ciechanow6 12.07.14, 09:11 Gdzie mozna sklaadac dokumenty do liceum wojskowego? Na Orylskiej jest na pewno. Czy jeszcze gdzies jest w Ciechanowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: liceum wojskowe IP: *.cnow.pl 12.07.14, 15:08 Jeszcze mialo byc w tej szkole przy szpitalu ale jakos nic nie słychac.Ja chodze na orylska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: liceum wojskowe IP: *.opera-mini.net 12.07.14, 17:42 A jak tam jest? Słyszałam że kiepski poziom. To prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsad Re: liceum wojskowe IP: *.static.chello.pl 13.07.14, 08:11 Poziom jest bardzo niski, za rok na maturach będzie pogrom i to dosłownie, jeżeli chociaż 1 osoba zda będzie sukces Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: liceum wojskowe IP: *.cnow.pl 12.07.14, 19:21 Ja chodze juz dwa lata do tej szkoły. Jak zauważyłam wśród rówieśników to poziom jest akurat. Nauczyciele bardzo dobrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były uczeń Re: liceum wojskowe IP: *.opera-mini.net 13.07.14, 10:11 Poziom jest uzależniony od wymagań nauczycieli i od poziomu uczniów. Trudno o wysoki poziom gdy 90% uczniów reprezentuje poziom kiepskiej zawodówki. Ogólnie ta szkoła jest kompletnie bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik patridiota Re: liceum wojskowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.14, 09:46 Poziom szkoły wojskowej nie może być wysoki. To proste. Każdy kto marzy żeby zostać płatnym mordercą jest z założenia kretynem , więc wymagania wobec niego muszą być jak wobec kretyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1111 Re: liceum wojskowe IP: *.30.115.5.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.07.14, 21:35 Mówisz o sobie. Pozdrawiam krystyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik patridiota Re: liceum wojskowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.14, 05:15 Nie. Mówię o tych którzy wybierają zawód płatnego mordercy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w MONie Re: liceum wojskowe IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.14, 23:43 jakie WOJSKOWE. Sciema - nie ma dodatkowych punktów do wojska. Nabijanie kasy i oszukiwanie rozdziców. Każdy kto chce iść "w kamasze" musi sam zadbać o WF i wymagania jakie określają uczelnie na studia MON. Dzieci chodzą w mundurach za które płacą rodzice. I nic z tego nie ma. Kasę się wydaje, a dzieci nie sa porzygotowane na studia w MON-ie. Szkoła wojskowam bo takie jest zapotrzebowanie rynku. NIC TO JEDNAK NIE DAJE. Czas pójść po rozum do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: liceum wojskowe IP: *.centertel.pl 14.07.14, 12:34 Dajcie im szansę się wykazać, są przed maturą.... nie możemy krytykować poziomu dopóki nie napiszą matury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: liceum wojskowe IP: *.cnow.pl 14.07.14, 22:40 Tak piszecie po tym jak wasze dziecko sie nie dostało do tej szkoły. Niektórzy nawet nie wiedzia jaki jest tam poziom, ale i tak obczernia bo trzeba jakoś zabłysnąc na forum. Nie rozumiem takich ludzi, których zazdrosc zżera :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica 2 klasy. Re: liceum wojskowe IP: *.centertel.pl 20.07.14, 14:11 Liceum jak liceum, mamy tylko dodatkowe zajęcia dotyczące sprawności fizycznej, musztra, chodzimy w mundurach. Poziom zależy od nauczyciela tak naprawdę, a nauczyciele wymagają od nas bardzo duzo. Dodatkowo dyscyplina obowiązuje w naszej szkole, ja jestem zadowolona z mojego wyboru. Polecam każdemu, kto chce przeżyć przygodę lub sprawdzić swoje możliwości. :) Odpowiedz Link Zgłoś