Dodaj do ulubionych

Stare motocykle

IP: *.play-internet.pl 09.03.13, 14:30
Witam,

chciałem zapytać, czy w Ciechanowie i okolicach są jeszcze osoby jeżdżące na starych motocyklach, motorowerach? Mz, Wsk, SHL, Romet, Simson i inne?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Stare motocykle IP: *.cnow.pl 09.03.13, 14:53
      Jak zrobię swoją SHL-kę to będę śmigał ;)
      • Gość: mieszkaniec Re: Stare motocykle IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.13, 16:19
        ja natomiast mam WSK 175 , czeka na remont. Potrzebowałbym silnika do niej bo mam ale mój jest od "trójki"
        • Gość: moto Re: Stare motocykle IP: *.play-internet.pl 09.03.13, 16:38
          No widzę że jednak są posiadacze starych dobrych motocykli. Ciekawe, czy ktoś jeszcze się znajdzie :) Ja mam WSK 125 i Simsona s51. Jakby nas było więcej to można by się było gdzieś wybrać, porozmawiać, powymieniać doświadczenia, wypić piwko (oczywiście z umiarem, ewentualnie noclegiem żeby komuś "nie wykazało" ).
    • Gość: krzysiek Re: Stare motocykle IP: *.matcom.com.pl 10.03.13, 11:24
      Ja mam SHL M11 z rocznika 1965 z pełną dokumentacją do zarejestowania stała nie odpalana
      25lat i nie uwierzycie po wyczyszczeniu świecy wlałem paliwo drugi kop i zapaliła
      Mam kilku kolegów którzy się tym interesują chcesz pogadać? Napisz:rider72@interia.pl
      • Gość: ciechanowianka Re: Stare motocykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.13, 14:45
        a ja mam do sprzedania MZ TS 250 1974 rocznik. Żółta
    • Gość: Grzaniec Re: Stare motocykle IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.13, 17:53
      zapraszam na mojego bloga poświęconego tej tematyce:
      grzaniec.blogspot.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka