IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.12, 10:17
czekam na propozycje diet jak się skutecznie odchudzaliście ja mam ten problem
Obserwuj wątek
    • Gość: i juz Re: Diety IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.03.12, 12:40
      1) Silna wola
      2) 5 małych posiłków dziennie z warzywami w roli głównej
      3) po 18 już nic
      4) 0 słodyczy
      5) sport
      • Gość: Ktosik Re: Diety IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.12, 12:45
        Gówno prawda. po 18 nie jedz jak idziesz spac o 20:30.

1. zero słodyczy, w nch jest najwiecej eglowodanów
        2. unikac weglowodanow. zamiast chleba bialego, razowy pelnoziarnisty. brazowy ryz, kasze
        3. mieso najlepiej drobiowe z piersi kurczaka bez skóry, wołowe chude.
        4. duzo warzyw. do obiadu zamiast 2 lyzek ziemniakow, 1 lyzka i wiecej warzyw.
        5. sport
        6. 1 sniadanie, 2 sniadanie, obiad, podwieczorek, kolacja.
        Posilki nie duze, tak zeby nie czuc sie glodnym przed kolejnym oraz w odstepach okolo 3h

Kilka zasad.
        nie jest najwazniejsza ilosc kalorii a ilosc weglowodanow. organizm najpierw spala weglowodany dopiero jak ich nie ma to kalorie. Przed treningiem posilek bez weglowodanow i z duza iloscia bialka. np talerz warzyw z chuda piersią. natomiast po treningu mozna dac porcje weglowodanow na noc.

• Gość: ferrum Re: Diety IP: *.181.63.39.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.03.12, 13:42
          Najlepsze diety - to diety posłów i radnych wszelkiej maści:))) Polecam! Bardzo skuteczne:)
          • Gość: odchudzona Re: Diety IP: *.180.190.205.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.03.12, 14:58
            Polecam Dietę Dukana. Schudłam na niej 13 kg w pół roku razem ze wszystkimi fazami. Już drugi rok utrzymuję stała wagę, nie ma efektu jojo i nawet nie jem otrębów i nie robię dnia proteinowego. Moje koleżanki i siostra też stosowały. Tylko te które do końca nie zrobiły 3 fazy-efekt jojo, to jest bardzo ważne przy tej diecie, ja nawet ją sobie przedłużyłam. Jeśli chcesz się więcej dowiedzieć wpisz w google dieta dukana lub proteinowa bo na forum za dużo by pisać.
            • Gość: kobieton Re: Diety IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.12, 10:04
              Odwrotnie. Raczej przed treningiem zjada się węglowodany, żeby mieć energię do ćwiczeń, a po treningu białko. Dukan jest skuteczny, ale bardzo obciąża m.in nerki. Trzeba bardzo dużo wody pić żeby nerki filtrować. Jeśli chcesz trenować to przy dukanie będziesz spadać z sil. Musisz brać witaminy. I być pod kontrolą lekarza, bo jest wyniszczajaca ta dieta
              • Gość: Marta Re: Diety IP: *.centertel.pl 29.03.12, 11:30
                A co najlepiej żrycie podczas diety ? Co na śniadanie, obiad, kolację, podwieczorki itp.
                • Gość: kobieton Re: Diety IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.12, 16:33
                  Ja nie stosuję żadnej diety, ale bardzo dużo ćwiczę. Bylam w tamtym roku na dukanie przez ok. 2 tyg. i od razu złapałam jakąś infekcję, oslabil mi się organizm, nie miałam siły ćwiczyć. I powiedziałam że nigdy więcej żadnych diet. Wolę wyćwiczyć ciało i mieć bardziej umięśnione niż wychudzone i wiotkie- jednym slowem zamorzone. No i przy dietach jest ryzyko- efekt jo -jo. Zycie jest za krótkie żeby sobie odmawiać przyjemności i się katować. Trzeba się akceptować takim jakim się jest. Wolę chodzić najedzona i szczęśliwa niż wiecznie głodna i wkur.......To nie dla mnie
                  • Gość: M Re: Diety IP: 213.199.253.* 30.03.12, 16:58
                    nas kobiety dobija efekt jojo Jak schudniemy na jakiejkolwiek diecie to z radości, że zrzuciłyśmy zbędne kilogramy zaczynamy jeść normalnie...myślę, że należy zmienić styl życia wprowadzając dobre nawyki żywieniowe odtawić pieczywo, słodycze, sosy makarony itp. plus sporcik i efekt murowany :)
                    • Gość: dukanka Re: Diety IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.12, 21:00
                      Każdy ma swój sposób na odchudzanie... Trzeba popróbować różnych metod, z różnym skutkiem i znaleźć swój "złoty środek"...
                      • Gość: big Re: Diety IP: *.play-internet.pl 30.03.12, 22:07
                        Dieta MŻ
                        Mniej Żreć

skuteczna w 100 %.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka