Dodaj do ulubionych

Chirurg szczękowy

IP: *.xdsl.centertel.pl 14.03.13, 07:10
Czy w Ciechanowie przyjmuje chirurg szczękowy na NFZ?Jeśli tak to gdzie?Ma ktoś jakieś namiary?
Obserwuj wątek
    • Gość: jacekl69 Re: Chirurg szczękowy IP: *.play-internet.pl 14.03.13, 15:01
      Witam, z tego co mi wiadomo na nfz chirurg szczękowy nie przyjmuje, jedynie prywatnie, a przez nfz ja przynajmniej zapisałem się do Warszawy do Centrum zdrowia dziecka w Międzylesiu, bo tam robią chirurgię szczękową dla dorosłych
    • Gość: gosć Re:Gostków to speluna pijaków a nie dom pogrzebowy IP: *.centertel.pl 14.03.13, 16:01
      Policjo weż pod lupę pracowników Domów Pogrzebowych.
      • Gość: Mieszkaniec Re:Gostków to speluna pijaków a nie dom pogrzebow IP: *.centertel.pl 15.03.13, 15:09
        Zgadzam się w 100% nawet po ciała jeżdżą pijani....
        • mar.g0 Re:Gostków to speluna pijaków a nie dom pogrzebow 20.03.13, 00:12
          Myślę że to wpis konkurencji . Nie zgadzam się z tym . Czy macie jakieś dowody ?
    • Gość: ała... Re: Chirurg szczękowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.13, 16:40
      szpital na Lindleya--Wa-wa
    • Gość: gość Re: Chirurg szczękowy IP: *.183.246.137.dsl.dynamic.t-mobile.pl 14.03.13, 19:48
      Też polecam Lindleya w Warszawie. Wystarczy mieć ze sobą dowód osobisty. Przyjmują codzienne. Wystarczy jechać rano, by się zarejestrować. Nie ma żadnych zapisów.
      • Gość: Ryło Re: Chirurg szczękowy IP: *.tktelekom.pl 15.03.13, 16:55
        Dla nieuprzespieczonych to trzeba wyjść na ciemnom ulice wieczorowom porom. Bardzom solidnie przez ubezpieczenia i przez znieczulenia.
        • Gość: 123 Re: Chirurg szczękowy IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.13, 17:32
          na Lindleya , polecam , 2 tygodnie spędziłem , osoby na swoim miejscu , w odróżnieniu od ciechanowskiego szpitala, poza tym kilka minut spaceru od centralnego , będąc na miejscu około 9.00 jeszcze można się dostać do specjalistów.
          • Gość: Roman Re: Chirurg szczękowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.13, 14:59
            Na Lindleya przyjmują od ręki bezpłatnie. U nas dobra jest doktor Tyszka, ale to kosztuje.
            • Gość: jaro Re: Chirurg szczękowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.13, 00:13
              akurat od ręki... 5 godzin czekałem, ale jest bezpłatnie
              • Gość: Asia Re: Chirurg szczękowy IP: *.xdsl.centertel.pl 20.03.13, 15:18
                Dziękuję wszystkim za informacje.Czyli jednym słowem wycieczka do Warszawy albo portfel schudnie :(
          • Gość: ewik Re: Chirurg szczękowy IP: *.dynamic.mm.pl 26.05.13, 19:08
            mam jak najgorsze doświadcznia z tego szpitala ,zarówno ze szczękówki jak i poradni chirurgii stomatologicnej.Poważne powikłania,spora utrata zdrowia i jeszcze całkowita znieczulica!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka