Dodaj do ulubionych

wypadek przy sądzie

IP: *.play-internet.pl 13.04.12, 20:38
Słyszałam że dziś 13.04.2012r przy sądzie był straszny wypadek? wie ktoś co sie stało?
Obserwuj wątek
    • Gość: wiktoria Re: wypadek przy sądzie IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.12, 21:08
      Mój "przyjaciel" robi za gapia przy sądzie - za jakieś pół godziny zdam relację
      • Gość: zxcvbgnm Re: wypadek przy sądzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.12, 21:13
        widziałem to, straszny widok, chyba czołówka bo przody samochodów skasowane, pełno szkła ale karetek ani policji nie widziałem, widocznie przejeżdżałem zaraz po zdarzeniu
        • Gość: ded Re: wypadek przy sądzie IP: *.xdsl.centertel.pl 13.04.12, 21:17
          Ja widzialem bmw e39 sedan, chyba ciemno zielona. Godzine pozniej jeszcze stali, wyglada na to ze smiertelny wypadek, tak na CB mowili.
    • Gość: ded Re: wypadek przy sądzie IP: *.xdsl.centertel.pl 13.04.12, 21:38
      BMW 7 e38 jednak, grunt ze ludzie przezyli, ale fordzika to niezle przykasowalo- nie chcialbym byc na miejscu pasazera...
      • Gość: wiktoria Re: wypadek przy sądzie IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.12, 21:44
        Ten z BMW popisywał się cały dzień na mieście, w ciągu dnia potrąciłby pieszego w Rynku koło Turka, dwie osoby z makowskiego auta połamane odwieziono do szpitala, trawnik koło croppa jest zjechany totalnie, dobrze ze nikt nie szedł chodnikiem, bo był zginął
        Pozdrawiam wszystkich przystojniaków na rowerkach, od których mam najświeższe niuski
        Muak :)
        • Gość: wielbiciel Re: wypadek przy sądzie IP: *.play-internet.pl 19.04.12, 22:04
          Ten gościu w bmw to STERYD MICHAŁ inaczej KOZIOŁ najmądrzejszy ochroniarz w ciechu tylko wyemigrował do Wa-wy bo na pożyczał kasy i cienko z oddaniem.
    • Gość: zaintersowana Re: wypadek przy sądzie IP: *.181.135.146.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.04.12, 22:23
      w tym srebrnym wozie podobno była kobieta w ciąży i małe dziecko. Ten drugi przejechał podobno na czerwonym świetle i dlatego był ten wypadek . zobaczymy co policja ustali z czasem :-)
      • Gość: gosc Re: wypadek przy sądzie IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.12, 12:45
        łooo tak, podobno, podobno. Podobno szczerbaty wygryzl wlosy lysemu.
      • Gość: gosc Re: wypadek przy sądzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 13:31
        podobno to kopernik nie zyje
    • Gość: zaintersowana Re: wypadek przy sądzie IP: *.205.19.251.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.04.12, 23:15
      dopiero co laweta zabrała te srebrne autko które brało udział w wypadku :-)
    • Gość: anonymous Re: wypadek przy sądzie IP: 67.221.255.* 13.04.12, 23:44
      Pewnie jakaś łajza z dzielnicy "bloki" debile ...
      • Gość: ... Re: wypadek przy sądzie IP: *.play-internet.pl 13.04.12, 23:53
        ...albo ,,łajza"anonymous....
        • Gość:   Re: wypadek przy sądzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 00:48
          Jakieś trefne to skrzyżowanie kiedyś BMW które jechało na "zielonym" przecięło TAXI na 2 części.
      • Gość: Do anonymous Re: wypadek przy sądzie IP: *.tktelekom.pl 14.04.12, 21:49
        Ja chciałam tylko powiedzieć że na blokach mieszkają i porządni ludzie, którzy mają pracę i nie są debilami .Więc nie czepiaj się ludzi z bloków i nie mierz wszystkich swoją miarą.A takich jak Ty osób krytykujących nie brakuje i na innych ulicach Ciechanowa.
    • Gość: gosc Re: wypadek przy sądzie IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.12, 09:11
      Mowi sie ze BMW to pojazd dla dresiarzy i burakow. To co sie ostatnio dzieje w Pałukach i teraz tutaj, pokazuje ze jest zupelnie na odwrot. Po prostu BMW jest dla ludzi odpowiedzialnych, ktorzy potrafia opanowac emocje i nie deptac ile fabryka dala w srodku miasta, a co najwazniejsze opanowac auto z tylnym napedem o duzej mocy. Wsiadzie gnojek i predzej czy pozniej tak sie to konczy.
    • Gość: Metropolitanka Re: wypadek przy sądzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 11:01
      Ale ten Ciechanówek to wioska. Większy wypadek samochodowy i już ludziki na forum się podniecają, niektórzy to wręcz orgazmu dostają... Ale co zrobić i co robić jak się mieszka na prowincji i w dodatku nie ma się jeszcze swojego życia ? Pozostaje forum...
      • Gość: Do Metropolitanka Re: wypadek przy sądzie IP: *.is.a.tor.exit.server.torland.me 14.04.12, 12:00
        A kto sie podnieca ? Debile i nieroby z bloków , bo nie mają nic innego do roboty .
      • Gość: gosc Re: wypadek przy sądzie IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.12, 12:04
        Metropolitanka buehehe. pewnie wyjechala pol roku temu do swojej wymarzonej Warszawki i teraz uwaza sie za Warszawianke. Zapamietaj jedno - niewidzialnego gowna i slomy z butow sie nie zmyje.
        • Gość: coach Re: wypadek przy sądzie IP: *.play-internet.pl 14.04.12, 12:37
          Najwięcej wypowiadają się osoby, które nie były na miejscu wypadku i za przeproszeniem gó... sie znają. Prawda jest taka, że to kierowca Forda zawinił i to jest tylko i wyłącznie jego wina. Proponuje zapoznać się z opinią policji i wszystko bedzie dla "znawców" wypadków jasne. Ale w sumie i tak większość tutaj i tak jest przekonana, że to jechał gó...arz, nie potrafił jeździć i tylko sie popisywał na mieście. Gratuluje podejścia. Pozdrawiam normalnych ludzi, a nie napinaczy.
          • Gość: Do coach Re: wypadek przy sądzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 12:42
            Dokładnie kolego ...
    • Gość: centrum Re: wypadek przy sądzie IP: *.play-internet.pl 14.04.12, 14:34
      a ja słyszałem że karetka przyjechała na miejsce dopiero po 19 minutach od zawiadomienia. Może to ktoś potwierdzić lub zaprzeczyć?
      • Gość: ... Re: wypadek przy sądzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 14:57
        W wypadkach komunikacyjnych najważniejsza jest straż bo to oni uwalniają z rozbitych potem dopiero wkraczają ratownicy pogotowia. A wiesz gdzie jest teraz pogotowie i jak chętnie się ustępuje drogi karetce na sygnale? A wiesz ile minut po zdarzeniu pogotowie dostało informację? Przed pochopnym wyciągnięciem wniosków trzeba popatrzeć na okoliczności, ustalić fakty.
        • Gość: centrum Re: wypadek przy sądzie IP: *.play-internet.pl 14.04.12, 15:30
          Przecież napisałem że karetka przyjechała dopiero po 19 minutach od ZAWIADOMIENIA!!!
          Nie od zderzenia, to po primo, po drugie primo to co ma wiatrak do piernika jeśli piszesz że najważniejsza straż a potem karetka? Karetka miała bliżej niż straż i nie pisz głupot że niechętnie się ustępuje karetce na sygnale miejsca, bo obojętnie gdzie jestem i jedzie karetka to pozostałe samochody zwalniają i zjeżdżają na pobocze, nawet jak są krawężniki wysokie. A swoją drogą to zmierz sobie czas od przejazdu przykładowo od panoramy do rossmana na Mikołajczyka i ciekawe ile Ci to zajmie? Założę się że 7 minut to będzie maksymalny czas na dojazd, bez sygnału i z czekaniem na światłach.
          • Gość: ... Re: wypadek przy sądzie IP: *.xdsl.centertel.pl 14.04.12, 16:00
            Jeżeli chcesz się wypowiadać to najpierw zaczerpnij trochę informacji bo karetka i straż ma teraz tą samą drogę ponieważ znajdują się przy sobie ( a nie przy szpitalu ) to jedno a po drugie zgadzam się z przed mówcą że nadal jest dużo kierowców którzy nie chcą bądź nie potrafia ustąpić miejsca pojazdowi uprzywilejowanemu
            • Gość:   Re: wypadek przy sądzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 16:25
              Jeśli jest zblokowany wjazd na skrzyżowanie to jak ma jechać karetka? Stoi szereg aut i nikt nie może cofnąć ani wjechać na skrzyżowanie na czerwonym. Czasem jak się da omijają wyspę pod prąd ale to jest niebezpieczne. Układ komunikacyjny z szykanami, wysokimi krawężnikami jest bardzo nieprzyjazny dla aut uprzywilejowanych. A wiadukt i skrzyżowanie pod wiaduktem to bardzo wąskie gardło. Wymalowane wyspy są znacznie lepsze niż te łamacze felg które nam zafundowano.
          • Gość: Anonim Re: wypadek przy sądzie IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.12, 21:23
            Akurat mieszkam w tym bloku i zadzwoniłem z 20 sekund od uderzenia. Więc nie gadaj głupot. Byłeś tam na miejscu, że tak gadasz? Była góra po 5 minutach.
            Pozdrawiam
            • Gość: coach Re: wypadek przy sądzie IP: *.cdma.centertel.pl 18.04.12, 21:19
              Bo tutaj większość co się wypowiadała nie była na miejscu. Ale niektórzy, w szczególności użytkownicy o nickach można powiedzieć "kobiecych" to poprostu sie skompromitowali po całości. Nie warto sie takimi przejmowac :)
              • Gość: klient Re: wypadek przy sądzie IP: *.play-internet.pl 18.04.12, 21:49
                Kilkadziesiąt osób z tepsy wyglądało przez okno jak usłyszało huk, i wszyscy z którymi rozmawiałem potwierdzili wersję że erka jechała 20 minut, najszybciej była straż około 3 minut. Na pewno macie znajomych w tepsie to się ich popytajcie, bo jakoś wątek długiego przyjazdu karetki nie jest poruszany.
                • Gość: k Re: wypadek przy sądzie IP: *.play-internet.pl 19.04.12, 09:58
                  nie wiem jak było w tym przypadku ale chyba coś w tym jest.kilka lat wstecz przed moim blokiem był wypadek i również 1 przyjechała straż ( po kilku min od zgłoszenia nie pamietam dokładnie ile ale pewnie ok 5-7) później policja a na samym końcu pogotowie (właśnie ok 15-20 min) być może takie procedury :( (oczywiście mówię to ironicznie)
                  • Gość:   Re: wypadek przy sądzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.12, 14:48
                    I to jest normalne (a raczej nienormalne) skoro nie ma wspólnego numeru ratunkowego. Służby przyjmują zgłoszenia a potem informują się nawzajem.
                • Gość: gosc Re: wypadek przy sądzie IP: *.118.254.30.wireless.dyn.drei.com 19.04.12, 16:34
                  taa fajnie ze kilkadziesiąt parobków wstałoby od słuchawek, już to widze :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka