Dodaj do ulubionych

Felgi Aluminiowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.13, 19:40
Witam!

Kto w Ciechanowie prostuje, piaskuje oraz maluje proszkowo felgi aluminiowe rozmiar 17". Chodzi mi o konkretny zakład oraz o ceny każdej z usług bądź łącznej renowacji.
Obserwuj wątek
    • Gość: der Re: Felgi Aluminiowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.13, 20:46
      Jeżeli chodzi o prostowanie robi to napewno wulkanizator z Wojska Polskiego w takim podwórku na przeciw''awaryjnych''Widziałem jego robote i naprawde ładnie to wyglądało i cena też była ok.Jeżeli jesteś zainteresowany ''full wypasem''z malowaniem...itd polecam zakład w Raciążu na wlocie do miasta po lewej stronie w piętrówce.Osobiście tam odnawiałęm fele i wyszło rewelka.Wybierasz kolor jaki ma być,zabezpieczenie itd
      • Gość: Darek Re: Felgi Aluminiowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.13, 21:43
        A jaka cena za "full opcję" w tym Raciążu była?? Myślę najwyżej wyprostować na Wojska Polskiego a może pomalować w Metal-Techu... Ale Jak ktoś ma jakiś lepszy pomysł to proszę ;D.
      • Gość: gościu gościu Re: Felgi Aluminiowe IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 25.03.13, 15:08
        Prostowanie felg wymaga użycia specjalistycznego sprzętu, umożliwiającego ich toczenie. Jest to możliwe o ile oś felgi nie została uszkodzona. Także najlepiej udać się do fachowca, który się tym zajmie całkiem profesjonalnie do polecenia jest Auto Perfekt w Ropczycach. pozdrawiam i życzę powodzenia.
    • Gość: Tomek Re: Felgi Aluminiowe IP: *.ip.netia.com.pl 25.03.13, 16:43
      Witam,

ok. rok temu miałem potrzebę wyprostowania rantu (na tyle zgięty, że schodziło powietrze z koła) po wjechaniu w dziurę w jezdni. Byłem u wulkanizatora vis a vis awaryjnych na Wojska Polskiego (mały zakładzik w podwórku), obsługuje taki starszy pan. Może na komunikację z nim można narzekać :) ale na pracę nie. Zrobił felgę i nawet prosił mnie żebym znalazł miejsce zgięcia. Nie było śladu. Polecam w 100%, usługa nie była droga, zapłaciłem 50 zł, razem ze zdjęciem i założeniem opony.

Pozdrawiam
      • Gość: zoska Re: Felgi Aluminiowe IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.14, 20:47
        Chciałem odnowić temat
        Gdzie można wymalować alusy?
        • Gość: driver Re: Felgi Aluminiowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.14, 15:19
          Kiedyś też naprawiałem w Raciążu.Warto odżałować te 30 zł. na paliwo a mieć gwarancję,że fele będą latały jak się należy.Moję jeżdżą do dziś!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka