Gość: mirek IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.12, 07:37 wie ktos zginol mlody chlopak w okolicach plonska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Prof. Re: kolejna tragedia IP: *.xdsl.centertel.pl 18.05.12, 10:16 Podobnież zginĄł (ortografia się kłania) w wypadku samochodowym w okolicy Sochocina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: kolejna tragedia IP: *.play-internet.pl 18.05.12, 11:39 tc.ciechanow.pl/aktualnosc-9957-koziminy_stachowo__zginal_28-letni_mezczyzna.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: kolejna tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.12, 12:03 prof. nie zwracaj uwag bo sam piszesz błedy ( dyslekcja0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: kolejna tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.12, 12:06 prof. nie zwracaj komuś uwag bo sam piszesz z błędami ,( dyslekcja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: kolejna tragedia IP: *.play-internet.pl 18.05.12, 12:11 Jeśli już to DYSLEKSJA ...:-)ORTOFANI ZA 5 ZŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: kolejna tragedia IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.12, 13:25 Nazywajmy rzeczy po imieniu - analfabetyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: kolejna tragedia IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.12, 13:59 żałosne ! napisaliście że tragedia, ktoś zginą, a nawzajem się przekomarzacie :( Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1374 Re: kolejna tragedia 18.05.12, 14:50 Przepraszam czy ktoś znał zmarłego, ponieważ dotarła do mnie smutna wiadomość że to mój kolega z podstawówki Marek Bąkowski, proszę o jakoś informacje na ten temat. Wiem że był uczestnikiem misji w Afganistanie, chciał się żenić, mam nadzieje że ta informacja jest błędna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <*> Re: kolejna tragedia IP: *.play-internet.pl 18.05.12, 15:02 Niestety ale to prawda....BZYKU KUR...MAĆ CZEMU ?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kolejna tragedia IP: *.199.235.130.nsti.pl 18.05.12, 16:30 czy znacie może datę pogrzebu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel Re: kolejna tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.12, 17:57 pogrzeb będzie 22 we wtorek o 13 w kaplicy na Gostkowie a potem o 14 w klasztorku brakuje mi Ciebie..... [*] kiedyś się tam spotkamy... do zobaczenia Bzyku :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: kolejna tragedia IP: *.tktelekom.pl 18.05.12, 23:15 O Boże... :(((( Rok temu bawiliśmy się razem na weselu,był duszą towarzystwa.. Jaka tragedia,nie mogę w to uwierzyć :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KillBill Re: kolejna tragedia IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.12, 23:36 Ironia losu, kobiety boja sie o swoich mezczyzn wojskowych na obczyznie, a oni gina praktycznie po swoim domem. Kondolencje dla rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciółka Re: kolejna tragedia IP: *.cnow.pl 19.05.12, 09:24 z Afganistanu wróciłeś , z Warszawy nie..... Marek cholernie nam Cię brakuje .... ;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: kolejna tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.12, 09:41 Przestańcie przypominać ten Afganistan bo zaraz ktoś napisze prawdę o okupacji tego kraju i bedziecie płakać żeby źle nie mówić o zmarłych. Szkoda faceta, szkoda rodziny - po co w takim temacie przypominać akurat najbardziej wstydliwe momenty jego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: kolejna tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.12, 19:19 ...nadal nie moge w to uwierzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <*> Re: kolejna tragedia IP: *.play-internet.pl 20.05.12, 01:00 Słowa Marka sprzed dwóch lat.........,,Szkoda tylko że niektórych z nami nie ma już.Obecnie jestem na misji w Afganistanie i tu każdy dzień jest darem,trzeba brać z niego co najlepsze zarówno tu gdzie jestem jak i w kraju.Pozdrawiam was gorąco."BZYKU MAM NADZIEJĘ ,ŻE SPOTKASZ TAM W GÓRZE ANIE ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: kolejna tragedia IP: *.tktelekom.pl 20.05.12, 22:53 KOCHANY MOJ PRZYJACIELU BEDZIE MI CIEBIE BRAKOWALO ....:(SERCE MOJE PLACZE....!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: kolejna tragedia IP: *.tktelekom.pl 21.05.12, 00:44 co musi czuć jego narzeczona... rodzina... niewyobrażalne.. niebawem miał być ślub!!!! życie jest okrutne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleżanka... Re: kolejna tragedia IP: *.play-internet.pl 21.05.12, 09:18 Bzyku to porządny człowiek,sympatyczny,serdeczny...nad życie kochał swoją narzeczoną wszystko co robił robił z myślą o ich wspólny życiu...teraz to wszystko prysnęło jak bańka mydlana...tragedia dla Niej okropna...nie wyobrażam sobie koszmaru jaki przeżywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twoja Żabcia Re: kolejna tragedia IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.12, 09:02 Misiu pamiętasz zawsze śpiewałeś: Tak nie musiało byś nie musiał być........( i właśnie tak nie musiało być!) Mieliśmy być Zawsze Razem na dobre i na złe. A dziś ...... Mieliśmy składać sobie przysięgę, miałeś mnie pojąć za żonę a mi Cię odebrali. Dlaczego? Kocham Cię nad życie i kochać będę. Pamiętaj że zawsze będę na Ciebie czekać, bo Ty wrócisz i będziesz ze mną!!! Kocham Cię Pysiaczku !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bhy Re: kolejna tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.12, 10:28 no właśnie on już nie wróci.. można kochać ale inaczej, jest tak samo bliski ale inny.. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co? Re: kolejna tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.12, 20:17 co to za cyrki na forum ??:// dziewczyno !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: kolejna tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.12, 20:27 to chyba jakaś prowokacja, nie wierzę że dziewczyna siedzi teraz na forum i wypisuje takie rzeczy... niech się leczy ten kto to napisał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: kolejna tragedia IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.12, 21:59 na leczenie tej osoby która to napisała jest już za pózno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: kolejna tragedia IP: *.play-internet.pl 23.05.12, 08:42 Wiecie może ,czy chłopak który prowadził ma na imię Mariusz?....SPRAWA BARDZO WAŻNA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kw Re: kolejna tragedia IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.12, 10:00 czy to ważne jak ma na imię kierowca samochodu. po co to komu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: kolejna tragedia IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.12, 10:05 ja do ,,?,, .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: kolejna tragedia IP: *.play-internet.pl 23.05.12, 14:02 To bardzo ważna i osobista sprawa, naprawdę nie szukam sensacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: kolejna tragedia IP: *.play-internet.pl 23.05.12, 16:45 tak Mariusz to jego imie.nazwiska nie moge cgyba podac oficjalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: kolejna tragedia IP: *.play-internet.pl 23.05.12, 18:13 Mariusz K... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: kolejna tragedia IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.12, 18:43 jak już wymieniłeś/aś pierwszą literę nazwiska to dawaj dalej, nie ważne jest jego imię i nazwisko kogo to obchodzi. co chcecie się go zapytać jak się czuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACO Re: kolejna tragedia IP: *.play-internet.pl 23.05.12, 18:56 Ludzie jacy wy dziwni jesteście,ktoś zapytał o imię ktoś podał i tyle,a wy się doszukujecie zaraz sensacji.widocznie ktoś miał powód,i obchodzi go to skoro pyta,nikt nikogo nie osądza,nikt nikogo nie poniża .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: kolejna tragedia IP: *.play-internet.pl 23.05.12, 19:00 Dzięki za info,nie było mnie trochę w kraju wróciłam i od razu taka wiadomość...wiem ,że ludzie szukają sensacji i plotek,ale ja chciałam się dowiedzieć tylko i wyłącznie ze względów osobistych-a nie miałam innej możliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: kolejna tragedia IP: *.play-internet.pl 28.05.12, 11:40 tak, kierowa to Mariusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: kolejna tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.12, 09:28 Pod informacją o wypadku w Tygodniku w komentarzach to cała rodzina zapewnia zmarłego o miłości. Która rodzina przed pogrzebem przy takim nieszczęściu siedzi w internecie i komentarze nadaje???? Zazwyczaj proszą o zakończenie tematu a tu podkrętka tematu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciech Re: kolejna tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.12, 11:07 Zamykam temat, troche to nie poważne i nie na miejscu, szkoda człowieka i tyle, niech spoczywa w spokuju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: kolejna tragedia IP: *.play-internet.pl 28.05.12, 12:03 Ten samochód od samego początku, jak tylko go kupił był pechowy! Odpowiedz Link Zgłoś