Gość: lilka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.12, 11:14 który kościół w Ciechanowie daje śluby za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kain Re: ślub za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 11:28 Ślub za darmo by chciała, a wesele robi na 200 osób zołza jedna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek88 Re: ślub za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.12, 17:09 A co ci do tego na ile osób wesele ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: ślub za darmo IP: *.centertel.pl 28.08.12, 12:44 A co na gorzałe ci zabraknie jak uczciwie zapłacisz za ślub???? Paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ślub za darmo IP: *.cnow.pl 28.08.12, 14:38 dlaczego wszyscy zakładają, że ludzie chcą sobie oszczędzić na kościele a wydać na alkohol na weselu a nikt z was nie pomyśli, że może jakiejś pary nie stać na urządzanie ślubów i wesel? Jak nie weźmiesz ślubu to źle bo ksiądz źle patrzy, że na kocią łapę żyją więc niech udzielają ślubów za darmo ludziom, których na to stać.. Niby 'co łaska' a w kieszeni cały cennik usług.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: ślub za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 15:32 A widziałeś post "Jak zaoszczędzić na weselnej wódce" albo "Gdzie w Ciechanowie dają za darmo wódkę"? Raz w życiu skąpcze, dusigroszu z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fh Re: ślub za darmo IP: *.play-internet.pl 28.08.12, 16:05 w Piotrze kiedyś słyszałam, że dają za darmo, ale w środku tygodnia, poza tym to w dużych miastach jest naprawdę co łaska, czyli 10 zł,50 zł jak kto uważa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek 88 Re: ślub za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.12, 17:13 Uczciwie za ślub dobre :) masz pojęcie o czym piszesz , dostajesz rachunek gdy płacisz za ślub tj . ślub 900 zł , zapowiedzi 120 zł, półslubek 400 zł , kurs przedmałżeński 100 zł ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,, Re: ślub za darmo IP: *.play-internet.pl 28.08.12, 17:58 a co ma piernik do wiatraka.dziewczyna pyta gdzie ślub za darmo a czy robi wesele to jej prywatna sprawa i innym nic do tego.a ten cennik gdzie za całą usługę trzeba zapłacić 2 tyś to chyba lekka przesada i nikt nie pyta czy robisz wesele na 20 czy 200 osób, cennik jest ten sam, nam ksiądz powiedział że jeśli sukienka będzie kosztowała 4 tyś to i ślub tyle może.dodam że sukienka tyle nie wyniosła a wesela nie robiliśmy.więc chyba nie o to w tym wszystkim chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SE Re: ślub za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 18:53 Kościół Chrystusowy w RP na Sienkiewicza. Jak we wszystkich kościołach protestanckich tam zaprewne również śluby sa za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: ślub za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 20:09 To nie kościół tylko zbór i ślub dla katolika jeśli nie uzyska zezwolenia proboszcza jest nie ważny :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: ślub za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 20:21 Na pewno ślub za darmo można dostać w częstochowie, w Ciechanowie- nie słyszałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtf Re: ślub za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.09.12, 21:19 z tego co wiem trzeba zaplacic polslubek w swojej parafii i za ślub w parafi w ktorej bedziemy go brac:D do tego dochodza koszta za kurs .:D haha czyli cie nie ominie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Na Sienkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 20:27 na Sienkiewicza udzielą Ci ślubu, chrztu za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phi-lozof Re: Na Sienkiewicza IP: *.tktelekom.pl 29.08.12, 20:42 > na Sienkiewicza udzielą Ci ślubu, chrztu za darmo pierwszą działkę też za darmo dzieciakom dają ... a potem ... bagno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Na Sienkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 20:54 Posłuchaj nie obrażaj ludzi których nie znasz. Może sam działki rozdajesz i przestań bredzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-kler Re: Na Sienkiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.12, 10:07 przykład z życia wzięty jak to biznesmen w czarnej suknie nie chciał za darmo pochować biednego ale prawego człowieka ... a Ty pytasz gdzie ci złodzieje dadzą ślub za darmo . W Ciechanowie i okolicach nie masz szans , jak napisał poprzednik - Częstochowa to i owszem . A jak powiedzą co łaska to niemniej niż 1000 zł + beczący organista i kościelny z wielką ochotą na wódkę weselną :) ale swoją drogą dobre - ślub za darmo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: ślub za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.12, 10:06 ślub kościelny za darmo w Ciechanowie? skomentuje to tak- hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: ślub za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.12, 13:57 przepraszam ale ja tylko zapytałam gdzie..nie potrzebne mi wyzwiska i obrażanie..nie stać nas na wesela na 200 osób,suknie itp..jesteśmy po cywilnym bo na taki było nas stać..chcemy wziąć kościelny..tylko pytam więc nie wiem po co taka awantura..słyszałam że w tym nowym kościele ktoś dostał chrzciny za darmo więc myślałam że może ktoś się orientuje czy ślub też..dziękuję za odpowiedzi..oby was też ktoś kiedyś tak poniżył..banda baranów(nie do wszystkich oczywiście). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,,, Re: ślub za darmo IP: *.play-internet.pl 30.08.12, 14:45 co się przejmujesz przecież większość też by chciała brać ślub za darmo tylko nie przyznają się do tego.olej ich. a może weźmiecie pod uwagę Częstochowę, tam jest co łaska dacie 50 zł też będzie dobrze.tylko niestety trzeba dojechać.jeśli ta opcja nie wchodzi w grę pogadaj z ks. Graczykiem ze św. Piotra na Kargoszynie może się zgodzi tylko będzie to w tygodniu bo na sobotę to nie liczcie.powodzenia i wszystkiego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ślub za darmo IP: *.kutno.mm.pl 05.09.12, 18:34 Wszystkiego dobrego. Powodzenia i Bożego Błogosławieństwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamma Re: ślub za darmo IP: *.dsl.no.powertech.net 31.08.12, 17:56 w Kosciele Farnym na 7 rano jest bez oplat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: ślub za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.12, 18:55 Bardzo mądre rozwiązanie. Kto naprawdę nie ma pieniędzy skorzysta z okazji a kto ma tylko chytry przemyśli i da pieniądze na swoją wspólnotę parafialną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yolly Re: ślub za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.12, 19:04 ten co go nie pobudowali jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
sanczez14 Re: ślub za darmo 06.09.12, 07:53 W Kościele ŚW Piotra tam u Graczyka idz sie dowiedz bo reszta to wątpię .Ja miałem ślub w sobotę rano a chrzest syna w niedzielę za darmo bo mnie nie stać jest aby zapłacić księdzu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: ślub za darmo IP: *.play-internet.pl 07.09.12, 19:16 Mi ktoś kiedys mówił że w parafii Św. Tekli dają za darmo tylko ze o 7 rano. Musiałabyś to sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: ślub za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 20:52 Porozmawiaj z proboszczem w Sw.Piotrze- normalny, pełen zrozumienia i życzliwości człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś