Dodaj do ulubionych

Noclegi w Jantarze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.12, 16:13
Potrzebuję sprawdzonych namiarów na noclegi w Jantarze z małym dzieckiem, może być domek lub kwatera. Uwaga: musi być blisko morza. Nie podawajcie mi stron internetowych, tylko konkretne sprawdzone przez Was oferty.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gato Re: Noclegi w Jantarze IP: *.play-internet.pl 20.07.12, 19:05
      Jeśli interesują Cię noclegi naprawdę blisko morza w Jantarze to wybór masz niewielki. Są tak naprawdę dwa miejsca. Ośrodek wczasowy Jantar (Leśnik). Tam są domki, niezbyt nowe niestety. Dużo tam wilgoci i taki specyficzny zapach tam jest. Drugie miejsce to pensjonat Kalina. Ładny, nowy. Może Ci się spodobać. Ja osobiście polecam ośrodek Jantar Bis, ul Morska 5a. Troszkę dalej od morza (8 min spacerkiem). Do wynajęcia są różnej wielkości domki. Warunki fajne.
    • Gość: zwyczajny Re: Noclegi w Jantarze IP: *.10.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 27.07.12, 21:37
      Witaj
      jeżeli można szczerze to w Jantarze byliśmy pierwszy raz i powiem szczerze.....ostatni......ponieważ do morza....daleko przez las około 2 km....pieszo...kwatera tam gdzie mieliśmy "Pod Dębami" (nie polecam) blisko drogi głównej na Krynice Morska....więc sobie odpowiedź.....z rzeczy które miały być w ofercie....połowy nie było...więc wolę stare sprawdzone miejsce i niech tak zostanie.......jeżeli masz wybierać koło tych miejsc szukać coś w Kątach Rybackich.....pozdrawiam
      • Gość: ... Re: Noclegi w Jantarze IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.12, 21:44
        A ja polecam Krynicę Morską - fajny klimat
        • Gość: misiulka Re: Noclegi w Jantarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.12, 22:27

polecam biuro apartbookers z tym że my wynajmowaliśmy w Gdańsku,700 metrów do morza,obok mieszkania park regana i cena też przystępna.
          • Gość: ja Re: Noclegi w Jantarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.12, 11:36
            Dzięki, ale już znalazłam. Ja od lat jestem wierna Jantarowi, tylko zależało mi w tym roku na kwaterze blisko morza. Nie podobają mi się plaże w innych miejscowościach. Na szczęście znalazłam coś niedaleko plaży.
            • Gość: Bati Re: Noclegi w Jantarze IP: 91.237.136.* 30.07.12, 19:15
              Bardzo proszę o podpowiedz- gdzie mozna poszukac fajnego "nocowania" w Jantarze. Pozdrawiam:)
              • Gość: ona Re: Noclegi w Jantarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.12, 22:24
                Proszę bardzo,podaję namiary na sprawdzone miejsce,
                chociaż nie byłam tam od wielu lat,zawsze miło wspominam,a wymagania mam,że ho-ho;)
                Wątpię tylko,czy cennik jest aktualny.

"U Maćka"
                www.umacka.mierzeja.com/index.php?id=1
                • Gość: asia Re: Noclegi w Jantarze IP: *.cnow.pl 31.07.12, 17:43
                  a w miare jest tez pensjonat vip na ul. morskiej w jantarze
    • Gość: miki Re: Noclegi w Jantarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.12, 00:02
      Proszę - ja - podaj ten namiar co znalazłaś, szukam tego co ty. Też blisko morza.
      • Gość: Ineczka Re: Noclegi w Jantarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.12, 20:42
        ja w tym roku byłam w Astrze. Bardzo fajny pensjonacik, ogrodzony solidnie, więc o dziecko nie trzeba się martwić i tu mieliśmy niespodziankę, z której mąż się cieszył chyba najbardziej,,, akurat zakupili basen i trampolinę. Jedzenie też bardzo dobre, dzieci wsuwały, aż się uszy trzęsły dodam, że to niejadki :) tak więc wspominamy mile i wrócimy tam na pewno w przyszłym roku :D
        • Gość: mama Re: Noclegi w Jantarze IP: *.plock.mm.pl 15.09.12, 21:27
          ja również polecam Astrę, byliśmy tam z dzieckiem 3 latkiem , było super, duży plac zabaw dla dzieci, pokoje ładne odnowione, łóżka nowe, do morza spacerkiem 25 min. drogi. Polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka