Dodaj do ulubionych

plastikowe nakretki

IP: *.cnow.pl 03.04.12, 12:47
Kochani może macie jakis pomysł gdzie w Ciechanowie można zorganizować miejsce na zbiorkę plastikowych nakrętek zbieramy je na ruchoma proteze ręki mojego męża i chcielibysmy rozkrecic tę akcję w Ciechanowie może ktoś by byl zainteresowany pomocą z góry dziękuję i proszę o głosy co myślicie o takiej akcji
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: plastikowe nakretki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.12, 14:12
      witam. mam korki jak będzie cos wiadomo to chetnie je oddam.
    • Gość: mona Re: plastikowe nakretki IP: *.tktelekom.pl 03.04.12, 15:15
      tez zbieram ale oddaję koleżance której dziecko zanosi do szkoły, chętenie oddam na jakis konkretny cel tylko trzeba by zorganizowac zbiórkę
      • Gość: Student Re: plastikowe nakretki IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.12, 17:21
        U mnie w domu też zbiera się korki, chętnie oddam komuś kto potrzebuje. Ostatnio mało jest miejsc, gdzie można je oddać na mieście, w szkołach z tego co wiem, też mają problem, bo nie ma komu odbierać korków z placówek. Warto się zainteresować, na pewno tak to wygląda w gim. nr 2 ( Powstańców Wielkopolskich).
        • Gość: przewodowsk.a.anit Re: plastikowe nakretki IP: *.cnow.pl 03.04.12, 19:29
          tak sie sklada ze na powstancow w gimnazjum juz zima do nich pisalam i dzwonilam z taka prosba zeby uczniowie dla nas zbierali i bysmy je odbierali ale do dzisiaj nie dostalam zadnej odpowiedzi probowalam zainteresowac portal ciechanow inaczej ale tez z marnym skutkiem
          • Gość: big Re: plastikowe nakretki IP: *.play-internet.pl 03.04.12, 22:11
            Napisz do portalu eciechanow.pl
            oni powinni bez problemu to rozgłośnić.
            Ja też mam korki, i czekam na jaki cel oddać.
            • Gość: :) Re: plastikowe nakretki IP: *.xdsl.centertel.pl 03.04.12, 22:36
              u mnie w domu też jest ich sporo z chęcią bym oddała na jakiś pożyteczny cel.
              Przejdź się po szkołach lub zadzwoń z tego co wiem szkoły średnie chętnie biorą udział w takich akcjach :)
    • Gość: qwet.ty.23 gdzie można oddać nakrętki ? IP: *.cnow.pl 27.04.12, 14:28
      I ja się przyłączę do powyższych postów.. Mam zebranych trochę nakrętek i dalej zbieram, ale nie wiem gdzie oddać? Fajnie by było na pożyteczny cel, choć trochę komuś pomóc.. Pozdrawiam :)
      • Gość: przewodowsk.a.anit Re: gdzie można oddać nakrętki ? IP: *.cnow.pl 27.04.12, 18:52
        witam nakretki juz niedlugo bedzie mozna oddawac do Galerii Mrówka mam nadzieje ze uda nam sie wszystko sprawnie zalatwic chodzi o to ze czekamy na plakaty ze stowarzyszenia zoliborskiego ktore pomaga nam zbierac nakretki z calego kraju no i o konkretny ogromny pojemnik zeby postawic go w galerii bo taki byl warunek kierownictwa zeby to estetycznie wygladalo a poki co nakretki mozna oddawac w sklepie nr 1 w Regiminie zbieramy na ruchoma proteze reki dla mojego meza ktory jest po calkowitej amputacji pozdrawiam zbiera dla nas rowniez szkola nr 4 w Ciechanowie
        • Gość: dd Re: gdzie można oddać nakrętki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.12, 17:03
          Czy nakrętki można nadal oddawać w sklepie w Regiminie?W którym konkretnie?
          • Gość: przewodowsk.a.anit Re: gdzie można oddać nakrętki ? IP: *.cnow.pl 20.05.12, 18:19
            jak najbardziej mozna w sklepie nr 1 na tzw dołku w Regiminie a niedlugo bedzie mozna rowniez w galerii mrówka
    • Gość: asds Re: plastikowe nakretki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.12, 15:52
      BS nad Łydynią zbiera też czyli można
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka