Dodaj do ulubionych

Gdzie do logopedy

IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 05.02.13, 10:27
Witam,
Po bilansie 4-latka okazało się, że moja pociecha potrzebuje pomocy logopedy. Czy ktoś z Was był w podobnej sytuacji i którą poradnię poleca? W internecie znalazłam info o trzech poradniach: na Niechodzkiej, w Szpitalu i na Czarneckiego.
Pomóźcie
Obserwuj wątek
    • Gość: z Re: Gdzie do logopedy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 18:29
      w szpitalu nie polecam, Pani jest straszna,krzyczy na dzieci i rodziców.Ja teraz z synem chodzę na wyzwolenia do poradni psychologiczno-pedagogicznej już rok. Efekty widać bardzo, chociaż do ideału nam jeszcze daleko;) minus taki,że wizyty max. 2x w miesiącu i wiele zależy od tego ile czasu poświęcisz na ćwiczenia z dzieckiem w domu.

A tak wogóle może ktoś ma namiary na logopedę prywatnie. Tylko zależy mi na sprawdzonych kontaktach do kogoś, kto się zna na rzeczy, bo korzystałam z usług 3 osób i to jakieś nieporozumienie było - może po prostu nie miałam szczęścia. I ile to kosztuje, np. raz w tygodniu

• Gość: mama Re: Gdzie do logopedy IP: 213.199.253.* 05.02.13, 19:20
      w szpitalu chodziłam z synem i jestem bardzo zadowolona z Pani doktor wcale nie krzyczy jest bardzo miła i sympatyczna oraz potrafi wytłumaczyc jak w domu z dzieckiem sie uczyc wymawiac.mojemu synowi bardzo pomogło
    • Gość: marzena Re: Gdzie do logopedy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.13, 13:48
      W szpitalu nie byłam, więc sie nie wypowiadam. Z synem chodzę na Wyzwolenia do Poradni Psychologiczno -Pedagogicznej. Efekty są, chociaż niewielkie. Dużo czasu trzeba dziecku poświęcić w domu, a nie zawsze ono ma ochotę. Życzę wytrwałości.
      • Gość: aniao Re: Gdzie do logopedy IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.02.13, 21:54
        Dziękuję za podpowiedzi. Nastawiam się na dużo ćwiczeń w domu. oby były efekty.
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka