Dodaj do ulubionych

szkoła językowa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.12, 19:26
Witam serdecznie! Chciałabym zapisać swoje dziecko (4 klasa) na dodatkowe lekcje z języka angielskiego. Którą szkołę w Ciechanowie mogą mi polecić forumowicze? Dodam , że nie jestem z Ciechanowa i interesują mnie zajęcia wczesnym popołudniem: 14 - 16. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Mama Re: szkoła językowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.12, 20:20
      Witam;) ja polecam Manhattan Academy na śląskiej niewiem 3 , albo 4 . To nowa otwarta szkoła, a zajęcia się jeszcze nie rozpoczęły. Owtorzył ją p. Peter, który wcześniej pracował w avo, byłam bardzo zadoowolona, jak oewnie większość matek, więc sporo, uczniów z avo właśnie zabrał pan Peter. Ja naprawde bardzo polecam ;)
    • Gość: mama Re: szkoła językowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.12, 12:56
      również polecam tą szkolę-uczniowie uwielbiają tego nauczyciela i o ile wiem to jedyny native speaker w Ciechanowie - a to duży plus
      • Gość: mmkk Re: szkoła językowa IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.12, 15:25
        Hmmm.... polecam wizytę u psychiatry. Pisanie do siebie i o sobie to nie są zbyt dobre objawy...
    • Gość: uczennica Re: szkoła językowa IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.12, 18:29
      Witam.również polecam-najniższe ceny w mieście-warto sprawdzić..A nauczyciel sprawdzony od kilku lat- native speaker za takie ceny za lekcje - nie znajdziesz nigdzie...a co do wpisu na górze- czyżby konkurencja??o ile wiem ten Pan nie umie pisac po polsku więc.....
      • Gość: Ania Re: szkoła językowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.12, 23:13
        tylko niech Pani nie zapisuje swojego dziceka do britisha. Szkoła, że pożal się boże. Broń boże nie jestem z żadnej konkurencjii, ale płacąc 1500 zł z góry we wrześniu, mam pprawo wymagać , aby moje dzickozostało czegoś nauczone. A tutaj zaskoczenie- bo naprawde nie nauczyło się niczego nowego . TAkże odradzam. '
        Z góry płaci się dlatego, bo zajęcia nie dają nic, a wiadomo, że już sie zapłaciło i zysk mają i tak i tak. Moje dwie koleżanki, które zapisały swoje córki w tym samym czasie co ja również uważają te pieniądze za wyrzucone w błoto.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka