Gość: głodny IP: *.play-internet.pl 26.05.13, 20:08 znowu zmiany personalne w diavolo?nowy pizzernik, nowa kelnerka,nawet szef pizze rozwozi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misiek Re: diavolo??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.13, 00:54 A kogo to obchodzi? Pizza dobra jak dawniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiuniu Re: diavolo??? IP: *.189.250.42.s.net.pl 27.05.13, 17:46 oj Misiek chyba dawno cię nie było w diavolo?idż,zamów zjedz jeżeli zdołasz,a potem mów że bobra jak dawniej.kiedyś to była pizza a teraz to jakieś nieporozumienie z dziwnym tłuszczem zamiast sera,a w ulotce napisali,że włoski certyfikat ma,chyba włoskiej pizzy nikt z diavolo nie jadł.ale jak ci smakuje to smacznego,pozdrawiam wszystkich którzy chcą w ten sposób wyrzucać pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widelczyk Re: diavolo??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.13, 17:54 Jadłem w sobotę,jest tak samo dobra jak była... Ktoś chce zrobić antyreklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: diavolo??? IP: *.matcom.com.pl 27.05.13, 20:45 Pizza naprawdę była dobra ale teraz to jest jakaś pomyłka. smak do dupy, sosy do dupy, a i obsługa nie ta co kiedyś. Jak nie idzie to trzeba oszczędzać ale dlaczego na klientach? niech szefostwo zacznie od siebie, skoro płace to chce zjeść anie wyrzucać do kosza. Pozdrawiam miłośników pizzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt ważny Re: diavolo??? IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.13, 20:48 pier..len.ie jadłem w niedzielę, smak jak zawsze, tylko nadal te sosy niesmaczne (czosnkowy robię sam, bo ten od nich niejadalny). pizza bardzo smaczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panpan Re: diavolo??? IP: 213.199.253.* 28.05.13, 18:28 Kelnerka bez zębów i tak najlepsza hahaha ;) i te jej włosy na pieprzyku które zjadacie w tej smacznej pizzy . Każdy wie ze do pizzy dodają piwo ... W której włoskiej pizzerii się tak robi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zb Dobra pizza i tyle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.13, 22:46 Ale cham z ciebie, żeby pisać tak o kobiecie. Ty pewnie najpiękniejszy w okolicy... Pizza dobra, nie zauważam różnicy. Normalna antyreklama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: Dobra pizza i tyle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.13, 00:43 odwalcie się od mojej ulubionej pizzerii i od kelnerek. za takie ordynarne antyreklamy i chamstwo mod powinien dawać bana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dobra pizza i tyle IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.13, 12:10 Jesli faktycznie nie ma jakichs zebow z zaniedbania, to nie widze powodu dlaczego mialo by sie okazywac szacunek komus, kto jest brudasem i o siebie nie dba, zwlaszcza kobiecie. Mam nadzieje, ze sie myle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły syf w diavolo IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.13, 15:59 żeby nie było pizza z diavolo smakuje mi bardzo, najlepiej z ciechanowa-ale to już wiadomo kwestia gustu i smaku.obsługa jak to obsługa, jak jest duzy ruch to się nie wyrabia jedna dziewczyna(niech zatrudnią jeszcze jedną), no trudno, rozumiem.natomiast jesli chodzi o lokal to jest jakaś porażka, jest kompletny syf, pełno kurzu(tony kurzu!!!), pajęczyny na lampach aż białe i wielkie jakby tam nikt nigdy nie sprzatał.sztućce nie domyte . sos tabasco podają w brudnej i obrzydliwej butelce. gdzie się nie dotknie to się człowiek przykleja!!!ten cały szef tego nie widzi???wstyd !!!co to ma ku.... być !? tam się robi i je pizze a jest totalny syf!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: syf w diavolo IP: *.matcom.com.pl 11.11.13, 18:01 oszczędzają na wszystkim nawet na gorsze i tańsze w zakupie piwo wymienili. Już tam nie będę chodził bo dobrego piwa nie ma. Szkoda że brak dobrego piwa w dobrym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jjj Re: syf w diavolo IP: *.centertel.pl 18.11.13, 14:16 Od kad tylko pamietam ten sam zapach w diavolo jest od 15 i pizza zawsze byla dobra i charakterystyczna smakowo w calym ciechanowie biesiadowo dagrasso hit i reszta sa do siebie podobne a diavolo zawsze od.nich mialo inny smak taki charakterystyczny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: syf w diavolo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.13, 14:33 Trutututu możecie sobie naskakiwać na Diavollo i pisać różne bzdury ale prawda jest taka że żadna z lokalnych pizzerii nie umywa się do niej. Jadłem tzw. pizze w każdym lokalu w Ciechu oferującym takie menu i wniosek jest jeden : Dobra pizza = Diavolo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JBC Re: syf w diavolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.13, 14:48 Może zacznijmy od tego, że wszystkie "pizze" jakie można kupić w Ciechanowie nie mają nic wspólnego z włoską Pizzą przez duże "P". Włoska pizza nie ma kluchów ani wywinietych brzegów a dodatki są cześcią składową Pizzy nie ozdobą 3 cienkie plasterki na wielką pizze. W Diavolo kiedyś mnie struli i wiecej nie pójdę i nie żałuję bo i tak nie odpowiada mi wystrój bardziej przypominający stołówke w internacie niż przytulny lokal. Odpowiedz Link Zgłoś
yamii Re: diavolo??? 19.03.17, 17:33 Diavollo polecam, ale kobieta która nas wczoraj obsługiwała ( sobota 18 marca, około 18 ) szatynka w długiej kitce pobiła wszelkie rekordy. Nie ODpowiedziała dzień dobry! Podeszła do stolika bez słowa i niemal rzuciła karty. Potem podeszła bez SłOWA po zamówienie!!!!! Zawsze obsługa jest miła, pierwszy raz widziałam ta panią a jestem tam często, byliśmy w ciężkim szoku! Odpowiedz Link Zgłoś
klaker1 Re: diavolo??? 19.03.17, 19:11 pizza tam nigdy nie była dobra ludzie ogarnijcie sie jesli teraz jest jeszcze gorsza to juz kompletna kapota Odpowiedz Link Zgłoś
1-darek-s Re: diavolo??? 12.04.17, 16:59 1. Według mnie pizza smaczna jak na początku, a jem ją od chyba dwudziestu lat, zdecydowanie najlepsza w mieście... 2. Sos pomidorowy super - miksowane pomidory a nie jakiś napój pomidorowy dosładzany cukrem jak w pozostałych lokalach w mieście, ale już sos czosnkowy (po zmianie) to porażka... 3. Składników zawsze mi brakowało ale przynajmniej szynka to szynka a nie mielonka a ser jest prawdziwy a nie jakiś mix, zresztą zawsze można zamówić podwójne składniki... 4. Lokal się prosi o remont i tego nie da się ukryć (latem i tak siedzę w ogródku, to mi wisi)... 5. Obsługa to nie moja sprawa, chodzę tam jeść a nie pooglądać czy dyskutować z kelnerką, ważne, że przynosi moją ukochaną pizzę... przy okazji polecam foccacię. Odpowiedz Link Zgłoś