Gość: ja IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.13, 17:49 Gdzie największy wybór oprawek dla małego dziecka? Czy lepiej zdecydować się na gumowe z gumką czy na plastikowe? Proszę o wypowiedź rodziców "małych okularników". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gacie Re: Okularki dla dziecka IP: *.play-internet.pl 31.05.13, 22:48 Jestem za gumowymi z gumką i na gumce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sis Re: Okularki dla dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.13, 09:55 Gumowe sprawdzają się w 100% moja córcia nosi takie już 2 lata i nic się z nimi nie dzieje. Polecam MiraFlex kupiliśmy na zielonej ścieżce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaś662 Re: Okularki dla dziecka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.11.13, 11:30 a kupowaliście u optykA czy zamwialiściee jakoś przez internet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Okularki dla dziecka IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.13, 12:59 My kupowaliśmy na Zielonej Ścieżce. Oczywiście gumowe z gumką, ale można nosić też bez tej gumki. Przeszły chyba wszystko co mogą przejść w zabawach dwulatka i póki co się sprawdziły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kombajn Re: Okularki dla dziecka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.11.13, 19:43 zdarza mi się kupić soczewki przez internet, jesli nie mam czasu biec po nie do salonu lub apteki, ale dla dziecka zamawialiśmy z żoną mira flexy na c-you.pl i nie żałujemy, bo przesyłka z okularkami została bardzo dobrze przygotowana do podróży (szła z Lublina) i dotarła szybko. Po konsultacji z lekarzami i optykiem chcieliśmy je zamówić w salonie koło Konina, ale poszukalismy salonów online i tam było o wiele taniej. Odpowiedz Link Zgłoś