Dodaj do ulubionych

przepychanka w biedronce

IP: *.play-internet.pl 05.04.12, 19:20
czy tylko mnie wkurzają ludzie co przejeżdżają przez środek kolejiki,by dotrzeć do innej kasy,i tylko stoisz i słuchasz,przepraszam ja tylko chce przejechać:)
Obserwuj wątek
    • Gość: hyde Re: przepychanka w biedronce IP: *.multimo.pl 05.04.12, 20:04
      To ciesz sie ze uslyszales "przepraszam", a jesli ciezko Ci kogos przepuscic do innej kasy to nie najlepiej swiadczy.....................................niestety o Tobie.
      • Gość: as Re: przepychanka w biedronce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.12, 20:16
        trudno się inaczej dostać tymi labiryntami...
        • Gość: mieszkaniec Re: przepychanka w biedronce IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.12, 20:59
          ciechanowskie problemy egzystencjalne :)
    • Gość: anonymous Re: przepychanka w biedronce IP: *.cyberghostvpn.com 05.04.12, 21:18
      Nie tylko ciebie kolego :)
      Te ścierwo z bloków , margines społeczny .
      • Gość: qwedsa Re: przepychanka w biedronce IP: *.cnow.pl 05.04.12, 21:36
        margines spoleczny?? wypraszam sobie. Kim jestes zeby tak wyzywac mieszkancow tego osiedla...
        • Gość: . Re: przepychanka w biedronce IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.12, 22:53
          Kto jeszcze kupuje w Biedronce? Nie dość, że drogo, to asortyment ubogi, a jakość - taka sobie
          • Gość: zaq Re: przepychanka w biedronce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.12, 23:24
            jak widać na brak klientów nie narzeka.. co widać po kolejkach w szale przedświątecznych zakupów. Wiadomo, że to dyskont i jest ciasno więc czego wymagać? Ale żeby robić problem, jak ktoś grzecznie przeprosi żeby móc przejść ?? Chore... Ja zawsze z uśmiechem się odsuwam i przepuszczam człowieka i do głowy by mi nawet nie przyszło, żeby pisać o tym na forum a tym bardziej mieć pretensje...
          • Gość: KillBill Re: przepychanka w biedronce IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.12, 23:33
            Zamiast za PKP postawic np. Lidla to wyrosnie kolejna Bieda, smiech na sali.
        • Gość: anonymous Re: przepychanka w biedronce IP: 67.221.255.* 06.04.12, 08:52
          A co uważasz że jest inaczej ?
          Wg. mnie sama hołota i nieroby mieszkają w blokach choć nie wszyscy .
          • Gość: qwedsa Re: przepychanka w biedronce IP: *.cnow.pl 06.04.12, 10:30
            gorsza hołota jak dla mnie jestes Ty oceniajac wszystkich jedna miarka po rowno... Jetsem z tego osiedla i jakos nie uwazam sie za margines spoleczny. Normalnie z mezem pracuje wychowujemy dzieci a w biedronce nie kupujemy... Załosne...
            • Gość: do qwedesa Re: przepychanka w biedronce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.12, 13:30
              błagam cię nie mów mi tylko że mieszkasz na osiedlu przy biedronce i nigdy nie zrobiłaś tam zakupów. Jesteś jeszcze większą hipokrytką niż założyciel tematu.
            • Gość: basia Re: przepychanka w biedronce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 11:16
              Po ile najtańsza wódka w Biedronce? Czy ustawa o wychowaniu w trzeźwości dotyczy tej Biedronki i tej szkoły ?
    • Gość: mr Re: przepychanka w biedronce IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.12, 23:41

Nie trzeba stać na środku przejścia. To samo na skrzyżowaniach, po co wjeżdżać skoro nie ma miejsca.
      • Gość: zaq Re: przepychanka w biedronce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.12, 23:56
        wiesz taki przysłowiowy Kowalski boi się żeby mu się ktoś przez ten odstęp w kolejkę nie wbił..
    • Gość: ktos Re: przepychanka w biedronce IP: *.play-internet.pl 09.04.12, 21:13
      widzę że obycie z klawiaturo komputera macie ale z inteligencjo gorzej,każdy niech zachowuje się odpowiednio tak by innym nie przeszkadzać,kultura i jeszcze raz kultura a nie ciągły egoizm i chamstwo !
      • Gość: ktoś 2 Re: przepychanka w biedronce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.04.12, 10:35
        klawiaturą
        • Gość: lukrecja Re: przepychanka w biedronce IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.12, 10:38
          wy tu gadu gadu... a wogole to ktory zespol najlepszy na wesele???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka