Gość: duży IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.12, 12:18 Czy ktoś orientuje się kiedy w tym roku zaczynają się rekolekcje adwentowe w Piotrze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jadzia Re: rekolekcje adwentowe IP: *.play-internet.pl 02.12.12, 17:15 Idź do kościółka na mszę i poczytaj ogłoszenia parafialne........się dowiesz leniuszku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktoria Re: rekolekcje adwentowe IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.12, 18:20 @jadzia - jesteś głupsza niż ustawa przewiduje, latasz po wszystkich wątkach i w kólko to samo wypisujesz. Baterie w wibratorze padły? Pobaw się swoja pipką, albo jedź do zoo, żeby goryl mógł Cię zaspokoić, a tego forum zniknij raz na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: rekolekcje adwentowe IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.12, 21:19 Nie wiem kiedy są,ale parafia ma swoją stronę internetową i na pewno tam się dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awe Re: rekolekcje adwentowe IP: *.183.219.138.dsl.dynamic.t-mobile.pl 03.12.12, 17:09 jutro chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: rekolekcje adwentowe IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.12, 17:17 dlaczego zniknęła strona www parafii sw, Piotra? rekolekcje na 95 % od niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: rekolekcje adwentowe IP: *.play-internet.pl 03.12.12, 18:12 Do Wiktorii-jestem wolnym człowiekiem w wolnym kraju........... a twój język wywodzi się z rynsztoka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktoria Re: rekolekcje adwentowe IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.12, 19:00 Do Jadzi - a Twój styl wypowiedzi pod każdym jednym wątkiem wywodzi się z braku rozumu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: rekolekcje adwentowe IP: *.cnow.pl 03.12.12, 20:21 Zapraszam do Fatimskiej na rekolekcje, jutro ostatni dzień. Więcej informacji na stronie www Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: rekolekcje adwentowe IP: *.tktelekom.pl 03.12.12, 20:26 Rekolekcje zaczynają się od niedzieli tej co będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: rekolekcje adwentowe IP: *.play-internet.pl 04.12.12, 14:07 znowu "mądre" odpowiedzi na proste pytanie, szczególnie jadźki i jeszcze paru innych osób. nikt nie musi się kajać co niedziele w kościele, a jak ma chęć pójść na rekolekcję to co komu do tego.ja nie wiem kiedy są ale myślę, że najlepszym rozwiązaniem ponieważ strona parafii nie działa zadzwonić do parafii 23 673 85 52 tam dowiesz się na 100 % co i kiedy Odpowiedz Link Zgłoś