kwtatek28 16.06.14, 18:29 Witam :) Czy ktoś był na wakacjach w Turcji?Proszę o jakieś opinie czy warto jechać i jak tam jest? I o czym warto pamiętać jadąc tam na urlop. Wybrałam hotel Palmera Kleopatra Beach może ktoś tam był? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wczasowicz Re: Turcja IP: *.centertel.pl 16.06.14, 18:42 Zdecydowanie polecam Turcję, piekny kraj, wspaniały klimat na urlop(w sezonie praktycznie brak deszczu). Moja rada - koniecznie należy zapisać się na 2 -3 wycieczki fakultatywne bo w samych kurortach niewiele się użyje (wiadomo:morze, basen, jedzenie...) a miejsc do zwiedzania mają dużo ale należy się liczyć z dodatkowymi kosztami. Ja byłem w alanyi, wczasy super zdecydowanie polecam!minusy to jedynie trochę nakrętki kupcy ale to i tak nic w porównaniu z Egiptem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Turcja IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.14, 20:06 Jeżeli jedziesz na tydzień to nie kupój żadnych wycieczek poprostu odpocznij. natomiast jeżeli wybierasz się na 2 tygodnie to jak najbardziej wycieczki są wskazane. Takie jest moje zdanie. Ja byłam w Alanyi kilka razy ale w hotelu Joy - bajka, nie chce się wracać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogr-13 Re: Turcja IP: *.play-internet.pl 16.06.14, 20:54 Plaża Kleopatry po prostu bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasowicz Re: Turcja IP: *.centertel.pl 16.06.14, 21:41 Musze poprawić koleżankę - właśnie ze TRZEBA PODKRESLAM koniecznie jechać na wycieczkę przynajmniej 1dniowa żeby coś zobaczyć. W tych małych kurortowych miasteczkach nic nie ma, tylko bazary. Jak juz się leci taki kawał drogi i wydaje tyle pieniędzy to te 800 -1000 zł nie zbawi a będziesz mieć okazję zobaczy inna kulturę, architekturę, krajobrazy i mnóstwo niezapomnianych przeżyć, zdjęć.... Wycieczka to TEŻ odpoczynek, duchowy. A na miejscu w hotelu to tylko żarcie, picie i leżenie! To lepiej jechać na krubin -ile taniej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Turcja IP: 213.199.253.* 16.06.14, 22:02 Popieram w 100 procentach tym bardziej że po 3- 4 dniach luxus zaczyna męczyć ;-) koniecznie trzeba udać się na jakąś wycieczkę lub rejs stateczkiem a najlepiej jedno i drugie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globtroter Re: Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.14, 17:49 Byłem, koniecznie jechać , polecam wycieczkę Pamukkale i lot balonem wrażenia niezapomniane. Kapadocja koniecznie. Turcja jest rewelacyjna. Polaków o dziwo nawet lubią bo jakiś nasz piłkarz grał w ich reprezentacji. Polecam kupić płyty np Tarkana i koniecznie ostre przyprawy . kuchnia jest też wspaniała. Świetny wybór nie będziesz żałować. Odpowiedz Link Zgłoś