Dodaj do ulubionych

ślub za darmo

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.12, 11:14
który kościół w Ciechanowie daje śluby za darmo?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kain Re: ślub za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 11:28
      Ślub za darmo by chciała, a wesele robi na 200 osób zołza jedna :)
      • Gość: tomek88 Re: ślub za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.12, 17:09
        A co ci do tego na ile osób wesele ?
    • Gość: mariusz Re: ślub za darmo IP: *.centertel.pl 28.08.12, 12:44
      A co na gorzałe ci zabraknie jak uczciwie zapłacisz za ślub???? Paranoja.
      • Gość: gosc Re: ślub za darmo IP: *.cnow.pl 28.08.12, 14:38
        dlaczego wszyscy zakładają, że ludzie chcą sobie oszczędzić na kościele a wydać na alkohol na weselu a nikt z was nie pomyśli, że może jakiejś pary nie stać na urządzanie ślubów i wesel? Jak nie weźmiesz ślubu to źle bo ksiądz źle patrzy, że na kocią łapę żyją więc niech udzielają ślubów za darmo ludziom, których na to stać.. Niby 'co łaska' a w kieszeni cały cennik usług..
        • Gość:   Re: ślub za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 15:32
          A widziałeś post "Jak zaoszczędzić na weselnej wódce" albo "Gdzie w Ciechanowie dają za darmo wódkę"? Raz w życiu skąpcze, dusigroszu z Krakowa.
          • Gość: fh Re: ślub za darmo IP: *.play-internet.pl 28.08.12, 16:05
            w Piotrze kiedyś słyszałam, że dają za darmo, ale w środku tygodnia, poza tym to w dużych miastach jest naprawdę co łaska, czyli 10 zł,50 zł jak kto uważa.
      • Gość: tomek 88 Re: ślub za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.12, 17:13
        Uczciwie za ślub dobre :) masz pojęcie o czym piszesz , dostajesz rachunek gdy płacisz za ślub tj . ślub 900 zł , zapowiedzi 120 zł, półslubek 400 zł , kurs przedmałżeński 100 zł ?
      • Gość: ,,, Re: ślub za darmo IP: *.play-internet.pl 28.08.12, 17:58
        a co ma piernik do wiatraka.dziewczyna pyta gdzie ślub za darmo a czy robi wesele to jej prywatna sprawa i innym nic do tego.a ten cennik gdzie za całą usługę trzeba zapłacić 2 tyś to chyba lekka przesada i nikt nie pyta czy robisz wesele na 20 czy 200 osób, cennik jest ten sam, nam ksiądz powiedział że jeśli sukienka będzie kosztowała 4 tyś to i ślub tyle może.dodam że sukienka tyle nie wyniosła a wesela nie robiliśmy.więc chyba nie o to w tym wszystkim chodzi
        • Gość: SE Re: ślub za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 18:53
          Kościół Chrystusowy w RP na Sienkiewicza. Jak we wszystkich kościołach protestanckich tam zaprewne również śluby sa za darmo.
          • Gość:   Re: ślub za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 20:09
            To nie kościół tylko zbór i ślub dla katolika jeśli nie uzyska zezwolenia proboszcza jest nie ważny :).
            • Gość: panna Re: ślub za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 20:21
              Na pewno ślub za darmo można dostać w częstochowie, w Ciechanowie- nie słyszałam..
      • Gość: wtf Re: ślub za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.09.12, 21:19
        z tego co wiem trzeba zaplacic polslubek w swojej parafii i za ślub w parafi w ktorej bedziemy go brac:D
        do tego dochodza koszta za kurs .:D
        haha
        czyli cie nie ominie :D
    • Gość: romek Na Sienkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 20:27
      na Sienkiewicza udzielą Ci ślubu, chrztu za darmo
      • Gość: phi-lozof Re: Na Sienkiewicza IP: *.tktelekom.pl 29.08.12, 20:42
        > na Sienkiewicza udzielą Ci ślubu, chrztu za darmo

pierwszą działkę też za darmo dzieciakom dają ... a potem ... bagno
        • Gość: romek Re: Na Sienkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 20:54
          Posłuchaj nie obrażaj ludzi których nie znasz.
          Może sam działki rozdajesz i przestań bredzić.
          • Gość: anty-kler Re: Na Sienkiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.12, 10:07
            przykład z życia wzięty jak to biznesmen w czarnej suknie nie chciał za darmo pochować biednego ale prawego człowieka ... a Ty pytasz gdzie ci złodzieje dadzą ślub za darmo . W Ciechanowie i okolicach nie masz szans , jak napisał poprzednik - Częstochowa to i owszem . A jak powiedzą co łaska to niemniej niż 1000 zł + beczący organista i kościelny z wielką ochotą na wódkę weselną :)
            ale swoją drogą dobre - ślub za darmo :)
    • Gość: realista Re: ślub za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.12, 10:06
      ślub kościelny za darmo w Ciechanowie? skomentuje to tak- hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahaha
      • Gość: lilka Re: ślub za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.12, 13:57
        przepraszam ale ja tylko zapytałam gdzie..nie potrzebne mi wyzwiska i obrażanie..nie stać nas na wesela na 200 osób,suknie itp..jesteśmy po cywilnym bo na taki było nas stać..chcemy wziąć kościelny..tylko pytam więc nie wiem po co taka awantura..słyszałam że w tym nowym kościele ktoś dostał chrzciny za darmo więc myślałam że może ktoś się orientuje czy ślub też..dziękuję za odpowiedzi..oby was też ktoś kiedyś tak poniżył..banda baranów(nie do wszystkich oczywiście).
        • Gość: ,,,, Re: ślub za darmo IP: *.play-internet.pl 30.08.12, 14:45
          co się przejmujesz przecież większość też by chciała brać ślub za darmo tylko nie przyznają się do tego.olej ich. a może weźmiecie pod uwagę Częstochowę, tam jest co łaska dacie 50 zł też będzie dobrze.tylko niestety trzeba dojechać.jeśli ta opcja nie wchodzi w grę pogadaj z ks. Graczykiem ze św. Piotra na Kargoszynie może się zgodzi tylko będzie to w tygodniu bo na sobotę to nie liczcie.powodzenia i wszystkiego dobrego
          • Gość: :) Re: ślub za darmo IP: *.kutno.mm.pl 05.09.12, 18:34
            Wszystkiego dobrego. Powodzenia i Bożego Błogosławieństwa:)
    • Gość: Mamma Re: ślub za darmo IP: *.dsl.no.powertech.net 31.08.12, 17:56
      w Kosciele Farnym na 7 rano jest bez oplat
      • Gość:   Re: ślub za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.12, 18:55
        Bardzo mądre rozwiązanie. Kto naprawdę nie ma pieniędzy skorzysta z okazji a kto ma tylko chytry przemyśli i da pieniądze na swoją wspólnotę parafialną.
    • Gość: yolly Re: ślub za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.12, 19:04
      ten co go nie pobudowali jeszcze
      • sanczez14 Re: ślub za darmo 06.09.12, 07:53
        W Kościele ŚW Piotra tam u Graczyka idz sie dowiedz bo reszta to wątpię .Ja miałem ślub w sobotę rano a chrzest syna w niedzielę za darmo bo mnie nie stać jest aby zapłacić księdzu .
    • Gość: k. Re: ślub za darmo IP: *.play-internet.pl 07.09.12, 19:16
      Mi ktoś kiedys mówił że w parafii Św. Tekli dają za darmo tylko ze o 7 rano. Musiałabyś to sprawdzić
      • Gość: wiem Re: ślub za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 20:52
        Porozmawiaj z proboszczem w Sw.Piotrze- normalny, pełen zrozumienia i życzliwości człowiek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka