                        A ja się nie zgadzam z tym że wszytskie są wymalowane. Ja maluję tylko rzesy i smaruje twarz kremem i uważam że nie jestem w niczym gorsza od innych!!!!!
                        Nie wygląd świadczy o ludziach ale tylko i wyłacznie ich wnętrze.
                        • Gość: omn Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 16:52
                          i bardzo dobrze
                          • Gość: . Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.play-internet.pl 28.03.12, 19:25
                            Śmieszne jest dziewczyny jak się usprawiedliwiacie przed facetami,tłumaczycie co tam sobie malujecie,co kremujecie traktując ich jak panów i władców.
                            Przecież to tylko i wyłącznie Wasza sprawa.Jeden facet lubi mocniejszy makijaż,drugi słabszy a przecież tak naprawdę to szczegół.Róbcie tak abyście dobrze się czuły.
                            A panowie zamiast ciągle krytykować lepiej wzięliby się za siebie.Idzie wiosna i już widzę te gołe mięśnie piwne na deptaku,gromadę pryszczy, przetłuszczone włosy i nos wysoko w niebie,bo ,,jaki ja nie jestem super''(nie ma to jak ciechanowska,męska moda).
                            • Gość:   Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 22:55
                              Pani i władczyni?
                              • Gość: smerfetka Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 23:07
                                TAK !!! Mówię ludziom na forum co mają robić a czego nie ;D ;D ;D
                        • Gość: XxX Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.12, 17:08
                          Niestety ale nie do konca sie zgadzam. Wyglad tez, nie tyle chodzi tu o wrodzona urode i urok osobisty, ale o dbanie o siebie, wyczucie gustu. Jak widze zjarana na solarium na kurczaka z rozna "lalke", do tego z tlenionymi wlosami i w tandetnych ciuchach z futerkiem, czy lamparcimi cętkami, to niestety ale nawet nie chce sie dowiedziec co ma w glowie, bo juz mi jej wyglad to sugeruje.
                          • Gość:   Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 17:15
                            W głowie ma wodę utlenioną :P
                            Nie nie zamierzam mówić, że nie rozumiesz i udowadniać. Wiem swoje i to mi wystarczy. Przepraszam, że wtajemniczam Cię w takie skomplikowane sprawy :). Nie jesteś czasem blondynką? Brunetki wiedzą o co chodzi :P.
    • Gość: inna Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.12, 20:45
      ON29, jeżeli chcesz spotkać kogoś, może nie tyle normalnego co wyjątkowego na swój sposób, to przestań szukać, a brylant wpadnie prosto w Twoje ręce. czasami faceci opisują swoje ideały, czasami takie ideały udaje im się znaleźć, ale czasami dziewczyny które takie nie są, znając wzór, robią wszystko by się do niego dopasować, ukrywając przy tym to kim tak na prawdę są.. moim zdaniem właśnie w tym leży problem, nie tylko w naszym mieście i nie tylko po stronie jednej płci..

pozdrawiam i życzę szczęścia
    • Gość: kaka Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.play-internet.pl 19.06.12, 14:45
      ja wiem. podaj mi swoj email to ci powiem.
    • Gość: gosc Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.12, 15:10
      W Ciechanowie duzo jest niespecjalnej urody "arystokratek", coreczek badz dziedziczek starych przed lub powojennych kupcow ciechanowskich , ktore uwazaja sie za siodmy cud swiata, bo maja wlasna dzialalnosc albo kamienice na warszawskiej, a nawet palcem nie kiwnely, zeby do czegos dojsc.
      • Gość:   Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.12, 16:19
        Spoko, pomęczę się trochę za pół kamienicy na deptaku :P. Może serca mają dobre?
        • Gość: gość Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.cnow.pl 22.08.12, 10:46
          heheh, materialista ;)
    • Gość: Daria Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.12, 17:55
      A gdzie w Ciechanowie można spotkać mężczyznę nie na raz, no gdzie? Adekwatnie do tematu...... pozdrawiam;)
      • Gość: Nie Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.12, 19:08
        A na ile?;) hehe
        • beauty.andrzej Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow 19.06.12, 21:36
          Wszystkie są normalne, tylko każda na swój sposób. Jak to kobiety.
        • Gość: Daria Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.12, 22:57
          Przeliczasz:)
      • Gość: gosc Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.12, 11:14
        Odpowiedz - wszedzie. Czy to mezczyzni czy to kobiety. Tu raczej lezy problem po stronie tego, ze ciezko wyczuc, a nie ze nie ma takich osob.
        • Gość: ;) Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.12, 22:25
          a co facet mysli o dziewczynie ktora pierwsza do niego napisze ?
          • Gość: odp Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.12, 22:34
            Kretyn pomyśli o jednym.Facet na poziomie nie oceni pochopnie,
            bo przyczyny pisania mogą być bardziej złożone,niż Mu się wydaje,
            a On za tępy,żeby to zrozumieć.
            • Gość: gfhfhf Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.12, 22:40
              Za zamkiem :))
            • Gość: odp ;) Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.12, 00:07
              Żeby było jasne.
              Facet na poziomie zdaje sobie sprawę,że sam fakt bycia mężczyzną obligatoryjnie czyni Go:
              mniej inteligentnym,mniej domyślnym,mniej błyskotliwym.
              I właśnie dlatego nie ocenia pochopnie.
              • Gość: ;) Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.12, 10:01
                i teraz pytanie, napisał to facet czy dziewczyna ? :)
                • Gość: niebieskooka Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: 213.199.253.* 27.08.12, 10:56
                  Są, tylko trzeba się dobrze rozejrzeć ;)
                  • Gość: hahah Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.12, 07:09
                    połowa odpowiedzi nadaje się na wiocha.pl
                  • Gość: zielonooka Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.12, 15:52
                    Panowie twiedzicie, że chcecie znaleźć normalną dziewczynę a oglądacie się za blondynkami w mini wymalowanymi i opalonymi!a zielonooka brunetka często mija was idąc chodnikiem. Owszem oglądacie się za mną ale nic nie próbujecie zadziałać!
                    • Gość: lato :) Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.cdma.centertel.pl 29.08.12, 18:37
                      zielonooka chętnie cie poznam jesli masz ochotę :)
                      • Gość: ciężki temat Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 20:12
                        Jest mnóstwo takich dziewczyn,ale ich nie spotkacie przy piwie w barze,ani siedzącej na ławce na deptaku i czekającej na szczęście. Dziewczyny pracuja, studiują..
                    • Gość: xxx Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 20:19
                      Chyba sobie jaja robisz, od kiedy negatywy sa takie fajne ? po prostu musisz byc ogolnie brzydka, ni zwalaj na kolor oczu czy wlosow, bo nie od tego zalezy czy facet sie obejrzy za kobieta czy nie.
                    • Gość: samuel Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 20:22
                      Nie badz hipokrytka i nie narzekaj, bo pewnie sama sie ogladasz tylko za opalonymi brunecikami, a blondynow zlewasz.
                    • Gość: gosc Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 20:35
                      A to bys chciala byc zaczepiona na ulicy ? bo ja widze super laski idace ulica, brunetki i blondynki i tez jakos ich nikt nie zaczepia. To ze sie ktos podoba nie oznacza od razu zeby na chama zaczepiac. Wiekszosc kobiet jak i mezczyzn woli inne formy poznawania sie niz "bajer" na ulicy, tak mi sie wydaje.
                      • Gość: smerfetka Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 22:41
                        Święta prawda ;-)
                      • Gość: . Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 22:47
                        no własnie więc jak poznac jego/ją?
                        • Gość: Księżycowa Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: 213.199.253.* 29.08.12, 23:03
                          Może na czacie? Kiedyś był Ciechanowski czat.
                          • Gość: zielonooka Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.12, 09:50
                            ja mam na myśli to, że potrzeba Wam więcej odwagi!
                          • Gość: maro Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.12, 20:28
                            tam nigdy nikogo nie ma :)
                          • Gość: zielonooka Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: 87.206.72.* 02.09.12, 19:51
                            dobry pomysł z tym czatem!a chodziło mi o to, że mężczyznom brakuje odwagi, nie atakujcie mnie od razu po jednym zdaniu. Wydaje mi się, że wszędzie można kogoś zapoznać, potrzeba tylko troche więcej odwagi i pozytywnego myślenia.
                      • Gość: k Re: gdzie spotkać normalne dziewczyny w ciechanow IP: *.cdma.centertel.pl 30.08.12, 21:17
                        nie wydaje ci się, tak już jest chwyt "na bajer" jest mało ciekawy a wręcz nudny i to już skreśla gościa...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka