Dodaj do ulubionych

premier z Pisu

IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.12, 20:56
www.tvn24.pl/co-glinski-zrobil-kaczynskiemu-ze-ten-go-tak-osmieszyl,280315,s.html
Obserwuj wątek
    • Gość: .................. Re: premier z Pisu IP: *.183.253.24.dsl.dynamic.t-mobile.pl 03.10.12, 10:25
      powinieneś chyba użyć cudzysłowu i napisać "premier" - albo, żeby być precyzyjnym - kandydat na kandydata na premiera
      śmieszne to i szkoda mi profesora, bo chyba nie do końca dostrzega w co dał się wmanewrować - a może dostrzega ? może ma taki dil z prezesem, że teraz połyka te piguły śmieszności, żeby prezes mógł nam wciskać kolejny kit, że niby nie chce i nie musi wcale być premierem jak wygra wybory
      ... a po wszystkim pan profesor uda się na emeryturkę w europarlamencie
      to w sumie całkiem logiczne
      • Gość: CASTRO Re: premier z Pisu IP: *.68.64.130.kutno64.tnp.pl 03.10.12, 11:33
        No nareszcie. Platfusy wyrzadziły w kraju i podobnie w Ciechanowie. Trzeba zmiany w kraju potrzeba takze u nas w Ciechanowie. Inaczej długi Gerka to był pikuś.
      • Gość: gość Re: premier z Pisu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 12:48
        Ot proszę. Pojawiło się juz dwóch w Ciechanowie mądrzejszych od profesora, który w środowisku naukowym ma autorytet (nie na salonie, nie) i albo go krytykują, albo widzą zagrożenia jakiego ten prosfesor nie widzi. Brawo!! Miasto z Was dumne.
        Ciekaw jest skąd tu pojawiają się tacy mądrzy ludzie?
        • Gość: .................. Re: premier z Pisu IP: *.183.253.24.dsl.dynamic.t-mobile.pl 03.10.12, 13:53
          człowieku - na prawdę nie rozumiesz ?
          ja nic do profesora nie mam, ani go znam, ani on mnie ziębi ani grzeje i nie mam zamiaru go krytykować bo nie ma czego/kogo i za co krytykować - jak pisze pani w znienawidzonej wyborczej ... mniej więcej tak ...
          ... w nibylandii Kaczyńskiego, nibypremier z nibyrządem będzie nibyrządzić i będzie podejmował nibydecyzje, prowadząc przy okazji nibykonsultacje partyjne ...
          a po co to ? a po to, żeby twój idol pan Jarosław Kaczyński mógł nam wciskać kolejny kit - pewnie będą tacy co się nabiorą - im współczuję - ja się nabrać nie dam, więc ta pseudo kandydatura mnie ani ziębi ani grzeje

idąc tym tropem to każda partia se może ogłosić kandydata na premiera - i co z tego ?
          przewaga Pis nad Palikotem dajmy na to polega wyłącznie na tym, że Pis ma wystarczającą ilość posłów żeby zgłosić konstruktywne wotum nieufności w sejmie - ale zgłosić nie znaczy przeforsować, bo na Pis to nie ma najmniejszych szans - wie to i pan profesor i pan Kaczyński i każdy rozsądny człowiek

chcesz zmian, chcesz żeby pis rządził - nie w mordę twój Pis w końcu wygra wybory !
          na razie tego nie umiał zrobić już 6 razy z rzędu - kulawy ten Pis i prezes, no bo skoro jest tak źle, to przecież powinni wygrywać wybory od tak, od niechcenia - ne ?
          • Gość: gość Re: premier z Pisu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 14:42
            a po co to ? a po to, żeby twój idol pan Jarosław Kaczyński mógł nam wciskać ko
            > lejny kit
            Jaki mój idol?!!! Lecz się człowieku z tego chorego opamiętania ludzi widzących wszędzie wyznawców Kaczyńskiego i PIS-u jeśli tylko ktoś ma inne od Was zdanie.
            • Gość: obudzony Re: premier z Pisu IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.12, 15:57
              wielokropek rozsądnie pisze i jest w tym logika.
              co do nicku to też powinien być "obudzony"
              pozdrawiam i się prześpię.
              • Gość: txt Re: premier z Pisu IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.12, 16:28
                Odniosłem wrażenie przed kilku dniami po wywiadzie w Telewizji Trwam że prof. Gliński to b. mądry gość.
                • Gość: gość Re: premier z Pisu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 18:59
                  Po pierwsze: żeby ocenić mądrość kogoś, trzeba mieć samemu pewną wiedzę o temacie w którym się ten ktoś wypowiada.
                  Po drugie: chyba ma znaczące osiagnięcia naukowe skoro był odznaczony przez Prezydenta................ no niestety panowie mądrzyccy - B.Komorowskiego.
                  I na koniec. Media niemieckie, m.in. FAZ z szacunkiem odnoszą się do ruchu Kaczyńskiego z prof.Glińskim. Pawlak też widzi w Nim partnera do rozmów. No ale rozumiem. Cóż Oni wiedzą o materii w której się poruszają w przeciwieństwie do niektórych tu dających swój głos?.
                  • Gość: dede Re: premier z Pisu IP: *.205.109.194.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.10.12, 19:24
                    Nooo. Nie wiem, czy wiesz, ale odznaczenie przez Komoruskiego jest dowodem, że Gliński jest odpowiedzialny za Smoleńsk. Prosta prawidłowość. Kto jej nie rozumie, ten rusek.
                    • Gość: gość Re: premier z Pisu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 19:29
                      A nie lepiej pospacerować? Ładny wieczór. Na głupoty nigdy nie za póżno.
                      • Gość: stasiek Re: premier z Pisu IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.12, 20:47
                        Marzę o tym, aby został premierem. Polska jak powietrza potrzebuje ludzi kompetentnych. Pisarze do piór, rolnicy do roli, murarze do muru a trampkarze do szatni.
                        • Gość: obudzony Re: premier z Pisu IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.12, 21:17
                          W Polsce powietrza dostatek jest,ludzi kompetentnych też nie mało a marzenia od mrzonek różnią się zasadniczo :-)

• Gość: . Re: premier z Pisu IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.12, 21:28
                            wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12604672,Cimoszewicz__Glinski__Zglaszanie_kandydatow__rok_po.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka