Dodaj do ulubionych

Praca PH w Achtelu

IP: *.cnow.pl 22.02.13, 11:03
Witam,

Czy ktoś wie dlaczego stary przedstawiciel już tam nie pracuje? Zwolnili go za słabe wyniki, czy sam odszedł? Słyszałem, że teraz jest tam niezły bajzel i nie wiem czy opłaca się składać tam swoje papiery. Kiedyś to była bardzo fajna firma i bardzo się liczyła na lokalnym rynku. Praktycznie wszędzie sprzedawali swoje produkty. A ich umowy warsztatowe to prawdziwy majstersztyk :)
Jeśli ktoś coś wie w danym temacie to proszę się podzielić. Inne osoby z góry proszę o nie udzielanie się jak to nie ich piaskownica i nie znają składu piasku :P
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Praca PH w Achtelu IP: *.free.aero2.net.pl 22.02.13, 16:18
      załóż sobie kolego prywatne forum to nie będziesz musiał wykazywać się arogancją by odpędzić te tabuny czyhających tylko by zakłócić Twój jakże cenny spokój w tak miły dzień jak dzisiaj.
    • Gość: aq Re: Praca PH w Achtelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.13, 16:21
      stary przedstawiciel poszedł do konkurencji, w firmie kryzys jak wszędzie no i ludzie którzy zamiast szukać rozwiązań nabijają kase do swojej firmy wykorzystując transport,ludzi,sprzęty i środków achtelowych ale tego szefostwo firmy nie wie bo kto o tym im powie moze czas przejżeć na oczy panie LG
      • Gość: pracownik Re: Praca PH w Achtelu IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.13, 18:29
        Problem to jest w tym ze pan LG słucha nie tych co trzeba i mam na myśli pana M MOBIL TEAM :) , który mydli oczy prezesowi i rozlicza wszystkich byle by odwrócić uwage od swoich poczynań . A po co ? Wystarczy spojrzeć na wyniki sprzedazy pana M , jaki obrót a jaka przy tym marża he he szkoda gadać .
        • Gość: . Re: Praca PH w Achtelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.13, 06:48
          niech się też przyjży poczynaniom pana W i jego kolegom to tam ucieka kasa już bardzo długo
    • Gość: pracownik Re: Praca PH w Achtelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 21:37
      IeJestem pracownikiem i na okraglo jestem z panem W, ale niestety nie slyszalem zeby w ciagu godzin pracy zalatwial sprawy swojej firmy. Zawisc ludzka nie zna granic. Ale najlepsze jest to ze tacy ludzie na codzien sa z tym panem i sie mu podlizuja. Karma wwraca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka