Dodaj do ulubionych

Logopeda Ciechanów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.12, 09:24
Witam,
chcę udać się z dzieckiem do logopedy w Ciechanowie, może jakieś mamy mają sprawdzone adresy. Nie ukrywam że najlepiej na NFZ ostatecznie prywatnie. Może wiecie czy potrzebne jest jakieś skierowanie czy wystarczy zadzwonić i się umówić???
Obserwuj wątek
    • Gość: daniel Re: Logopeda Ciechanów IP: *.tktelekom.pl 19.12.12, 10:21
      Witaj. Mogę z czystym sumieniem polecić Ci p. Kasię... 507 486 510... ma świetne podejście do dzieci... rok temu na pewno pracowała w przedszkolu obok sądu...
      • Gość: jjj Re: Logopeda Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.12, 11:45
        Na Wyzwolenia poradnia psychologiczna bez skierowania bez opłat. Zadzwoń i się umów
    • Gość: Jolanta Re: Logopeda Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 22.12.12, 10:14
      Nieważne gdzie byś nie chciała, to potrzebne będzie skierowanie od lekarza.
      Ja osobiście polecam Ci Fundację "Być jak inni" przy ulicy Niechodzkiej. Ceny nie są jakieś wygurowane w porównaniu z innymi, a panie naprawdę angażują się w pracę (no, może poza jedną, ale wyjątek tylko potwierdza regułę).
      Ja chodzę tam z moim synkiem już od niemal roku i widzę postępy. Ale co ważniejsze, Kubuś chce tam chodzić, a to jednak on jest dla mnie najważniejszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka