Dodaj do ulubionych

Chirurg szczkowy-który?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.13, 22:14
Gdzie mogę znaleźć dobrego chirurga szczękowego (wycięcie zębów mądrości), oprócz tenderendy?
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Chirurg szczkowy-który? IP: *.matcom.com.pl 31.01.13, 23:42
      Małgorzata Łukasiak
      • Gość: jadwiga Re: Chirurg szczkowy-który? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.13, 00:52
        zdecydowanie p.Małgorzata Łukasik.Wielokrotnie przez nas sprawdzona,talent i profesjonalizm,a do tego jest fajna.My korzystaliśmy z Jej usług na fundusz.Każdemu Ją polecamy i wszyscy byli zadowoleni .
        • Gość: Dorota Re: Chirurg szczkowy-który? IP: 213.199.253.* 01.02.13, 13:07
          A dr Łukasiak robi na fundusz????
          • Gość: .... Re: Chirurg szczkowy-który? IP: *.matcom.com.pl 01.02.13, 13:18
            Tak :)
            • Gość: ? Re: Chirurg szczkowy-który? IP: *.play-internet.pl 01.02.13, 14:11
              Ale na pewno nie usuwa chirurgicznie na NFZ .
    • Gość: mju Re: Chirurg szczkowy-który? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.13, 22:26
      czy p. Łukasiak przyjmuje prywatnie? Może wiecie jaki jest do niej telefon? Czy jest chirurgiem szczękowym, czy tylko stomatologiem-dentdtą? Czy na fundusz robi tylko jako stomatolog, a już nie robi jako chirurg?
      • suburbia_1 Re: Chirurg szczkowy-który? 01.02.13, 22:38
        Tak się złożyło że miałem skomplikowany układ ósemek w obydwu szczękach,
        usunięcie operacyjne pod narkozą,
        chirurgia szczękowa na Lindleya - Wa-wa
        POLECAM
        • Gość: .... Re: Chirurg szczkowy-który? IP: 213.199.253.* 02.02.13, 09:34
          Łukasiak nie jest chirurgiem szczękowym,by może dobrze usuwa ósemki ale zdecydowanie polecam Pana dok Oczkowskiego.Przyjmuje na Małgozrackiej a ogólnie pracuje na Lindleja w WawieMiałam z nim kontakt 2 razy,profesjonalny,,zna sie na tym co robi.polecam
          • Gość: :) Re: Chirurg szczkowy-który? IP: *.play-internet.pl 02.02.13, 15:08
            Jaki jest koszt usunięcia ósemki u dr Oczkowskiego?
            • Gość: Zainteresowana Re: Chirurg szczkowy-który? IP: *.play-internet.pl 02.02.13, 15:24
              Także jestem zainteresowana,jaki jest koszt?
    • Gość: mju Re: Chirurg szczkowy-który? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.13, 22:24
      ja też proszę o koszt usunięcia ósemki-jednej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka