michal14055 14.02.13, 01:42 Witam.jestem milym facetem lat 35 szczuply i zadbany.poznam pania ktora tak jak ja jest samotna w zwiazku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: Maz dla mezatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 16:05 jaki przedział wiekowy preferujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
michal14055 Re: Maz dla mezatki 14.02.13, 16:11 Wiek nie jest istotny.wazne zebys byla dojrzala emocjonalnie i dyskretna.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Maz dla mezatki IP: *.centertel.pl 14.02.13, 16:31 Jebaku ty, współczuję twojej żonie, 14 luty - dzień zakochanów a ty pytasz się czy jest chętna aby pomóc ci zdradzić bliską osobę bo jesteś samotny w związku. Zapytaj drugiej strony czy również się tak nie czuje. Gasrdze takimi gachami. Odpowiedz Link Zgłoś
michal14055 Re: Maz dla mezatki 14.02.13, 16:38 Do anki .jezeli dla ciebie 14 luty to jakas szczegolna data to Twoja sprawa.w ciechanowie juz tak jest niestety ze kazdy interesuje sie kims innym.wiec proponuje zajac sie wlasnym ogniskiem domowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Maz dla mezatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 19:06 świetne podejście, jestem dojrzała, dyskretną i zadbaną 43 latką,jeśli ci odpowiada to napisz, skontaktuję się z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
michal14055 Re: Maz dla mezatki 14.02.13, 19:24 Moja poczta michal.bur@onet.pl podaj tam namiary na siebie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Maz dla mezatki IP: *.centertel.pl 14.02.13, 19:33 Może jakiegoś hartcerzyka sobie wychacz, będzie ...inaczej. Zwierze, jesteś zwierze nie człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
michal14055 Re: Maz dla mezatki 14.02.13, 19:36 ANIU daj sobie spokoj.naprawde nie ruszaja mnie twe komentarze!milego slodkiego zycia a jak cos piszesz to patrz jak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili vanili Re: Maz dla mezatki IP: *.15-3.cable.virginmedia.com 14.02.13, 21:03 ciekawa jestem czy michal to ta sama osoba co fajny77 Odpowiedz Link Zgłoś
michal14055 Re: Maz dla mezatki mili vanili 14.02.13, 22:27 Fajny77 to nie ja.a mili vanili fajnie kiedys gral.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fajny77 Re: Maz dla mezatki 14.02.13, 23:20 mili vanili.... jeśli jesteś ciekawa, znajdź mój watek i sama spytaj.... nie mam powodu by kłamać i jeszcze większego by sie ukrywać.... nie zmieniam tez nicków i nie podszywam się... a co do imienia... gdzieś się już przewinęło ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili vanili Re: Maz dla mezatki IP: *.15-3.cable.virginmedia.com 15.02.13, 20:59 podobny sposob wypowiedzi...wiec pomyslalam, ze to ta sama osoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Maz dla mezatki IP: *.matcom.com.pl 16.02.13, 18:04 A ty zapewne jesteś wzorową żonką która tylko na pozór jest żoną albo łeb boli albo okrutnie zmęczona wiem bo przerabiam to w domu i ani pogadać ani po....ć tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Maz dla mezatki IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.13, 15:28 JEBAKU!!! :)!!! dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIETRUSZKA Re: Maz dla mezatki IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.02.13, 18:32 Mam 85 lat, ale jestem jurna. daj znac i biegnę...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiletta Re: Maz dla mezatki IP: *.play-internet.pl 14.02.13, 21:32 Jeżeli w tym wieku jesteś samotny w ZWIĄZKU to źle świadczy TYLKO o Tobie.......a to ,że szukasz ''guza'' na forum jeszcze bardziej przesądza sprawę......jesteś ''O'' a nawet mniej niż ''O''. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadzieja Re: Maz dla mezatki IP: *.play-internet.pl 14.02.13, 22:30 A Tego to nigdy nie kumałem, ja jak byłem kiedyś samotny w związku to rozstawałem się z dziewczyną... Po kiego grzyba żonie tyłek jeszcze zawracasz? Daj jej prezent i zwróć wolność, będziesz miał czyste sumienie i szczęśliwą byłą żonę... Po cholere trwać w czymś co i tak już się skończyło... No chyba że jesteś materialistą i żona Cię utrzymuje, ale podejrzewam że po prostu nie masz na tyle jaj ... Odpowiedz Link Zgłoś
michal14055 Re: Maz dla mezatki 14.02.13, 22:37 Dziwie sie ze ktos kometuje cos co zupelnie go nie interesuje.bo ktorego faceta moze interesowac haslo "maz dla zony"no chyba ze jestescie Grodzka.ale to nie o to chodzi.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Maz dla mezatki IP: *.play-internet.pl 15.02.13, 00:55 Michcio to chodzi o to że sypiam z Twoją żonką ;) Powiem Ci że nauczyłeś ją genialnie obciągać i za to dzięki ;) To tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
michal14055 Re: Maz dla mezatki 15.02.13, 01:30 To bardzo dobrze.opowiada mi o Tobie.nawet mnie to podnieca.co powiesz na spotkanie w 3?powodzenia tak trzymaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Re: Maz dla mezatki IP: *.centertel.pl 15.02.13, 05:11 Jezu jaki zboczeniec, jakim trzeba być frajerem aby pozwolić innemu facetowi dotknąć swoją żonę...trójkąty-fuuuuuu. Po co ja przeczytałem ten temat, caly dzień mam zj......y . I takie tematy na publicznym forum. To jest właśnie przyczyna przemocy wobec kobiet, to jest bicie dzieci....to jest właśnie brak kręgosłupa moralnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre Re: Maz dla mezatki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.13, 09:32 na cale szczęście wbrew oszukańczej , kościelnej propagandzie żyjemy w wolnym kraju i jak mam ochotę rżnąć się z pięcioma na raz kobietami to tak zrobię i to ze się do tego przyznaję robi mnie lepszym człowiekiem od hipokrytów w sutannach co posuwają katechetki , robią im dzieci a potem drą zasyfiałe japy z ambony. Brawo Michale , mamy jedno życie po to by realizować w nim swoje pragnienia a pseudo katolom co na co dzień napierd... kobiety i dzieci w domach a w niedzielę pierwsi leżą krzyżem u stóp największych zboczeńców w sutannach życzę powodzenia. Nie ma to jak, nie spróbować jak smakuje prawdziwe życie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: Maz dla mezatki IP: *.pl 15.02.13, 09:57 Masz 100% racji.Każdy ma prawo decydować o sobie.Głosy oburzenia na tym forum pochodzą pewnie od tych co żaden chłop nawet kijem by ich nie ruszył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Maz dla mezatki IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.13, 11:44 Na forum pokazujesz swoje oburzenie, a wieczorem będziesz się onanizował marząc, jakie to byłoby cudowne we dwie pary jednocześnie z wymianą partnerów. Hipokryta. Gdyby cię to absolutnie nie interesowało, nie spojrzał byś nawet na ten wątek. Ja Michałowi życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hifi Re: Maz dla mezatki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.13, 12:07 sex i spełnienie w strefie erotycznej przyczyną bicia dzieci - takiego wniosku to jeszcze nigdy nie słyszałem / czytałem. A mi się wydaje ze przez tych wszystkich wyrażających negatywne opinie przemawia zwykła zazdrość po prostu że całe życie po ciemku z jedną kobietą bądź facetem - nie wnikam co kto lubi :) Jeżeli nie jest ten post zwykłą prowokacją to chylę czoła Michale za odwagę i dążenie do szczęścia :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donata Re: Maz dla mezatki IP: *.xdsl.centertel.pl 16.02.13, 11:27 "Co Bóg złączył człowiek niech nie rozdziela..." i inne słowa przysięgi.Przypomnij sobie autorze tematu. Jesteście połączeni nierozerwalnym węzłem na dobre i na złe, więc przemyśl sobie swoje postępowanie. Wiadomo, że nie zawsze w małżeńsstwie bywa sielankowo. Są też przykre chwile, ale tak jak nasz Stwórca nigdy nas nie opuszcza tak my nie powinniśmy opuszczać naszej drugiej połowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zonaty Re: Maz dla mezatki IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.13, 11:36 Mam 25 cm, ktora pierwsza ta lepsza, spotkamy sie jeszcze dzisiaj i gwarantuje ostre wrazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: Maz dla mezatki IP: *.plock.mm.pl 19.02.13, 12:42 a podobno naukowo stwierdzono, co zresztą ja popieram z własnej autopsji, że nie długość a grubość się liczy....no i oczywiście jeszcze figlarność;)więć się nie przechwalaj bo nie masz czym;D.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Maz dla mezatki IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.13, 13:10 Dla samotnych Panów mogę polecic taka jedna Agnieszke która na pewno was rozweseli i nie bedziecie sie już czuli samotni.dzwońcie o każdej porze 600-619-360. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: Maz dla mezatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 19:47 Czyli -michal14055- pewnie przeżywa chwile nie sielankowe i jeżeli sobie poszaleje przez kilka latek to żona powinna czekać i go wspierać tak ? Otóż Danuto nikt nie jest czyjąś własnością . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał 40 Re: Maz dla mezatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 01:38 25 cm próżni pomiędzy czaszką a mózgiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: Maz dla mezatki IP: *.plock.mm.pl 19.02.13, 12:43 :D brawo.....dobre;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Maz dla mezatki IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.02.13, 18:26 Wsadź sobie w dzrzwi i przytrzaśnij to ci się poprawi...milego seksu potem Odpowiedz Link Zgłoś
jowita724 Re: Maz dla mezatki 17.02.13, 19:35 Nie słuchaj głupot zakłamanych ,pruderyjnych osób. Jasno określiłeś cel spotkań. komu nie odpowiada niech nie odpowiada na propozycję . Każdy ma prawo do podejmowania własnych decyzji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idioci Re: Maz dla mezatki IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.02.13, 18:41 Weżcie sie za robote i nie klepcie glupot kretyni ze słodkich ulic............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja81 Re: Maz dla mezatki IP: *.opera-mini.net 23.02.13, 14:17 Nie wierze ze nie ma chetnej Pani.sa i to calkiem sporo ale obawiaja sie bo przecierz ,ciechanow jest maly' Odpowiedz Link Zgłoś