Gość: mju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.13, 22:14 Gdzie mogę znaleźć dobrego chirurga szczękowego (wycięcie zębów mądrości), oprócz tenderendy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Chirurg szczkowy-który? IP: *.matcom.com.pl 31.01.13, 23:42 Małgorzata Łukasiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwiga Re: Chirurg szczkowy-który? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.13, 00:52 zdecydowanie p.Małgorzata Łukasik.Wielokrotnie przez nas sprawdzona,talent i profesjonalizm,a do tego jest fajna.My korzystaliśmy z Jej usług na fundusz.Każdemu Ją polecamy i wszyscy byli zadowoleni . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Chirurg szczkowy-który? IP: 213.199.253.* 01.02.13, 13:07 A dr Łukasiak robi na fundusz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Chirurg szczkowy-który? IP: *.matcom.com.pl 01.02.13, 13:18 Tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Chirurg szczkowy-który? IP: *.play-internet.pl 01.02.13, 14:11 Ale na pewno nie usuwa chirurgicznie na NFZ . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mju Re: Chirurg szczkowy-który? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.13, 22:26 czy p. Łukasiak przyjmuje prywatnie? Może wiecie jaki jest do niej telefon? Czy jest chirurgiem szczękowym, czy tylko stomatologiem-dentdtą? Czy na fundusz robi tylko jako stomatolog, a już nie robi jako chirurg? Odpowiedz Link Zgłoś
suburbia_1 Re: Chirurg szczkowy-który? 01.02.13, 22:38 Tak się złożyło że miałem skomplikowany układ ósemek w obydwu szczękach, usunięcie operacyjne pod narkozą, chirurgia szczękowa na Lindleya - Wa-wa POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Chirurg szczkowy-który? IP: 213.199.253.* 02.02.13, 09:34 Łukasiak nie jest chirurgiem szczękowym,by może dobrze usuwa ósemki ale zdecydowanie polecam Pana dok Oczkowskiego.Przyjmuje na Małgozrackiej a ogólnie pracuje na Lindleja w WawieMiałam z nim kontakt 2 razy,profesjonalny,,zna sie na tym co robi.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Chirurg szczkowy-który? IP: *.play-internet.pl 02.02.13, 15:08 Jaki jest koszt usunięcia ósemki u dr Oczkowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowana Re: Chirurg szczkowy-który? IP: *.play-internet.pl 02.02.13, 15:24 Także jestem zainteresowana,jaki jest koszt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mju Re: Chirurg szczkowy-który? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.13, 22:24 ja też proszę o koszt usunięcia ósemki-jednej. Odpowiedz Link Zgłoś