Dodaj do ulubionych

Następne wiatraki za kościołem na Aleksie

IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.12, 21:19
Tym razem staną bliżej mieszkańców i w większej liczbie.
Niedługo tylko "donkiszota" trzeba będzie jakiegoś poszukać.
O szkodliwości infradźwięków dla ludzi, zwierząt oraz matek w ciąży nikt nie pisze.
Na dodatek zakłócenia przez wytwarzane przez generatory pole magnetyczne bardzo ładnie działa jako bloker sygnału gsm, zabija wifi.
Życzę szczęścia szczęśliwym sąsiadom tych wynalazków.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sancho Pansa Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.12, 22:05
      Oby tylko przed zimą zdążyli postawić. Co tam Wi-Fi i czarne mleko od krów. Ma zabraknąć ponoć prądu w Polsce zimą. Zamiast z nimi walczyć, będziesz na nie dmuchał aby się kręciły.
      • Gość: gość Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: 79.162.88.* 20.10.12, 22:12
        donosiciel nie strasz bo się zesrasz.....ludzie gdzie wy jesteście? w ciemnej dupie, coś chcą dobrego zrobić to wy oczywiście szukacie minusów. Zawsze i wszędzie coś co jest dobe ma także coś na minus. Może lepiej niech wam postawią elektrownie atomową.....
        • Gość: szkapa Don Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.play-internet.pl 20.10.12, 22:19
          Zamiast się cieszyć,że będziecie mieli prąd bez względu na ograniczenia, to Wy narzekacie,
          przynajmniej będziecie mogli ''pyszczyć'' na forach,bo będziecie mieli gdzie sprzęt podłączyć.....
          w świeczkę kompa nie wetkniecie WSZAK!!!!!!
          • Gość: Emil Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: 213.199.253.* 20.10.12, 22:26
            OOOOOOOOOOO KURWA..................... a ja kupiłem tam działkę!!!! Ale się wjebałem..... gnuj po same uszy. Tydzień temu podpisałem akt notarialny
            • Gość: Kicha Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.play-internet.pl 20.10.12, 22:30
              Nie martw się,sprzedaż za większą kasę pod farmę wiatraków,lub sam możesz założyć.
    • Gość: kielce Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 21.10.12, 06:52
      Pytał na ostatniej sesji jeden radny prezydenta o wiatraki ale on odpowiadał że nic nie wie żeby miały powstawać. taka władza.
      • Gość: dede Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.204.30.81.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.10.12, 07:23
        ...bo nie powstają na terenie miasta? A co powiatowy koalicjant pis robi za miedzą, to zapytaj w urzędzie gminy Opinogóra!
    • Gość: wiatrowy Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.cnow.pl 21.10.12, 09:28
      a to nie promieniuje :
      pl.wikipedia.org/wiki/Wp%C5%82yw_promieniowania_telefon%C3%B3w_kom%C3%B3rkowych_na_zdrowie
      to nie szkodzi :
      www.portal.wci.pl/wiadomosci/polska/po-co-nam-energia-atomowa/
      Nie szkodzi jak co po niektórzy palą śmieci w piecach, wywalają całe wory do lasów, nie szkodzi syf z samochodów, z wyciętych katalizatorów, nieszczelnych tłumików, nie szkodzą różne dźwięki osobom mieszkającym 20m od dróg, głośna muzyka na dyskotekach... Samo zdrowie !

wiatrowa.eu.interia.pl/
      • Gość: Zminda Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.12, 09:39
        Więc ruda POkrako sam dotarłeś do sedna - umiejscowienie.
        • Gość: retoryk Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.play-internet.pl 21.10.12, 13:11
          To kto w końcu walczy z wiatrakami????????????????????
        • Gość: gosc Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 15:16
          Przestan juz PiSiakowac i idz ze swoim psem nasrac na trawnik.
          • Gość: __WO Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.12, 20:04
            POkraki pewnie niezlła kase loja na tych wiatrakach
            • Gość: dede Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.180.240.244.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.10.12, 20:38
              Pisiory wybierają wójtów okolicznych gmin i dziwią się, że na terenach tychże gmin wybrani przez pisiorów wójtowie i radni budują wiatraki i trzepią na tym pisiorską kasę. Nie bardzo wiedzą, co w tej sytuacji zełgać, więc jak zwykle zwalają na Tuska. Bo wiadomo, ze Tusk jest winny wszystkiego, a najbardziej tego, że Jarosław Niewielki jest niewielki.
              • Gość: PółTusk Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.12, 23:09
                A co ty tak bronisz tego czy tamtego ?
                Przecież to nie to chodzi.
                • Gość: gość Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.12, 17:26
                  Wiatraki temat tabu skoro w TVN24 nie ma nic o ich dobroczynnym działaniu.
                  Może ktoś poda linki do tematów z wiatrakami? W końcu te smigła jakos tak niemrawo kręcą się albo wcale nie krecą się.
                  Jak będzie kryzys to energii nikt z wiatraka nie odbierze.
              • Gość: ... Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.play-internet.pl 22.10.12, 11:10
                chyba coś ci sie kolego pomieszało w tej małej główce.wójt Opinogóry jeśli by było to prawdą że wiatraki stawiaja za kościołem św. Franciszka nie jet z pisu i nie był wybierany prze pisiorów o których piszesz on jest z psl-u i został wybrany przez pijoczków (w większości), wójt Regimina też nie jest z pisu wójt gminy Ciechanów też.jak chcesz zabłysnąć to dowiedz się najpierw co i jak a później pisz
                • Gość: Mariusz Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.centertel.pl 22.10.12, 16:50
                  Widzisz dede twoja wiedza jest malutka a w zasadzie jej nie ma... także czytaj, czytaj i czytaj i nie zabieraj głosu w poważnych tematach.

Tak w temacie- co zwykli ludzie mają z tych wiatraków???? będzie tańsza enegia? bo jeśli nie to nie rozumiem stawiania tego dziadostwa - szpecącego i szkodzącego.
                  • Gość: jadzia Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.play-internet.pl 22.10.12, 17:01
                    Widzisz Mariusz.....jeszcze musisz się duuuuuuużo uczyć i czytać.
                    Odbiorników energii w każdym gospodarstwie domowym przybywa co roku,a elektrowni niestety nie budujemy a na jądrową nie mamy szans chociażby z tych samych względów co wiatraki.......
                    zaściankowość twardogłowych i bezmózgowych obywateli Twojego pokroju.
                    • Gość: dede Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.181.93.5.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.10.12, 18:45
                      To oczywiste, że wójty nie są z pis. Ale oczywiste jest też dla kogoś, kto czyta także coś innego niż Nasz Dziennik i Gazetę Polską, że w tzw. terenie, czyli w Polsce powiatowej działa koalicja pod tytułem "bij mądrali z Peło". (PIS plus PSL plus czasem SLD) Kwintesencją tej koalicji jest UKŁAD w powiecie ciechanowskim. Robert Kołakowski szczyci się powiatową koalicją z arbuzami z peeselu, czyli faktycznie patronuje politycznie budowie wiatraków na terenie gminy Opinogóra. Teraz trzeba znaleźć kozła ofiarnego, czyli platfusów, a że w Ciechanowie wiatraków się nie buduje, to szczegół. W Tuska i Wardzińskiego zawsze można przywalić, chłopki nie wiedzą na kogo głosowały i gdzie się kończy jurysdykcja prezydenta, a zaczyna wójta. Poniał, czy musisz wysłuchać tego w Radio Maryja, żebyś zrozumiał?
                      • Gość: nostradamus Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.12, 20:09
                        Ludzie, jak czytam te wasze wypociny to az zal dupe sciska!!! Wy myslicie ze bedziecie mieli jakas korzysc z tego ze napie... wam w sasiedztwie kupe wiatraków??? Korzysc to beda mieli ludzie którzy dzierzawia ziemie pod wiatraki(marna ale jednak korzysc) i ludzie którzy beda pózniej ta energie sprzedawac a nie wy zwykli mieszkancy!!! Wy i tak bedziecie płacic za prad i to coraz drozej. Nie zdajecie sobie sprawy jakie skutki uboczne niosa za soba wiatraki i dlatego tak sie madrzycie. Wiatraki ok. ale w odpowiednich odległosciach od zabudowan czyli nie mniej niz 2 km. Kazda blizsza odległosc wpływa bardzo negatywnie.
                        • Gość: kolo Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.centertel.pl 22.10.12, 20:54
                          Czyli ch... w dupę i kawałek szkła tym co wydają POzwolenia na budowe tego dziadostwa.

Jadzia czytaj a nie powtarzaj po swoich nieudolnych idoalch.
                          • Gość: jadzia Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.play-internet.pl 22.10.12, 21:03
                            Fuj.........masz okropne kompleksy i zazdrość Ci się uszami wylewa.Wy tam na prowincji to
                            chcielibyście mieć wszystko za darmo lub co najmniej aby wszyscy mieli '' po równo''...........
                            dalej sobie dośpiewaj!
                            • Gość: PółTusk Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.12, 22:09
                              A czego tu zazdrościć ?
                              Zapytaj się paniusiu o różnicy ceny ziemi i domów przy tym dziadostwie i bez tego :-)
                              Potem się produkuj. Masa ludzi przez głupie i niepotrzebne decyzje lokalnej administracji straciło lub straci miliony. Więc nie pier.......
                              • Gość: Mariusz Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.centertel.pl 22.10.12, 22:17
                                Jadzia a czego ja mogę i komu zazdrościć? Mieszkam w centrum miasta a więc te wiatraki mnie tyle grzeją co i ziembią- teoretycznie ale jeśli ja jako przeciętny Kowalski nic z tego dobrego nie mam a ktoś może mieć jakieś zło to po co coś takiego robić? Nie zamykać kopalni, fabryk, elektrowni.....wszyscy na tym zyskamy. Do tej pory krzyczano, że te wiatraki to samo dobro a się okazuje, że dobrego to z nich nic nie ma- zwierzęta cierpią, ludzie podobnie.....

Także dziewczyno nie wypisuj bredni że ktoś coś komuś zazdrości.
                                • Gość: PółTusk Badania IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.12, 23:24
                                  O ile się nie mylę wiatraki stawia się tam gdzie przez określony procent roku wieje wiatr o określonej sile.
                                  Tak jak chora jadziu nie stawia się elektrowni słonecznych w deszczowych i pochmurnych rejonach.
                                  Stawianie wiatraków w ciechu jest chore. Poczytaj sobie paniusiu o opłacalności.
                                  Zwyczajnie ktoś chciał zajebać pieniądze z UE na te cele i wystawił pajacewo koło tej wsi.
                                  • Gość: gość Re: Badania IP: *.centertel.pl 23.10.12, 05:30
                                    Dokładnie tak to widzę- sposób na wyrwanmie kasy z ue tylko myśli się co tu i teraz nie ważne co później.
                                  • Gość: dede Re: Badania IP: *.146.1.127.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.10.12, 07:13
                                    "Stawianie wiatraków w ciechu jest chore".

Komuś baraaardzo zależy, żeby stworzyć wrażenie, że to złe platfusy z Ciechanowa stawiają te wiatraki. Prawda jest zgoła odmienna i niewygodna dla pisiorów, peeselowskich arbuzów i eselde, bo w Ciechu, gdzie rządzą "to wstrętne peło" nie stawia się ŻADNEGO wiatraka, wszędzie indziej - dziesiątki.
                                    • Gość: ja Re: Badania IP: *.play-internet.pl 23.10.12, 10:01
                                      kolego ależ ty negatywnie jesteś nastawiony na pis, już ta nienawiść ci mózg odebrała.wójt Opinogory i Ciechanowa (gminy) to rządzą sobie sami i mają w d..e co koalicja w powiecie sobie myśli.jak nie znasz tych ludzi to sie nie wypowiadaj. ten pan z O słucha samego siebie i swojej pomocnicy i patrzy tylko na korzyści które są dla niego istotne nie dla ludzi itd.
                                      Nasz prezydent jest tak łaskawy dla mieszkańców że normalnie to mu tylko Nobla dać. Weź przestan bo jesteś stronniczy i nie widzisz co nasz Waldek wszechmogący robi. Ale to za długo by o tym opowiadać każdy kto ma trochę oleju w głowie to widzi (tak samo jak nasz Donek -aby się teraz utzrymać przy władzy tworzy i tworzy i zamydla ludziom oczy aby tylko elektorat był, nie ważne że krzywdzi przy tym miliony ludzi) ale zaraz znajdą się krzykacze którzy to napiszą jaki to nasz prezydent jest wspaniały ui jak mamy dużo miejsc pracy i łatwo ją zdobyć
                                      • Gość: obserwator Re: Badania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.12, 10:49
                                        Jeżeli uważasz, że ktoś jest tu nienawistny wobec pis, to chyba jesteś ślepy. Wątek dotyczy wiatraków budowanych poza granicami miasta, a ktoś tu ciągle pisze o "POzwoleniach" na budowę, kłamie, że się buduje na terenie miasta Ciechanów, pomawia zatem władze miasta. I to nie jest nienawiść?
                                        • Gość: ja Re: Badania IP: *.play-internet.pl 23.10.12, 11:33
                                          to chyba ty jesteś ślepy albo nie czytałeś tego wątku w całości.dede cały czas wmawia że stawianie wiatraków to wina pis a po jest cacy.następny fanatyk peło.mi jest wsio jedno czy to pis czy peło czy sld czy psl i tak każdy to zlodziej który przy korycie patrzy tylko aby się nażłopać ale akurat w tym przypadku to dede oczernając cały czas pis jest nieprawdziwy bo w tych miejscach o których piszecie to pis nie ma za wiele do gadania.wójt W i K robia i tak co im sie podoba i tyle w temacie.jak jestes taki obserwator to badz bezzstronny,
                                          • Gość: PółTusk Re: Badania IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.12, 11:43
                                            Tu nie chodzi ani o Kaczora ani o Rudego Pinokia.
                                            Jak ktoś jest zaślepiony to czyta co chce.
                                            Ja pisiorów mam w takiej samej d..... jak rudych i POkracznych
                                          • Gość: obserwator Re: Badania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.12, 12:15
                                            Wyobraź sobie, że przeczytałem ten i inne w tym temacie. I wszędzie wpisy tego typu (wybrane tylko z tego wątku!):

"Re: Następne wiatraki za kościołem na AleksieIP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl
                                            Gość: kielce 21.10.12, 06:52 Odpowiedz
                                            Pytał na ostatniej sesji jeden radny prezydenta o wiatraki ale on odpowiadał że nic nie wie żeby miały powstawać. taka władza.

Gość: Zminda 21.10.12, 09:39 Odpowiedz
                                            Więc ruda POkrako sam dotarłeś do sedna - umiejscowienie.

Re: Następne wiatraki za kościołem na AleksieIP: *.dynamic.chello.pl
                                            Gość: __WO 21.10.12, 20:04 Odpowiedz
                                            POkraki pewnie niezlła kase loja na tych wiatrakach

Gość: kolo 22.10.12, 20:54 Odpowiedz
                                            Czyli ch... w dupę i kawałek szkła tym co wydają POzwolenia na budowe tego dziadostwa.

Gość: PółTusk 22.10.12, 23:24 Odpowiedz
                                            Stawianie wiatraków w ciechu jest chore".

Sugestia jest jasna - ktoś bardzo się stara, żeby stworzyć wrażenie, że to platforma odpowiada za wiatraki pod Ciechanowem. Tymczasem prawda jest odwrotna - tam gdzie rządzi platforma (Ciechanów) wiatraków się nie buduje, za to w okolicznych gminach, gdzie nawet jednego radnego z platformy nie ma - i owszem. Dede tylko na to wskazuje, oczywiście przejaskrawiając całą sytuację.

Ja wiem, że dla nieskomplikowanych intelektualnie oponentów platformy coś się tu nie zgadza. Platforma to ta zła, więc jak to - w Ciechanowie nie budują?! Trzeba zatem zakłamać sprawę, może trochę błota przylgnie, zgodnie z goebbelsowską wizją propagandy: "kłamstwo powtarzane często staje się prawdą".
                                            • Gość: PółTusk Nie palacz IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.12, 12:39
                                              Rudy i ekipa oczywiście nigdzie i nigdy nie są za nic odpowiedzialni.
                                              Nie pie...rządzą krajem od 5 lat poza reklamami i nowakiem ze słonecznego patrolu nie pokazują nic.
                                              Więc rudy nie płacz, kup sobie chechłacz.
                                              • Gość: PółTusk Jak ktoś napisze że jestem z PIS-u IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.12, 12:41
                                                Poza tym POkraki mają manię prześladowczą wszędzie widza kaczki i pisiory.
                                                Niech więc wiejdzie do twojej łepetyny że pis mi lata koło ...
                                                A Rudy Pinokio kłamie już 5 lat i wystarczy.
                                            • Gość: ja Re: Badania IP: *.play-internet.pl 23.10.12, 14:35
                                              w ciechu nie postawią po przede wszystkim gdzie???na Warszawskiej czy koło Zamku?? śmieszny jesteś.przede wszystkim żeby postawić coś takiego musi być do tego trochę ziemi -chodzi tu o rozpiętość skrzydeł. co się tyczy wójtów okolicznych gmin to tak samo jak nie są z peło to nie są z pisu. również mnie to ziębi kto coi jak ale jeśli już coś piszemy to piszmy prawdę.
                                              ty mówisz że za rządów peło jest tak cudownie tylko powiedz mi czemu w ciechu buduje się deptaki, z czego i tak nie ma pieniędzy(przejdź się Warszawską i zobacz ile lokali stoi pustych a w co 2 jest chińszczyzna i banki) a nie troszczy się o to by stworzyć miejsca pracy. zobacz jakie jest bezrobocie, polityka prorodzinna w Polsce-teraz rudy wprowadza dłuższe urlopy macierzyńskie a obcina becikowe i etaty.Może to wina pisu (chociaż oni również są diabła warci ) ale wkurza mnie to że cały czas ktoś pisze że to pis i kaczor jest czemuś winny.a kto nami rządzi kaczor czy rudy???
                                  • Gość: jadzia Re: Badania IP: *.play-internet.pl 23.10.12, 20:53
                                    Bardzo się mylisz.....te cholerne wiatraki nie zawsze muszą się kręcić.....jak wieje to kumulują
                                    energię....a jak nie wieje to oddają energię.......TO NIE SĄ WIATRACZKI KUPIONE NA ODPUŚCIE
                                    W CIECHANÓWKU.........kapujesz......za nim coś napiszesz to poczytaj!
    • Gość: relaks Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.12, 12:49
      Gość portalu: donosiciel napisał(a):

> Tym razem staną bliżej mieszkańców i w większej liczbie.
      > Niedługo tylko "donkiszota" trzeba będzie jakiegoś poszukać.
      > O szkodliwości infradźwięków dla ludzi, zwierząt oraz matek w ciąży nikt nie pi
      > sze.
      > Na dodatek zakłócenia przez wytwarzane przez generatory pole magnetyczne bardzo
      > ładnie działa jako bloker sygnału gsm, zabija wifi.
      > Życzę szczęścia szczęśliwym sąsiadom tych wynalazków.

jak zwykle gromady dyletantów zaczynają swoje wywody, ciekawe ile z podejmujących protest wie, co to są infradźwięki, jakie oddziaływanie mają wiatraki na człowieka...

www.oddzialywaniawiatrakow.pl/oddziaływaniawiatraków,menu,72,79.html
      • Gość: PółTusk Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.12, 12:58
        Sam jesteś dyletantem. Byłeś kiedyś w domu który jest obok tego czegoś ? Ja tak i wiem. Poza tym fachowcu z rudej polski w Ciechanowie nie ma warunków - odpowiedniej siły wiatru.
        te inwestycje to zwykły szwindel i skok na kasę z UE nic więcej.
        Sam sieroto będziesz kręcił te wiatraki ?
        • Gość: qqryk Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.12, 13:16
          Jakiś ty głupi... To że wiatr nie wieje to też wina Tuska? Bo jak wieje, to na pewno!
          • Gość: PółTusk Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.12, 13:32
            Niemoto gdy stawia się taką inwestycję poprzedza to ekspertyza która podaje przez jaki okres roku średnio wieją takie i takie wiatry.
            Nikt nie stawia takich farm w miejscu takim jak Ciechanów i okolice, to śmierdzi na 1000km.
            • Gość: śledczy Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: 213.199.253.* 23.10.12, 15:36
              No to śmierdzi. Dlaczego nie zgłaszasz zatem inwestycji do prokuratury? Dlaczego nie ciągasz po sądach wójtów, którzy się na to godzą? Dlaczego tylk bijesz pianę na forum, co niczemu nie służyy, poza leczeniem twojej antypełowskiej frustracji?
              Ty nie jesteś głupi. Ty jesteś chory.
            • Gość: jadzia Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.play-internet.pl 23.10.12, 21:01
              Zatkaj nos PółGłówku.........jesteś chory z nienawiści.......pora na leczenie!!!!!!
        • Gość: jadzia Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.play-internet.pl 23.10.12, 21:04
          A po co jesteśmy w unii,żeby skakać na ich kasę.........i wyszło szydło z worka.....a wiać codziennie nie musi NIEMOTO!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: jadzia Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.play-internet.pl 23.10.12, 21:13
        Jaka jest różnica między dźwiękiem,,,np. bębna a ULTRADŻWIĘKIEM wiatraka obecnie uczą
        w 5 klasie szkoły podstawowej......ale PółTusk skończył edukację na 3 klasie SZKOŁY PODSTAWOWEJ........o geografii nie wspomnę,bo tam uczą o wiatrach, ale w wyższych klasach!
        • Gość: jadzia Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.play-internet.pl 23.10.12, 21:23
          Wiatraki są alternatywą pozyskiwania energii........ja je stawiam i obstawię nimi nie tylko
          Ciechanów........za jakoś czas podziękujecie jadzi z unii.....już nie wspomnę o tym ile osób
          zatrudnię do tego projektu......ale nie PółTuska.......Mariusza może!!
          • Gość: PółTusk Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.12, 23:00
            Kogoś musisz zatrudnić do ich kręcenia :-)
            Chyba że sam jesteś - przekręt ehehe
            • Gość: jadzia Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.play-internet.pl 24.10.12, 21:20
              Nic nie muszę kręcić.......leżę na jachcie i pływam po Karaibach.....jest bosko!!!!Jak wrócę to pogadamy.......ale nie o polityce...PółCzłowieku!!!
              • Gość: PółTusk Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.12, 22:49
                Jadzia jestes okropnie nudna dlatego Ci nie odpisywałem.
    • Gość: $$$$$ Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.play-internet.pl 24.10.12, 21:25
      No to jadzia ''utemperowała'' PółGłówka''.......vide PółTuska........Brwaooooooooo!!!
      • Gość: @ Re: IP: *.ip-142-4-212.net 24.10.12, 23:50
        ten psychopata już sam do siebie pisze
        • Gość: PółTusk Bo ktoś prawdę lokalnym bonzom napisał ? IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.12, 11:16
          Cieszę się :-)
    • Gość: katolik Re: Następne wiatraki za kościołem na Aleksie IP: *.cnow.pl 26.10.12, 10:04
      Mieszkałem przy "Wiatraku"500m.w Swarzewie.Vifi działalo,tel.kom.-też.Nie odczuwaliśmy ŻADNYCH skutków tzw infradźwięków,Kanarek śpiewał pies żarł i s.... normalka.Co do "wiania" w Ciechu,na ul.Warszawskiej,17 stycznia,"Aleksandrówka-piździ jak w kieleckim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka