justynaciechanowianka 10.03.14, 19:00 Witam. Czy może ktoś z was wie coś na temat wypadku przy ulicy warszawskiej, przed skrzyżowaniem i kwiaciarnią obok przystanku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Wypadek IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.14, 20:02 klasyka, jeden wjechał w tył drugiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuladajefula Re: Wypadek IP: *.centertel.pl 10.03.14, 20:41 Na CB radiu mówili,że udział brały 3 samochody osobowe i autobus PKS. A tak nic poza tym nie wiem. Może w TC będzie na okładce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Wypadek IP: *.play-internet.pl 10.03.14, 21:45 Te 3 auta to na sienkiewicza, a podobno nawet 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Wypadek IP: 195.117.122.* 11.03.14, 09:16 przy kwiaciarni 4 samochody osobowe i pks ciechanow jednego az rzucilo na chodnik dobrze ze nikt w tym momencie nie przechodzil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świadek Re: Wypadek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.14, 12:43 Tak, przechodziłam obok. Chłopak minął mnie ze znaczna prędkością. Dobrze że nikomu nic sie nie stało, chłopak kompletnie nieodpowiedzialny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Wypadek IP: *.centertel.pl 11.03.14, 12:59 A wy kompletni plotkarze!!!!!!! Wielka mi atrakcja wypadek, codzienie do jakiegoś dochodzi a wy szukacie tanich sensacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Wypadek IP: *.dynamic.mm.pl 11.03.14, 13:44 ciechanowinaczej.pl/aktualnosci/zderzenie-pieciu-pojazdow-w-centrum-ciechanowa-sprawca-mial-ponad-dwa-promile/ Ot cała sytuacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Wypadek IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.14, 14:25 Poszukuję kontaktu z poszkodowanymi w tym wypadku. Info na maila: marekalekbe@op.pl; przewidziane bonusy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Wypadek IP: 213.199.253.* 29.04.14, 10:00 Spadaj stąd gnoju szukający tanich sensacji i chcący zbić forunę na ludzkich tragediach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodnik Re: Wypadek IP: *.free.aero2.net.pl 29.04.14, 13:17 Kama mylisz się .... często bywa tak że osoby poszkodowane w wypadkach nie mają żadnego wsparcia a już gdy kierowca był pijany to jest pozamiatane zostaje tylko sprawa cywilna . Na tą chwile jest sporo kancelarii które zajmują się za poszkodowanego odzyskaniem kosztów czy to leczenia czy też innych oczywiście nie za darmo . Ale zawsze lepsze to niż NIC Odpowiedz Link Zgłoś