IP: *.direct-adsl.nl 08.11.12, 21:44
Witam. Czy jest ktoś może na tym forum chory na nerwice którą leczy?
Obserwuj wątek
    • Gość: rafał Re: Nerwica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.12, 23:28
      Ja kiedyś wylazłem. Może będę mógł pomóc.
      • Gość: asd Re: Nerwica IP: *.direct-adsl.nl 08.11.12, 23:34
        to odezwij sie do mnie na gadu 9033930
      • Gość: na poważnie Re: Nerwica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.12, 23:34
        Nie obraź się,ale mężczyźni ogólnie są znerwicowani.
        Powiedziałabym-obligatoryjnie;)
        • Gość: asd Re: Nerwica IP: *.direct-adsl.nl 08.11.12, 23:38
          generalnie sie nie gniewam nie wiem jak to jest z innymi moze i ze mna bylo ale do czasu kiedy nie utrudnialo mi to zycia mialem na to w*****, a teraz jest inaczej
          • Gość: na poważnie Re: Nerwica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.12, 23:44
            Dam Ci dobrą radę-nie diagnozuj tej choroby na forum,ma ona "tysiąc twarzy".
            Lepiej idź do specjalisty.Pozdrawiam.
    • Gość: rafał Re: Nerwica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.12, 00:32
      Hej. Nie używam gg. Napisz na maila co chciałbyś wiedzieć a jeśli będę umiał Ci odpowiedzieć to się odezwę. Generalnie naprawdę powinieneś udać się do specjalisty. Dostaniesz leki i po kilku tygodniach odczujesz znaczną poprawę a po kilku miesiącach może roku pewnie będziesz Cieszył(a) się życiem na nowo. Moje namiary to fogu78@gazeta.pl. Gonię w kimkę ale jeśli postanowisz się odezwać to odpiszę jutro do południa. Generalnie się specjalnie nie martw. Podam Ci namiary do lekarza. Da się z tego wyjść.
    • Gość: rafał Re: Nerwica IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.12, 13:46
      Nie znalazłem maila więc napiszę dwa zdania jeszcze tutaj. Generalnie polecam Ci dwójkę psychiatrów z Ciechanowa. Są to Beata Kasiak i dr Ferenc. Są to młodzi lekarze. Na pewno przyjmują w szpitalu i chyba w poliklinice. Dr Ferenc na pewno. Prywatnie Kasiak przyjmuje chyba w VitaMed ale nie jestem pewien. Pamiętaj, że najważniejszy jest dobór leków w terapii. Na początku obserwuj swoją reakcję na piguły. Generalnie powinniście z lekarzem znaleźć leki, które nie otępiają, i nie powodują silnych skutków ubocznych. O skutkach śmiało mów podczas wizyt. Dzisiejsze leki są naprawdę dobre i śmiało można funkcjonować zażywając je. Generalnie nie odwlekaj i idź do lekarza i raczej nie licz na to, że sytuacja odmieni się sama bo szanse są niewielkie a mocno sobie szkodzisz. To chyba większość rzeczy które chciałem powiedzieć. Tak jak pisałem wcześniej po kilku tygodniach zauważa się znaczną poprawę a po kilku miesiącach zaczyna się funkcjonować zupełnie dobrze. Szkoda życia, żeby się męczć z tą chorobą kiedy rozwiązanie jest na wyciągnięcie ręki. Powodzonka
      • Gość: asd Re: Nerwica IP: *.direct-adsl.nl 09.11.12, 23:03
        Dzieki za info juz zapisalem sie na wizyte
    • dawcio1708 Re: Nerwica 07.05.13, 10:13
      nie lecze ale mam nerwice lękowo, brałam rozne leki ale dalam sobie z tym wszystkim na spokoj
      • Gość: gość Re: Nerwica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 11:47
        Hej, możesz podać maila, ja też choruję na nerwicę lekową
        • Gość: ada Re: Nerwica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 12:28
          a więc ja też choruję na to paskudztwo!mój pierwszy atak nerwicy był dziwny było mi cały czas słabo,duszno,bałam się nawet wyjść na ulice bo myslałam ze zaraz bedzie mi słabo.Jakiś czas tak się męczyłam aż w końcu minęło .3 lata spokoju i znowu się odezwało znowu duszno,żle i do tego przyspieszony puls i skurcze dodatkowe serca .Chodziłam po różnych lekarzach wszędzie mówili ze wszystko dobrze ,więc się zawzięłam i o tym nie myślę przynajmniej staram się nie myśleć .A więc głowa do góry ,pozytywne myślenie działa cuda:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka