Dodaj do ulubionych

łowisko w dalanówku

IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.12, 12:00
Witam!
Czy na tych żwirowniach w dalanówku są ryby? Jesli tak to w ktorych stawach bo jest ich kilka. I czy duzo ludzi przychodzi albo jakas mlodziez ktora sie kapie czy cos i nie pozwala spokojnie lowic?

Poza tym cz to sa stawy PZW czy cos?
Obserwuj wątek
    • Gość: okoń Re: łowisko w dalanówku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.12, 09:38
      ryb jest mnustwo
      • Gość: wedkarz Re: łowisko w dalanówku IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.12, 13:41
        a cos wiecej?
        • Gość: Adam Re: łowisko w dalanówku IP: *.play-internet.pl 12.07.12, 19:01
          racja , ryb jest mnóstwo . kolego wedkarz jadąc od trasy ciechanoskiej skręcaj drogą za torami w lewo na stawy :) jadąc dalej od razu zobaczysz leciutko w lewą strone pierwszą miejscówke , mozesz tez skręcic w lewo i jeszcze raz w lewo i bedziesz miał po prawej stronie miejscówke i po lewej na innym kanale, na tej miejscówce po prawej wyjąłem w tym roku kilka szczupłych około 3kg , płotki po około 30cm i mnóstwo karasi na patelnie .. Zapraszam na forum www.haczyk.pl i zachęcam do zalogowania się , możemy umówić się na wspólny wypad tam i pokaze Ci co i jak .. Wejdz -> haczyk.pl -> łowiska -> ogólnodostępne -> mazowieckie - Żwirownia Dalanówek . Napisz do mnie w tym temacie
          • Gość: GOŚĆ87 Re: łowisko w dalanówku IP: *.tktelekom.pl 13.07.12, 22:50
            OWSZEM RYBY TAM SĄ JA ŁOWIŁEM PO LEWEJ STRONIE(JADĄC OD CIECHANOWA).ALE SĄ TACY KTÓRZY PRZYJEŻDŻAJĄ Z DRGAWICAMI...WIĘC WSZYSTKO WIADOMO.Nie na wszystkich można łowić musisz się zorientować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka