Dodaj do ulubionych

co robic ......

IP: *.cdma.centertel.pl 31.03.13, 19:05
zakochałam sie w starszym o 20 lat mężczyznie,boze ciagle o nim myśle. co robic te myśli mnie zjedza
Obserwuj wątek
    • Gość: romek Re: co robic ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.13, 19:08
      Na końcu i tak go zostawisz jak biedny będzie.
      Smutny jest los mężczyzn.
      • Gość: zamyslona 27 Re: co robic ...... IP: *.cdma.centertel.pl 31.03.13, 19:11
        to jest zwykły facet nie ma ma mercedesa czy jakiejs tam fury , zwykły człowiek a jednak cos w nim jest niezwykłego
        • Gość: romek Re: co robic ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.13, 20:21
          to posłuchajmy opowieści o tym niezwykłym człowieku-wykształcenie,wiek,zarobki no ewentualnie zawód wykonywany.
          oczywiście wykluczam od razu pana rywanola
          • Gość:   Re: co robic ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.13, 20:51
            Ciesz się tą miłością dopóki bilans zysków i strat będzie na plus. Zastanawiać się możesz jak dojdzie do stadium, gdzie trzeba będzie przysięgać na całe życie.
            Chcesz, możesz szukać bogatego ale zawsze będziesz dla niego biedną dziewczyną na jego utrzymaniu a jedynym Twoim atutem uroda która przeminie. Szacunek do innych w uproszczeniu jest odwrotnie proporcjonalny do stanu posiadania.
            Wszystkie najważniejsze w życiu rzeczy są za darmo. Pieniądze szczęścia nie gwarantują za pieniądze prawdziwego szczęścia nie kupisz.
            Oczywiście można mieć kasę nawet dużo ale takich co do mądrego używania pieniędzy dorośli jest ułamek.
            I nie przejmuj się tym "co ludzie powiedzą" bo oni gadają zawsze. Popatrz kto tak gada - zgorzkniali ludzie nieposiadający własnego życia przez co interesujący się nadmiernie życiem innych.
          • Gość: 11r11 Re: tez kocham toksycznie IP: *.centertel.pl 31.03.13, 20:55
            Pierdol tego frajera Tomeczka !!!!!!!!!! Różnica wieku jest duża , ale dla prawdziwego uczucia to żadna bariera .Sam jestem w związku, w którym jest spora różnica wieku. Czytałem kiedyś w jakiejś książce, że 20-letnia kobieta i 40-letni mężczyzna to idealne para kochanków . On wprowadza ją w życie ona jest zafascynowana jego interpretacją świata. Niestety trochę inaczej to wygląda jak ona ma 45 lat i jest rozbujała erotycznie a on ma 65 lat. Spacerują np.po warszawskich łazienkach a on po raz siódmy /demencja / opowiada jej kto zbudował pałac na wodzie. Zawsze marzę wtedy żeby się zamienić rolami
            • Gość: zamysłona 27 Re: tez kocham toksycznie IP: *.sin.nokia.net 31.03.13, 21:21
              wiesz , nawet nie czuje różnicy wieku między nami , ale ludzkie gadanie i spojrzenia mnie zjedzą. ale cóż zrobić , warto walczyć czy nie , a najgorsze to że nie ma dnia godziny abym o nim nie myślała. a on nie dla mnie . . . żal ściska za serce
              • Gość: romek Re: tez kocham toksycznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.13, 21:29
                Początki zawsze są piękne ale co to za miłość jak o jego uczuciach cisza?
    • Gość: e Re: co robic ...... IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.13, 22:55
      Jeśli ten jedyny facet jest 20 lat starszy od ciebie,to zapewne ma ułożone życie,mam na myśli sprawy rodzinne. Gdy ma żonę i dzieci,a ty będziesz trzecia w trójkącie ,to nie licz na zrozumienie ludzi,a nawet na zrozumienie tego faceta.On zawsze /gdy minie zauroczenie/ będzie myślał o swojej rodzinie i jeśli doprowadzisz do rozpadu jego rodziny i nawet sama stworzysz z nim rodzinę to zawsze pozostaniesz tą DRUGĄ i zawsze będzie jakieś ale........ Warto zastanowić się czy to jest fascynacja,czy ci imponuje,czy to jest ta prawdziwa miłość? Odpowiedż musisz znależć sama.
      • Gość: do e Re: co robic ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.13, 23:06
        Ładnie to ująłeś/ujęłaś,ale jak odróżnić fascynację od prawdziwej miłości?
        Bo,jak pisał ks.J.Twardowski
        ..nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości
        czy pierwsza jest ostatnią czy ostatnia pierwszą..
        • Gość: e Re: co robic ...... IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.13, 01:07
          ...
          Miłość - w wierze się skrywa
          Wiara - nadzieją się wspiera
          Nadzieja - ponoć matką głupich....
          Najlepiej - idż za głosem serca
          Rozsądnie - kieruj się rozumem
          Wtedy każdy to docenia. :)

• Gość: Xyzk Re: co robic ...... IP: *.opera-mini.net 01.04.13, 00:12
      Idz swoja drogą, a ludzie niech mówią,co chcą. Ludzie za Ciebie życia nie przejmują. Ludzkie gadanie jest jak pylek na wietrze. Bedzie potem nie ma. Walcz o to uczucie, które masz, bezcenny skarb, który nada Twemu życiu sens. Jeżeli czujesz, że to ten jedyny to nie czekaj i nie zastanawiaj sie ;).
      No chyba, ze tak jak wczesniej tu pisali o rodzinie. Nie ingeruj w małżeństwo czy cos podobnego, bo bedziesz tą trzecią, zawsze. Pozdrawiam i życzę udanego wyboru. :)
      • Gość: Xyzk Re: co robic ...... IP: *.opera-mini.net 01.04.13, 00:13
        Nie przeżyją* :)
    • Gość: Doświadczona Re: co robic ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.13, 09:27
      Idż na cmentarz popatrz na tych "Starszych", potem idż na miasto i rozejrzyj się za młodszymi. Wtedy Ci przejdzie.
      • Gość: gość Re: co robic ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.13, 09:57
        Poczytać w necie trochę tych historii czy warto zaczynać wtedy gdy to rozstanie jeszcze nie boli tak jak zaboli kiedyś.Potem przez lata można nie dojść do siebie.
        • Gość: mr Re: co robic ...... IP: *.tktelekom.pl 01.04.13, 21:31
          Bardzo ale to bardzo Ci współczuję. Ja sama byłam w takim związku rok, to boli tak strasznie boli. Teraz gdy już go nie ma tak ciężko po tym wszystkim się pozbierać. Wiele przepłakanych dni, nocy....minęło już 7 miesięcy a boli tak jak zaraz po rozstaniu......
          • Gość:   Re: co robic ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.13, 12:33
            Współczuć? Zazdrościć. Boli bo nie robisz nic poza użalaniem się nad sobą. A kiedy trwał ten związek nie oddała byś ani 1 dnia.
            • Gość: zamyslona 27 Re: co robic ...... IP: *.cdma.centertel.pl 02.04.13, 15:36
              za piękne aby było prawdziwe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka