Dodaj do ulubionych

Maz dla mezatki

14.02.13, 01:42
Witam.jestem milym facetem lat 35 szczuply i zadbany.poznam pania ktora tak jak ja jest samotna w zwiazku.
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: Maz dla mezatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 16:05
      jaki przedział wiekowy preferujesz?
    • michal14055 Re: Maz dla mezatki 14.02.13, 16:11
      Wiek nie jest istotny.wazne zebys byla dojrzala emocjonalnie i dyskretna.pozdrawiam
      • Gość: anka Re: Maz dla mezatki IP: *.centertel.pl 14.02.13, 16:31
        Jebaku ty, współczuję twojej żonie, 14 luty - dzień zakochanów a ty pytasz się czy jest chętna aby pomóc ci zdradzić bliską osobę bo jesteś samotny w związku. Zapytaj drugiej strony czy również się tak nie czuje. Gasrdze takimi gachami.
        • michal14055 Re: Maz dla mezatki 14.02.13, 16:38
          Do anki .jezeli dla ciebie 14 luty to jakas szczegolna data to Twoja sprawa.w ciechanowie juz tak jest niestety ze kazdy interesuje sie kims innym.wiec proponuje zajac sie wlasnym ogniskiem domowym
          • Gość: zuza Re: Maz dla mezatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 19:06
            świetne podejście, jestem dojrzała, dyskretną i zadbaną 43 latką,jeśli ci odpowiada to napisz, skontaktuję się z tobą
            • michal14055 Re: Maz dla mezatki 14.02.13, 19:24
              Moja poczta michal.bur@onet.pl podaj tam namiary na siebie.pozdrawiam
              • Gość: anka Re: Maz dla mezatki IP: *.centertel.pl 14.02.13, 19:33
                Może jakiegoś hartcerzyka sobie wychacz, będzie ...inaczej. Zwierze, jesteś zwierze nie człowiek.
                • michal14055 Re: Maz dla mezatki 14.02.13, 19:36
                  ANIU daj sobie spokoj.naprawde nie ruszaja mnie twe komentarze!milego slodkiego zycia a jak cos piszesz to patrz jak.
                  • Gość: mili vanili Re: Maz dla mezatki IP: *.15-3.cable.virginmedia.com 14.02.13, 21:03
                    ciekawa jestem czy michal to ta sama osoba co fajny77
                    • michal14055 Re: Maz dla mezatki mili vanili 14.02.13, 22:27
                      Fajny77 to nie ja.a mili vanili fajnie kiedys gral.pozdrawiam
                    • fajny77 Re: Maz dla mezatki 14.02.13, 23:20
                      mili vanili....
                      jeśli jesteś ciekawa, znajdź mój watek i sama spytaj.... nie mam powodu by kłamać i jeszcze większego by sie ukrywać.... nie zmieniam tez nicków i nie podszywam się... a co do imienia... gdzieś się już przewinęło ;))
                      • Gość: mili vanili Re: Maz dla mezatki IP: *.15-3.cable.virginmedia.com 15.02.13, 20:59
                        podobny sposob wypowiedzi...wiec pomyslalam, ze to ta sama osoba
                • Gość: q Re: Maz dla mezatki IP: *.matcom.com.pl 16.02.13, 18:04
                  A ty zapewne jesteś wzorową żonką która tylko na pozór jest żoną albo łeb boli albo okrutnie
                  zmęczona wiem bo przerabiam to w domu i ani pogadać ani po....ć tyle....
        • Gość: xxx Re: Maz dla mezatki IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.13, 15:28
          JEBAKU!!! :)!!! dobre!
      • Gość: PIETRUSZKA Re: Maz dla mezatki IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.02.13, 18:32
        Mam 85 lat, ale jestem jurna. daj znac i biegnę...:))))
    • Gość: Wiletta Re: Maz dla mezatki IP: *.play-internet.pl 14.02.13, 21:32
      Jeżeli w tym wieku jesteś samotny w ZWIĄZKU to źle świadczy TYLKO o Tobie.......a to ,że szukasz ''guza'' na forum jeszcze bardziej przesądza sprawę......jesteś ''O'' a nawet mniej niż ''O''.
      • Gość: Nadzieja Re: Maz dla mezatki IP: *.play-internet.pl 14.02.13, 22:30
        A Tego to nigdy nie kumałem, ja jak byłem kiedyś samotny w związku to rozstawałem się z dziewczyną... Po kiego grzyba żonie tyłek jeszcze zawracasz? Daj jej prezent i zwróć wolność, będziesz miał czyste sumienie i szczęśliwą byłą żonę... Po cholere trwać w czymś co i tak już się skończyło... No chyba że jesteś materialistą i żona Cię utrzymuje, ale podejrzewam że po prostu nie masz na tyle jaj ...
    • michal14055 Re: Maz dla mezatki 14.02.13, 22:37
      Dziwie sie ze ktos kometuje cos co zupelnie go nie interesuje.bo ktorego faceta moze interesowac haslo "maz dla zony"no chyba ze jestescie Grodzka.ale to nie o to chodzi.pozdrawiam
      • Gość: Zbyszek Re: Maz dla mezatki IP: *.play-internet.pl 15.02.13, 00:55
        Michcio to chodzi o to że sypiam z Twoją żonką ;) Powiem Ci że nauczyłeś ją genialnie obciągać i za to dzięki ;) To tyle...
        • michal14055 Re: Maz dla mezatki 15.02.13, 01:30
          To bardzo dobrze.opowiada mi o Tobie.nawet mnie to podnieca.co powiesz na spotkanie w 3?powodzenia tak trzymaj!
          • Gość: człowiek Re: Maz dla mezatki IP: *.centertel.pl 15.02.13, 05:11
            Jezu jaki zboczeniec, jakim trzeba być frajerem aby pozwolić innemu facetowi dotknąć swoją żonę...trójkąty-fuuuuuu. Po co ja przeczytałem ten temat, caly dzień mam zj......y . I takie tematy na publicznym forum. To jest właśnie przyczyna przemocy wobec kobiet, to jest bicie dzieci....to jest właśnie brak kręgosłupa moralnego.
            • Gość: dobre Re: Maz dla mezatki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.13, 09:32
              na cale szczęście wbrew oszukańczej , kościelnej propagandzie żyjemy w wolnym kraju i jak mam ochotę rżnąć się z pięcioma na raz kobietami to tak zrobię i to ze się do tego przyznaję robi mnie lepszym człowiekiem od hipokrytów w sutannach co posuwają katechetki , robią im dzieci a potem drą zasyfiałe japy z ambony.
              Brawo Michale , mamy jedno życie po to by realizować w nim swoje pragnienia a pseudo katolom co na co dzień napierd... kobiety i dzieci w domach a w niedzielę pierwsi leżą krzyżem u stóp największych zboczeńców w sutannach życzę powodzenia.
              Nie ma to jak, nie spróbować jak smakuje prawdziwe życie .....
              • Gość: saba Re: Maz dla mezatki IP: *.pl 15.02.13, 09:57
                Masz 100% racji.Każdy ma prawo decydować o sobie.Głosy oburzenia na tym forum pochodzą pewnie od tych co żaden chłop nawet kijem by ich nie ruszył.
            • Gość: gość Re: Maz dla mezatki IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.13, 11:44
              Na forum pokazujesz swoje oburzenie, a wieczorem będziesz się onanizował marząc, jakie to byłoby cudowne we dwie pary jednocześnie z wymianą partnerów. Hipokryta. Gdyby cię to absolutnie nie interesowało, nie spojrzał byś nawet na ten wątek. Ja Michałowi życzę powodzenia
              • Gość: hifi Re: Maz dla mezatki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.13, 12:07
                sex i spełnienie w strefie erotycznej przyczyną bicia dzieci - takiego wniosku to jeszcze nigdy nie słyszałem / czytałem.
                A mi się wydaje ze przez tych wszystkich wyrażających negatywne opinie przemawia zwykła zazdrość po prostu że całe życie po ciemku z jedną kobietą bądź facetem - nie wnikam co kto lubi :)
                Jeżeli nie jest ten post zwykłą prowokacją to chylę czoła Michale za odwagę i dążenie do szczęścia :)
                Pozdrawiam
    • Gość: Donata Re: Maz dla mezatki IP: *.xdsl.centertel.pl 16.02.13, 11:27
      "Co Bóg złączył człowiek niech nie rozdziela..." i inne słowa przysięgi.Przypomnij sobie autorze tematu. Jesteście połączeni nierozerwalnym węzłem na dobre i na złe, więc przemyśl sobie swoje postępowanie.
      Wiadomo, że nie zawsze w małżeńsstwie bywa sielankowo. Są też przykre chwile, ale tak jak nasz Stwórca nigdy nas nie opuszcza tak my nie powinniśmy opuszczać naszej drugiej połowy.
      • Gość: Zonaty Re: Maz dla mezatki IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.13, 11:36
        Mam 25 cm, ktora pierwsza ta lepsza, spotkamy sie jeszcze dzisiaj i gwarantuje ostre wrazenia.
        • Gość: wera Re: Maz dla mezatki IP: *.plock.mm.pl 19.02.13, 12:42
          a podobno naukowo stwierdzono, co zresztą ja popieram z własnej autopsji, że nie długość a grubość się liczy....no i oczywiście jeszcze figlarność;)więć się nie przechwalaj bo nie masz czym;D....
          • Gość: Gość Re: Maz dla mezatki IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.13, 13:10
            Dla samotnych Panów mogę polecic taka jedna Agnieszke która na pewno was rozweseli i nie bedziecie sie już czuli samotni.dzwońcie o każdej porze 600-619-360.
      • Gość: emeryt Re: Maz dla mezatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 19:47
        Czyli -michal14055- pewnie przeżywa chwile nie sielankowe i jeżeli sobie poszaleje przez kilka latek to żona powinna czekać i go wspierać tak ? Otóż Danuto nikt nie jest czyjąś własnością .
    • Gość: rafał 40 Re: Maz dla mezatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 01:38
      25 cm próżni pomiędzy czaszką a mózgiem.
      • Gość: wera Re: Maz dla mezatki IP: *.plock.mm.pl 19.02.13, 12:43
        :D brawo.....dobre;)
        • Gość: :P Re: Maz dla mezatki IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.02.13, 18:26
          Wsadź sobie w dzrzwi i przytrzaśnij to ci się poprawi...milego seksu potem
    • jowita724 Re: Maz dla mezatki 17.02.13, 19:35
      Nie słuchaj głupot zakłamanych ,pruderyjnych osób. Jasno określiłeś cel spotkań. komu nie odpowiada niech nie odpowiada na propozycję . Każdy ma prawo do podejmowania własnych decyzji:)
      • Gość: idioci Re: Maz dla mezatki IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.02.13, 18:41
        Weżcie sie za robote i nie klepcie glupot kretyni ze słodkich ulic.............
      • Gość: Ja81 Re: Maz dla mezatki IP: *.opera-mini.net 23.02.13, 14:17
        Nie wierze ze nie ma chetnej Pani.sa i to calkiem sporo ale obawiaja sie bo przecierz ,ciechanow jest maly'

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka